nechcem byt otcom

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
tvrdas
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tvrdas »

ono je to v podstate dlhy pribeh :) zacalo to v septembri na jednom dome kde ma ona zviedla ale to bolo 2 krat a tiez bez capicky a nic nebolo z toho a to som mal este babu ktoru som miloval ale alkohol je svina.. potom ked ma uz ta baba nechala tak som zistil ze ma ma tato co som snou spal rada.. tak som skusil ze ci ma ma naozaj rada ale ona vtedy mala chalana a nechcela mu dat kopy tak sa somnou vyspala a myslela si ze mu ich potom da, ale nedala.. tak som sa nu nu vy*ebal lebo som ju videl s dalsimi dvoma ako ich balila a chcela od nich volaco... ale ked som to videl tak ako z neba mi na lyziarskom hned prvy den dosla jedna super baba na izbu :D sranda a tak som si povedal ze s hentou koncim ked je aka je... ani sa nevedela vykoktat ked som cosi zle spravil.. proste nula a tak.. si o nej myslim teraz ze je ku***... a vobec nerozmyslam ze by som snou nieco mohol este niekedy mat... a dieta urcite nie... nech to je aj pozitivne snou nikdy nic uz.. sak naco je baba ktora by ma cely zivot klamala a spavala s inymi? na nic :) tak asi tak... a este vtedy som nerozmyslal vtakom ale rozumom lebo som ju mal fakt rad a vtedy som chcel snou byt tak som sa snou aj vyspal, lebo ja som taky typ ktory by urobil pre lasku cokolvek :D sak sa ponaucim, daaabre?

PS: falcon punch mi radili kamarati ako prve riesenie :D
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

Načo je babe chalan ktory ju bude cely zivot klamat a spavat s inými (ženami)? Takto si poloz otazku a pozri sa do zrkadla.
tvrdas
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

midnight_man napísal:Načo je babe chalan ktory ju bude cely zivot klamat a spavat s inými (ženami)? Takto si poloz otazku a pozri sa do zrkadla.
heh presne som vedel ze to sem ktosi bude tahat :) proste v nespravnom case na nespravnom mieste... keby nebolo 2 ludi doteraz som mohol chodit s dievcatom ktore som naozaj miloval... bolo to davno poucil som sa tak to prosim uz nevytahujte.. je to vec ktoru budem asi cely zivot lutovat....
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

tvrdas v Piatok padol pod Prazske metro nevidiaci clovek ... Nastastie prezil.
Sprav nam radost a hod sa pod neho ty ... Aspon bude mat nezne pohlavie o jedneho Podjebavaca menej
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

Ale hlavne, ze to beries cele s humorom. :wink:
tvrdas
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Shark NX napísal:tvrdas v Piatok padol pod Prazske metro nevidiaci clovek ... Nastastie prezil.
Sprav nam radost a hod sa pod neho ty ... Aspon bude mat nezne pohlavie o jedneho Podjebavaca menej
tak ale je tazke odolat nahej zenskej ktora sa okolo teba stale mota pod vplyvom flase velkeho fernetu zapijanej vinom a absinthom.... keby to nebola rozlucka s kamaratom ktory odchadza do ameriky tak by som tam ani nesiel... skoda ze vtedy nesla moja baba somnou... ta by jej dala cez hubu... ale co sa stalo sa stalo a uz sa neodstane tak to prosim nevytahujte a vratme sa k tej teme co bola na zaciatku tohto topicu.. :)
Pantinela
Star
Star

Príspevok od používateľa Pantinela »

tvrdas napísal:heh presne som vedel ze to sem ktosi bude tahat :) proste v nespravnom case na nespravnom mieste... keby nebolo 2 ludi doteraz som mohol chodit s dievcatom ktore som naozaj miloval... bolo to davno poucil som sa tak to prosim uz nevytahujte.. je to vec ktoru budem asi cely zivot lutovat....
Keby nebolo 2 ľudí? Dúfam, že myslíš seba a tej druhej. Uznávam, že táto "potencionálna matka tvojho dieťaťa" sa správa čudne, ale ty tiež nevyzeráš byť úplne čistý. Prepáč, ale najskôr začneš spávať s dievčaťom a potom zistíš, že je taká ***, že na ňu nenachádzaš pekného slova? Nemalo to byť skôr naopak?
tvrdas napísal:tak ale je tazke odolat nahej zenskej ktora sa okolo teba stale mota pod vplyvom flase velkeho fernetu zapijanej vinom a absinthom
A prepáč, ale alkohol ako ospravedlnenie používajú fakt len úbožiaci.
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Ked mam babu ktoru milujem tak nechlastam jak rura a kontrolujem sa. A hlavne ... Aj Adriana Lima mi moze behat pred nosom ... V hlave si poviem ako by som ju vyprasil ... ale tym moje ciny koncia. Opustim spolocnu miestnost...
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

Kolko mas rokov ak sa smiem spytat? Pretoze ak to takto pojde dalej. Zacni si pisat zoznam, veci ktore budes do konca zivota lutovat....aby si v 40tke vedel precitat potom.
tvrdas
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

ja cisty som nebol asi tak este tyzden do zadu.. ale ze s umyslom pod*ebat babu by som nespravil.. teraz sa snazim byt normalnym slusnym obcanom SR, prestal som pit a tak a snazim sa usadit a nemat viac bab ako jednu.. ked ich je viac tak sa vsetko len poserie.. fakt uz nerieste moju minulost boli urcite casy kedy som bol aj ja svina ale to je minulost...
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

smej sa pokial mozes a dufaj ze nic nebude lebo ak bude mas dost velky problem :) a ako sa vravi mladi v hajzlu (ak to bude,drzim prsteky aby nic nebolo):twisted:
tvrdas
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

ja som bol momentalne konecne stastny lebo sa okolo mna prestalo vsetko kazit a zrazu takato sprava :) no teda fakt dufam ze to neni pravda lebo ak hej tak aj tak to nejako vyriesim :) PS: falcon punch FTW :D
Pantinela
Star
Star

tvrdas napísal:ja som bol momentalne konecne stastny lebo sa okolo mna prestalo vsetko kazit a zrazu takato sprava :) no teda fakt dufam ze to neni pravda lebo ak hej tak aj tak to nejako vyriesim :) PS: falcon punch FTW :D
A ak sa smiem spýtať ako to chceš vyriešiť?
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

tvrdas napísal:ja som bol momentalne konecne stastny lebo sa okolo mna prestalo vsetko kazit a zrazu takato sprava :) no teda fakt dufam ze to neni pravda lebo ak hej tak aj tak to nejako vyriesim :) PS: falcon punch FTW :D
poznam poznam, a asi to pozna kazdy... mno rob ako uznas za vhodne len tak aby si to potom nelutoval :wink:
tvrdas
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Pantinela napísal:A ak sa smiem spýtať ako to chceš vyriešiť?
tak som si skoro isty ze by isla na potrat ak si teda zo mna nerobi len srandu... dnes mala narodky ked mi to oznamila a spravala sa uplne normalne no neviem ci ju to nejako zobralo ale tak dufam ze si robi srandu :) zajtra sa snou porozpravam a poviem jej nech mi ukaze ten test a ak nie tak snou pojdem k doktorovi
Pantinela
Star
Star

bola by som zvedavá ako by si to riešil keby si to babatko nakoniec nechala, ale pevne verím, že tá správa bola len prejavom pubertálneho správania sa, v každom prípade nech ide čo najskôr ku gynekológovi.
tvrdas
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Pantinela napísal:bola by som zvedavá ako by si to riešil keby si to babatko nakoniec nechala, ale pevne verím, že tá správa bola len prejavom pubertálneho správania sa, v každom prípade nech ide čo najskôr ku gynekológovi.
dobre vybavim, dufam ze je to naozaj len to pubertalne spravanie. A dakujem vsetkym tym co ma tu podporili v tejto teme a aj tym ktori ma zdr*ali v tejto teme :)...
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Uprimne nepoznam ziadnu babu ktorou by skutocnost ze je tehotna neotriasla.
Ak taka existuje tak je bud na strasne silnych Antidepresivach alebo je tak pribrzdena ze si neuvedomuje vaznost situacie.
Ak sa dnes vazne spravala ze sa nic nedeje tak podla vsetkeho len chcela vidiet tvoju reakciu.
V kazdom pripade kup Mamatest ... a prever to
zmija1313
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa zmija1313 »

No, napisalo sa tu toho dost..len mala poznamka - ten "falcon punch" vobec nie je istota. Tvrdi chlapi to robia tak, ze po svojej milovanej rovno poskacu. LENZE ani to nie je istota. Akurat, co sa obcas stane, ze potrati az pred porodom po tom, co uz sa "stastny" par vezme...pripadne sa narodi handikapovane dieta...
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Shark NX napísal:Uprimne nepoznam ziadnu babu ktorou by skutocnost ze je tehotna neotriasla.
Ak taka existuje tak je bud na strasne silnych Antidepresivach alebo je tak pribrzdena ze si neuvedomuje vaznost situacie.
Ak sa dnes vazne spravala ze sa nic nedeje tak podla vsetkeho len chcela vidiet tvoju reakciu.
V kazdom pripade kup Mamatest ... a prever to
suhlasim so Shark NX -om lebo to vazne nie je sranda :? a este v dnesnej dobe co dnes ani pes nesteka zadarmo.

A na zaver doveruj ale preveruj :wink:
Zamknuté