Neviem ako DALEJ
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Dokazem pochopit, kde si teraz. Bol som tam aj ja. Moja priatelka sice ani nekradla odomna, ani ziadne extremy, ako ty. Ale mala svoje chyby, kt. boli nezlucitelne s mojou predstavou vztahu, kt. by mal niekam viest. A to som o par rokov starsi od teba. Ak sa niekam chces pohnut, tak ti odporucam ist do nejakej sauny a tam sa spytat sam seba: Ma to este zmysel? Vedie to vobec niekam? Stoji mi za to?, potom si mozno uvedomis, ako sa veci maju. Ja ti nepoviem, ako vsetci ostatni, chod od toho prec, ani nic podobne, i ked si to v podstate myslim. Rozhodnut by si sa mal sam.
tak potom vazne neviem co cakas od tohto fora... sam vidis aky je vas vztah, ze si ta nevazi, nemiluje, okrada ta, pravdepodobne aj klame a mozno aj spava s inymi (o com mozno nevies ale vie o tom mozno polka tvojich kamosov - vela veci sa dozvies az ked sa rozidete). daj jej kopacky, okamzite, sup sup, este dnes, je jedno ako, smskou, telefonatom, len prec od nejKrupier napísal:Lahko sa píše, tažko sa kona... Viem že 87% mi tu vravi že RYCHLO to SKONČIŤ, len problem je to že ja som ju mal moc rad respektivne este mam! Ale takým to prístupom to asi nema zmisel.
-
blitzkrieg
Professional
- Kontaktovať používateľa:
záleží od teba, ja som mal ten istý problém, miloval som dievča za každú hlúposť sa urazila, držala ma do rána na nete, zaspával som do školy, síce peniaze mi nekradla ani nič podobne, tiež som si vypočul že som kkt a podobne, neviem či v tom vzťahu chceš pokračovať, ale ja som navštívil psyschologičku a tá mi poradilo ak osa rozísť s babou tak aby si nemal pocit viny a znášal okolité veci v pohode, skús aj takúto možnosť ak chceš
Bud si totalny kreten alebo absolutna socka co s nou chodi len preto lebo inu by si uz nenasiel.Krupier napísal:Skvor by som povedal že tie peniaze kradne priatelka,,, ale nemozem nic,,,, lebo som ju pritom nepristihol....
Kazdopadne to bude asi kombinacia oboch, lebo clovek co nabucha strnast rocne dievca to nema v hlave v poriadku.
Mimochodom, si si isty ze ten potrat realne prebehol? Kto nan dal peniaze? Nie nahodou ty? Mam to pred ocami, zahrala to ze je tehotna, ze potrebuje rychlo peniaze, ty si jej ich dal, ona ich preje** za kraviny a o dva dni uz si na ziadny potrat ani nespomenula.
Chory svet.
viem, že sa to ťažko počúva, čo ti tu všetci hovoria a radia, ale myslia to dobre, asi všetci sme toho názoru, že by si ju mal nechať, ale rozhodnúť sa musíš ty sám, rozchod je veľmi ťažký a aj naň treba veľa odvahy a fakt dúfam, že ak sa tak aj stane, nebude ti robiť problémy, vieš, zo začiatku by jej mohol chýbať prísun peňazí.... láska je slepá, ty ju máš rád a preto je to pre teba ťažké, alé čím dlhšie s ňou ostaneš tým ťažšie sa ti potom bude s ňou rozchádzať.... možno sa ti ťažko počúvajú zlé slová na tvoju priateľku, ale nemôžem si pomôcť, ani podľa mňa to nie je dobré dievča... určite nám napíš ako to bude ďalej prebiehať a ako sa rozhodneš... budeme všetci držať palce, no nie je tak? =)