Nas buduci prezident

Diskusie na politické témy...

Koho budete volit v 2. kole prezidentskych volieb

Ivan Gasparovic
72
34%
Iveta Radicova
108
52%
nikoho
24
11%
este neviem
5
2%

Celkom hlasov: 209

Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

Pinhead napísal:
prečo nepoužívaš vlastné argumenty, ale kopíruješ tu "zaručené informácie" neviem odkiaľ????? To nedokážeš sám rozmýšľať viac ako "Copy a paste"???? Ale k veci.....

môj otec študoval právo za ťažkého komunizmu a napriek tomu, že nikdy nebol členom Komunistickej strany (napr. I. Radičová bola tiež členkou strany, že áno???) dokázal to, nebola to síce prechádzka ružovým sadom, ale neriešiteľný problém tiež nie........ Tak trochu rozmýšľaj nad tým, čo píšeš.......
Inak otec sa behom svojich štúdii stretol aj s Gašparovičom...... Spomínal mi, že ten bol relatívne v pohode (napr. taký Fogaš, istý čas poslanec za SDĽ bol komunistický vylízaný mozog) nerobil pri skúškach rozdiely komunista/nekomunista a občas na prednáškach rozprával historky o tom, ako chodil na popravy (ako prokurátor) a tak......
tak poprve cela tema politika na tomto fore je postavena na copy a paste, precitaj si vsetky temy o zidoch, sionistickych sprisahaniach, slovenskom state za Tisa atd.
zdroj zlyprezident.sk a? je tam nieco vymyslene? v porovnani s pozorovatelom propom a podobne je to zdroj na urovni :)
Radicova bola clenkou strany? to mas odkial??
to, ze rozpraval historky tvojmu otcovi je pre mna asi takym argumentom ako to, ze je fanusikom slovana...
ale ved si ho zvolme, k takejto neokomunistickej krajine sasek typu gasparovic tak nejak patri.. :roll:
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Pinhead napísal:A navyše kam by sme sa to dostali keby prezidentkou je osoba, ktorá stála proti vzniku samostatného štátu
Ja to zase vidím presne opačne.. práve preto by som volil Radičovú, pretože je oddaná svojej vlasti, svojmu štátu.. a bojuje všetkými silami za jeho zachovanie.

Na druhej strane Gašparovič stál po boku ľudí, ktorí pre svoj prospech jeden štát rozbili.. a keď to dokázali urobiť raz, kde máš istotu, že to nedokážu urobiť druhýkrát? Jemu miesto prezidentského paláca patrí samotka niekde v Leopoldove za vlastizradu..

;)
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Ehm, dost zvlastna logika brm... s trochou nadsadzky by som sa nou mohol velmi lahko dostat k dvom slovam, ktore by si asi nerad pocul, ale technicky len vyjadruju lasku k povodnej vlasti...

"Vesszen Trianon!"
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

brm napísal:Ja to zase vidím presne opačne.. práve preto by som volil Radičovú, pretože je oddaná svojej vlasti, svojmu štátu.. a bojuje všetkými silami za jeho zachovanie.

Na druhej strane Gašparovič stál po boku ľudí, ktorí pre svoj prospech jeden štát rozbili.. a keď to dokázali urobiť raz, kde máš istotu, že to nedokážu urobiť druhýkrát? Jemu miesto prezidentského paláca patrí samotka niekde v Leopoldove za vlastizradu..

;)
Vznikom SR ukrivdeny cechoslovakista? :)

Nic proti tvojmu nazoru, no tymito nezmyslami ohuris bud uz presvedcenych, alebo len "niekoho", kto seno zerie- od teba by som teda cakal vecnejsie argumenty...
MakeFake napísal:Gasparovic moze pripadat ako v pohode ale to co urobil a co toleroval sa neda ospravedlnit. V vyspelych statoch zap. Europy by taky clovek chodil kanalmi.
V tychto statoch Europy by sa clovek, ktori organizoval peticie proti vzniku krajiny, v ktorej zije, do politiky ani nedostal :idea:
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

Tomasito napísal:proti vzniku krajiny, v ktorej zije...
nebola to nahodou peticia proti vzniku krajiny, ktora este len mala vzniknut?
brm
Darca
Darca

Tomasito napísal:Nic proti tvojmu nazoru, no tymito nezmyslami ohuris bud uz presvedcenych, alebo len "niekoho", kto seno zerie- od teba by som teda cakal vecnejsie argumenty.
Načo argumenty? Tu máš dôkaz.. ;)
Prílohy
Vladimír Mečiar ako premiér a Ivan Gašparovič ako predseda parlamentu v roku 1992 mávajú Deklaráciou o zvrchovanosti
Vladimír Mečiar ako premiér a Ivan Gašparovič ako predseda parlamentu v roku 1992 mávajú Deklaráciou o zvrchovanosti
Tomasito
VIP
VIP

brm, no a?
beardie napísal:nebola to nahodou peticia proti vzniku krajiny, ktora este len mala vzniknut?
Preco to trhanie z kontextu?
brm
Darca
Darca

Tomasito.. a čo viac by si chcel? Teraz Ti mám pastnúť nejaké 200-stranové liturgie o zániku Československa? Veď si ich aj sám vieš vyhľadať.. a všade sa dočítaš, že Gašparovič bol medzi ľuďmi, ktorí sa o to pričinili. Veď on sa tým dokonca sám chváli..

;)
Tomasito
VIP
VIP

brm napísal:Tomasito.. a čo viac by si chcel? Teraz Ti mám pastnúť nejaké 200-stranové liturgie o zániku Československa? Veď si ich aj sám vieš vyhľadať.. ;)
Neviem vsak za akym ucelom by som mal. Ja- na rozdiel od teba- nad rozpadom CSFR a vznikom samostatnej SR neplacem.

Naviac, na tej fotke vyssie stoja a tlieskaju aj niekolki ministri prvej Dzurindovej vlady. To naozaj az tak velmi nenavidis SR?
brm
Darca
Darca

Tomasito.. ja už neplačem.. už som si zvykol.. ale vy ste tu vytiahli Radičovej boj za zachovanie Československa (vo Vašom podaní boj proti vzniku SR), tak som napísal svoj názor k danej veci..
beardie
Redeemer
Redeemer

Tomasito napísal:Preco to trhanie z kontextu?
to vobec nie je trhanie z kontextu, to je len oprava tvojho vyroku

to, ze sa rozpadlo Ceskoslovensko je asi jasne - aby si aj Klaus aj Meciar mohli rozkradnut svoje staty
Tomasito
VIP
VIP

beardie napísal:to vobec nie je trhanie z kontextu, to je len oprava tvojho vyroku
Preco si potom predmetny vyrok necitoval v celom jeho kontexte?
beardie napísal:to, ze sa rozpadlo Ceskoslovensko je asi jasne - aby si aj Klaus aj Meciar mohli rozkradnut svoje staty
Presne to bol ten dovod. Preto "zlodej" Meciar&Co. setril strategicke podniky, aby sa mohol nabalit aj "zlodej" Dzurinda&Co. Chudak Fico, ten si bude musiet vystacil uz "len" s verejnym obstaravanim, tak ako vsetci, ktori pridu po nom :roll:

Keby som mal prijat tuto tvoju filozofiu, tak potom nech radsej okradame samych seba, ako by nas dalej mali okradat Cesi. Takto sa aspon nemame na koho vyhovarat- co si doma navarime, to si doma zjeme.

Cechoslovakisti a ti, ktori boli proti vzniku SR len preto, ze prave neboli pri koryte, budu bez ohladu na dobove okolnosti vzdy SR vnimat ako nechcene dieta- aj ked na nej dodnes politicky parazituju (vid Iveta, sucasna kandidatka na prezidentku SR).
hirwils
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hirwils »

Mne sa najviac paci a smejem sa na tom ako si niekto mysli ze ked bude volit Radicovu ze bude lepsie ze sa on bude mat lepsie ze pre Slovensko bude lepsia....
Mna by hlavne zaujimalo v com sa budete mat lepsie?
Urcite budete mat stvornasobne platy ako vam nasluboval Miki...
A naraz ked sa tak nestane ked zistite ze je to stale take iste tak pri dalsich volbach budete znova plni iluzii a znova sa tu budete hadat o to koho volit...
beardie
Redeemer
Redeemer

Tomasito napísal:V tychto statoch Europy by sa clovek, ktori organizoval peticie proti vzniku krajiny, v ktorej zije, do politiky ani nedostal
Tomasito napísal:Preco si potom predmetny vyrok necitoval v celom jeho kontexte?
prepac, takze teda: nebola to nahodou peticia proti vzniku krajiny, ktora este len mala vzniknut?

ano, rozdiel tam nie je, lebo kazdy pochopil to, co som citoval a to bola ta podstatna cast

sa mi zda ze sa chytas sloviciek, ale nepriznavas chybu

//okrem toho, nie je moja filozofia, ze budu radsej kradnut cesi ako nasi, to mi zase vkladas len ty do ust
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

navrh: upravte hlasovaciu otazku pre druhe kolo.

:)
brm
Darca
Darca

hirwils napísal:Mna by hlavne zaujimalo v com sa budete mat lepsie?
Budeme mať lepší pocit, že nás reprezentuje niekto normálny (po 17 rokoch by si Slovensko normálneho prezidenta už naozaj zaslúžilo).. čo iné očakávaš od prezidenta Ty? V čo si dúfal, že sa budeš mať lepšie, keď si hlasoval za svojho kandidáta? (ak si vôbec hlasoval, vo štvrtok si ešte nebol rozhodnutý)

//fabo.. vec pohľadu.. z daného výberu je určite najnormálnejšia.. pre mňa určite..
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Radicova a normalna? Sorry, ale keby si aspon udrziavala konzistentny nazor a nemenila ho kazdych 15 minut podla toho s kym sa rozprava...

Ja poviem tak, Gasparovica by som za premiera nikdy nechcel, a za prezidenta si tiez viem predstavit lepsich ludi, ale z tych dvoch, radsej jeho.
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

Jediné, čo nechápem prečo tu niektorý z volieb robia takú tragédiu. A čo by sa stalo keby vyhrala Radičová? Zanikne republika alebo čo? Tak isto aj keď zostane ujo sa svet nezrúti.

Gašparovič nie je stelesnenie zla ani Radičová určite neplánuje rozvrat republiky. Sú to rôzne typy politikov, ja chápem aj argumenty tých, čo chcú Gašparoviča ale nie všetci sme takého istého názoru.
Fabo napísal:Radicova a normalna? Sorry, ale keby si aspon udrziavala konzistentny nazor a nemenila ho kazdych 15 minut podla toho s kym sa rozprava...
Minulosť Gašparoviča pri Mečiarovi to je len fikcia že? :)
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

Ako to vidí Iveta Radičová:

Interrupcie

(.týždeň, september 2007)

„Nerozumiem voľbe lekárov stať sa gynekológmi, ak majú problém vykonávať interrupcie."

KDH podporí Radičovú na post prezidenta ak... (2.3.2008)

"...verejne vyjadrí podporu ochrany ľudského života od počatia až po prirodzenú smrť"

ako vieme ona to spravila!

Registrované partnerstvá

„Nie som proti, ale nemalo by to dosiahnuť úroveň manželstva.“

(.týždeň, september 2007)

KDH podporí Radičovú na post prezidenta ak... (2.3.2008)

"...verejne vyjadrí podporu tradičnej rodine založenej na manželstve muža a ženy."

ako vieme ona to spravila!

okrem toho je aj na mieste poznamka, ze po tomto slube dvaja zvazovani prezidentski kandidati KDH, europoslanec miroslav mikolasik a eurokomisar jan figel, sami stiahli svoju kandidaturu.

Poslanecká imunita

„Je namieste, aby koaliční poslanci zahlasovali za takéto vážne zúženie imunity a potom majú dostatočný čas, aby rokovali o jej totálnom zrušení.“ (Korzár, jún 2007)

„V parlamente poslanec má mať slobodu prejavu. Má mať právo povedať svoj názor.“ (TV JOJ, jún 2007)

a to v priebehu toho isteho mesiaca :roll: . no a na druhej strane, my (obycajni smrtelnici) nemame pravo povedat svoj nazor???

Iveta Radičová a nestrannosť (nezávislosť):

o KDH som už písal, je na rade SMK!

"Pri rozhodnutiach o konkrétnych krokoch podpory má právo veta pani Radičová. Vidíme že v niektorých regiónoch môže byť naša podpora prospešná a v niektorých regiónoch to môže byť skôr kontraproduktívne," (pal csaky)

Strana maďarskej koalície (SMK) vyčlenila na prezidentskú kampaň, ktorou bude podporovať opozičnú kandidátku Ivetu Radičovú, 33.194 eur (1 milión Sk).

prihliadnuc k faktu, ze ako zodpovedne sa madarski spoluobcania stavaju k volbam to nebolo moc kontraproduktivne. (vid prilohu)

gasparovica som v 1. kole nevolil, ale budem sa musiet premoct a o dva tyzdne ist volit to „minus malum".
Prílohy
nebolo to kontraproduktivne.png
Tomasito
VIP
VIP

krija, hold, Radicovej socialne-pravicovo-lavicovy-konzervativno-liberalny-ateisticko-krestansky-pronarodne-protinarodny predvolebny slovnik, vysledkom ktoreho je nie nahodou vysoka podpora prave na juznom Slovensku. Ved sa posnazila...

Radičová na oslavách 10. výročia vzniku SMK: Z úprimného srdca Vám želám, buďte silní!
Radičová na juhu Slovenska sľubovala podporu zaostalým regiónom

atd.
hirwils napísal:Mne sa najviac paci a smejem sa na tom ako si niekto mysli ze ked bude volit Radicovu ze bude lepsie ze sa on bude mat lepsie ze pre Slovensko bude lepsia....
Mna by hlavne zaujimalo v com sa budete mat lepsie?
Urcite budete mat stvornasobne platy ako vam nasluboval Miki...
A naraz ked sa tak nestane ked zistite ze je to stale take iste tak pri dalsich volbach budete znova plni iluzii a znova sa tu budete hadat o to koho volit...
Dnes sa k tomuto dost vystizne vyjadril isty politolog. Popri volicoch madarskej narodnosti, pre mnohych volicov Radicovej je hlavnym motivom vola vyjadrit postoj k jednemu z Gasparovicovych podporovatelov (R. Ficovi). Tyto ludia si pravdepodobne neuvedomuju skutocne pravomoci prezidenta SR a ze pri sucasnom rozlozeni sil v parlamente, vlada nema a nebude mat problem s prelomenim prezidenstkeho veta, nech by sa stal prezidentom ktokolvek. Taktiez si pravdepodobne neuvedomuju, ze tym, kto by mal z pripadneho zvolenia Radicovej najvacsiu radost, je Dzurinda, ktory sa tak zbavi prakticky jedineho vazneho, vnutrostrannickeho konkurenta. Tym sa predlzi nie len decimacia vo vnutri SDKU-DS, ale aj v opozicii ako takej. Uz dnes totiz strany sucasnej opozicie komunikuju "cez zuby", z coho vyplyva aj skutocnost, kroru mozme vidiet denne- opozicnu politiku robia viac media ako opozicia (nie nahodou je Radicova oznacovana za medialny produkt).
beardie napísal:prepac, takze teda: nebola to nahodou peticia proti vzniku krajiny, ktora este len mala vzniknut?

ano, rozdiel tam nie je, lebo kazdy pochopil to, co som citoval a to bola ta podstatna cast

sa mi zda ze sa chytas sloviciek, ale nepriznavas chybu
Takze este raz...

"V tychto statoch Europy by sa clovek, ktori organizoval peticie proti vzniku krajiny, v ktorej zije, do politiky ani nedostal."

Otazka c. 1: Aky je nazov krajiny, proti vzniku ktorej Iveta Radicova organizovala peticiu?
Otazka c. 2: Aky je nazov krajiny, v ktorej zije Iveta Radicova?

Pomocka: Skratka nazvu tejto krajiny je SR :roll:

Ten, kto trha vety z ich kontextu, aby sa mohol chytat slovicok, si ty. Neviem o co ti ide, no pokojne sa strapnuj dalej.
beardie napísal://okrem toho, nie je moja filozofia, ze budu radsej kradnut cesi ako nasi, to mi zase vkladas len ty do ust
Nic ti do ust nevkladam. Kazdopadne, diskusia s niekym, kto ma problemy s citanim a elementarnou logikou, je tazka.
Napísať odpoveď