kedze ta Rampage je podstatne mensia nastava otazka ako riesit pripojenie k wifi, kedze planujem SLI tak do PCI slotu sa uz nevojde wifi karta, takze dokaze plnohodnotne nahradit niaka sietovka pripojena cez USB tu internu ?
napr tato http://www.alza.sk/bezdratovy-wifi-adap ... d68024.htm
Jasné, osobne využívam podobný wifi adaptér na staršom notebooku bez wifi a zatiaľ som nemal žiadne problémy. Takže ak to máš naozaj vyrátané a si si istý, že Ti tam už tá wifi karta nevojde, tak ten adaptér kúp
ok tak dik za radu, ide o to, ze jedna VGA zabera dva sloty a tym padom predpokladam, ze sa tam uz nevojde po zapojeni druhej karty, kedze ta rampage je mATX
a keby si kupil nejake lacne apcko a pripojil ho v mode klient a tak to prepojil sietovym kablom s pocitacom?
nebolo by to tak lepsie?
vyde ta to mozno o 10 eur drahsie ale podla mna sa to oplati.. s apckom mozes porobit toho asi viac plus tam mas kedtak dalsie port keby nieco
to je tiez riesenie, len to AP-cko by mi bolo zbytocne ked jedno mam o poschodie nizsie, ide mi len o to aby som chytal signal, z jedneho poschodia na druhe
Ak chces skutocne chytat len signal +/- poschodie, tak nevidim zmysel kupovat nejake AP, ktore by si mal v klientskom rezime. Tam sa to da pohodlne riesit cez USB.