lenze este vcera mi vsetko islo ako ma... teda neviem ako by sa disk "sam" apsolutne vymazal... alebo co ja som z toho jelen... tak ptm mi napadlo ze ked to islo davnejsie zeby som mohol ist cez "system restore" a vratit sa o mesiac v case... to mi zasa vypisalo toto:Disk is not formatted
The disk in drive D is not formatted
Do you want to format it now?
Yes No
takze tadial to tez nepojdeSystem restore
Changes made to drive(s) D: after this point cannot be reversed because the drive was either excluded from System Restore monitoring, or was turned of or removed.
a nakonec som skusal ete command prompt... tam som skusal ze mozno su dake te registre ci co to poskodene tak D: CHKDSK /F a to mi zasa vypisalo ze:
cize to tez neThe volume does not contain a recognized file system.
Please make sure thatall required file system drivers are loaded and that the volume is not corrupted
taky bracho mi len spomenul ze som asi chytil daky virus abo tak cosik... mozno spyware a tak kedze mam antivirak Avast! tak som skusil preskenovat cely PC... ten zasa zadrel ze D: neni platny priecinok...
inac ked dam na Dcko "properties" tak mi pise ze ma 0 bytov a "file system: RAW" co ja nwm co je...
nehovorim ze som uplna lamka do PC ale toto je na mna moc na toto ja nemam... pls reinstalit sa mi moc nece lebo to som robil pred takymi 3ma tyzdnami, ale keby to bolo fakt nevyhnutne tak nemam na vyber...
Riesitelovi by som velmi rad dal K+ ale zatial nemozem lebo nemam dostok K...
a pls poprosil by som zmysluplne prispevky a nejake rady ci napady ako dany problem vyriesit...
DAKUJEM komukolvek kdo mi dokaze pomoct...