Asi pred tyzdnom sa mi zacal vypinat notebook, ked som ho chcel potom zapnut tak neslo, vacsinou sekol. Notebook mi vacsinou sekne a potom ho resetne. Preinstaloval som windows a stale mi to robi, avsak uz aspon ide zapnut hned potom. Cim to moze byt sposobene? grafikou? notebook ma uz dva a pol roka a preto rozmyslam ci sa mi oplati ho posielat na opravu, v pripade kolko by to mohlo stat.
v biose nie, aspon nic vacsie, asi som si nastavil heslo, ale nic ine.
nic som nemenil, vsetko mam original, ale uz maju po 2,5 roka. A mam windows xp sp2
// btw, momentalne mi ho vypina len ked zapnem pc, o 5 minut mi to vypne a potom bezi normalne, uz asi 5ta hodina co tak ide.
lucas03 > Skús si dať „Tento počítač“ > Vlastnosti (klikni pravým tlačidlom) a potom choď podľa obrázkov, ktoré som pridal.
1 – Klikni na „Upresniť“
2 – Na karte „Upresniť“ v sekcii „Spustenie a zotavenie systému“ klikni na „Nastavenie“ a postupuj podľa obrázku číslo 3 – poodškrkávaj všetko tak ko mám ja a ODŠKRTNI aj automaticky reštartovať, teda najmä to odškrtni (ja som na to zabudol).
3 - Na karte „Upresniť“ klikni na „Zasielanie správ o chybách“ a nastav si to tak ako to mám ja.
nepomohlo, btw teploty
Teploty:
Základná doska 60 °C (140 °F)
Procesor 70 °C (158 °F)
CPU dióda 56 °C (133 °F)
Aux 58 °C (136 °F)
Grafický procesor (GPU) 59 °C (138 °F)
Hitachi HTS541010G9AT00 47 °C (117 °F)