takto : GPS v mobilných telefénoch je nahovno. Nieje to proste dotiahnute do konca, kdežto v PDA(v prevažnej vačšine novych) je čip SirfStar III ktorý spolu s dobrým softom dokáže dosť dobre nahradiť navigáciu...napišem toho viac ráno teraz som unavený nechce sa mi ani písať, ale inač aj ja som mal podobnú temu avšak na referat na strednej...tak možem ti niečo poradiť aj ked asi budeš drvivu vačšinu vedieť...
btw: teoreticky možeš na zameranie mať tri satelity, vysvetlím pak
edit dnes rano:
ano ano tak ako piše smejo tie body by nesmeli byť na jednej priamke, každý kto má za sebou aspoň základnú školu vie, o čom sa tu točí...
No takže will.i.am mal som ten referat, snad by som ho našiel aj v PC neviem možno bola to téma že
GPS, jeho využitie a zneužitie v praxi...To bol absolutne doplnkovy referat, čiže nemam toho moc ale hladal som vtedy, našiel som pár veci, aj tie čo tu boli napisane(že je to zrušene na tych par metrov atd)...ak maš zaujem tak to najdem a pošlem...ak to vobec najdem...
ale celkovo ti možem povedať v MT je
Gde
P*či
Ssom nedotiahnute, neda sa to použit ako plnohodnotná...dosť to záleži na použitom čipe a v pripade n95 aj to kde je