no ved ale ja som nepovedal že všetci ale vidím často ...Kibo napísal:Flinstone, ja ma na znackach BA tak automaticky patrim do tvojho vreca blbcov? tych znaciek je najviac, takze je jasne, ze je tam pocetne zastupena skupina typu "Uhni more, Blava ide". Vacsiu neplechu ako drzy blavak ti narobi daka spisska nova ves ci daco podobne v centre BA, ked sa strati... vtedy zacina ta spravna zabava, lebo sa do toho primiesava panika a stres, ze nahodou dakam nestiha, nepozna cestu... ja mam drzku a ked som nahodou dakde kde to nepoznam, zastavim a spytam sa, nebudem sachovat cez krizovatku na sandokana...
Zeny za volantom
-
Flinstone
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
tiež mám nejaké skúsenosti so ženami za volantom...
musím však uznať že to je hrôza...
jazdím veľmi veľa po BA ale aj mimo BA...
strašne mám rád mladé pipky na drahých autách, ktoré si ich doslova "vyskákali"...
smerovky sú pre nich neznámym pojmom...
však načo dať smerovku keď prechádza z jedného pruhu do druhého a ešte tak že mi pomaly aj predný nárazník "líže"...
no jednej takej sliepočke sa to stalo osudné...
išiel som v BA po Rožňavskej ulici smerom do mesta...
v pravom pruhu vedľa mňa už spomínaná sliepočka v nejakom veľkom aute si zmyslela, že chce ísť do ľavého pruhu...
bez ostychu si to namierila rovno na mňa...
samozrejme, že ma nabrala...
potlačila mi komplet predný pravý blatník, zlomila nárazník a rozbila svetlo (našťastie to nebolo moje auto ale firemné
)...
baba došla o vodičák, zaplatila si pokutu a bolo...
že prečo?...
prechádzala do druhého pruhu bez smerovky a telefonovala za volantom...
potom ďalšia vec, ktorá sa nestala mne ale zažil som ju...
križovatka v BA pri Tescu na Zlatých Pieskoch...
od Vajnorskej ulici išla sanitka ktorá húkala, svietila, trúbila, proste všetko možné...
od SC si to rútila mladá baba vo fabii...
asi jej nebolo moc divné, že sa všetci na križovatke zastavili...
v strede križovatky nabúrala do sanitky, ktorá viezla pacientku do nemocnice...
vyjadrenie tej baby bolo, že tú sanitku vôbec nevidela a ani nepočula...
hlavne, že mobil mala nacapený na uchu...
dúfam, že si už nikdy nesadne za volant...
zažil som veľa zážitkov so ženskými za volantom...
preto ak nejakú vidím niekde v aute predo mnou radšej ju čo nasjkôr predbehnem alebo si držím poriadny odstup...
musím však uznať že to je hrôza...
jazdím veľmi veľa po BA ale aj mimo BA...
strašne mám rád mladé pipky na drahých autách, ktoré si ich doslova "vyskákali"...
smerovky sú pre nich neznámym pojmom...
však načo dať smerovku keď prechádza z jedného pruhu do druhého a ešte tak že mi pomaly aj predný nárazník "líže"...
no jednej takej sliepočke sa to stalo osudné...
išiel som v BA po Rožňavskej ulici smerom do mesta...
v pravom pruhu vedľa mňa už spomínaná sliepočka v nejakom veľkom aute si zmyslela, že chce ísť do ľavého pruhu...
bez ostychu si to namierila rovno na mňa...
samozrejme, že ma nabrala...
potlačila mi komplet predný pravý blatník, zlomila nárazník a rozbila svetlo (našťastie to nebolo moje auto ale firemné
baba došla o vodičák, zaplatila si pokutu a bolo...
že prečo?...
prechádzala do druhého pruhu bez smerovky a telefonovala za volantom...
potom ďalšia vec, ktorá sa nestala mne ale zažil som ju...
križovatka v BA pri Tescu na Zlatých Pieskoch...
od Vajnorskej ulici išla sanitka ktorá húkala, svietila, trúbila, proste všetko možné...
od SC si to rútila mladá baba vo fabii...
asi jej nebolo moc divné, že sa všetci na križovatke zastavili...
v strede križovatky nabúrala do sanitky, ktorá viezla pacientku do nemocnice...
vyjadrenie tej baby bolo, že tú sanitku vôbec nevidela a ani nepočula...
hlavne, že mobil mala nacapený na uchu...
dúfam, že si už nikdy nesadne za volant...
zažil som veľa zážitkov so ženskými za volantom...
preto ak nejakú vidím niekde v aute predo mnou radšej ju čo nasjkôr predbehnem alebo si držím poriadny odstup...
okuliare mam aj ja a nepripadam si ako nejaky cavo. skor chcem len vidiet, kedze za slnecneho pocasia si pripadam ako krtko.
zeny za volantom su naozaj kapitola sama o sebe. ked vidim pipku v X5 (zasadne s telefonom na uchu) niekde v mojej blizkosti snazim sa prchat cim skor prec. co sa mi ale zdalo byt neskutocne bola krizovatka smerom z karlovky smerom na patronku. mala krizovatka v pomerne strmom kopci. bola cervena, tak som sa pekne zaradil a cakal na zelenu. konecne vytuzena zelena, pomaly (naozaj velmi pomaly) som sa rozbiehal a zrazu vidim ako dievcine vpredu zdochol motor. nevadi. stava sa. ziadny problem, ved nehori. co ma ale viac zarazilo bolo, ze dievcina ani nehodlala pouzit brzdu. auto jej pomaly cuvalo a za mnou auta. uz som len cakal kedy sa o mna oprie (u mna brzda stlacena na maximum pre istotu). nemam sice odhad, ale nechala si rezervu fakt minimalnu. keby som sa nalepil trochu blizsie alebo jej zabera spojka o milimeter dalej, tak to o mna oprie. nac tam ma tu brzdu ked ju nepouziva? to je fakt najlepsie rychlo sa snazit nastartovat a nestarat sa o to, ze auto cuva do kolony... ach jaj. ale stale to nema na soferov MHDcky, ktorym je uplne jedno, ze by mi mal dat prednsost ked lezie zo zastavky a ja uz nemam sancu ubrzdit a ani nemam dovod brzdit ked ide bez smerovky. tiez neznasam zo vsetkeho asi najviac ked trolejbus len tak dupne na brzdu v strede krizovatky (aby mu nahodou nepadli troleje. toto neznasam aj ako pasazier v trolejbuse). toto sa mi stalo uz parkrat na trnavskom myte v BA.
zeny za volantom su naozaj kapitola sama o sebe. ked vidim pipku v X5 (zasadne s telefonom na uchu) niekde v mojej blizkosti snazim sa prchat cim skor prec. co sa mi ale zdalo byt neskutocne bola krizovatka smerom z karlovky smerom na patronku. mala krizovatka v pomerne strmom kopci. bola cervena, tak som sa pekne zaradil a cakal na zelenu. konecne vytuzena zelena, pomaly (naozaj velmi pomaly) som sa rozbiehal a zrazu vidim ako dievcine vpredu zdochol motor. nevadi. stava sa. ziadny problem, ved nehori. co ma ale viac zarazilo bolo, ze dievcina ani nehodlala pouzit brzdu. auto jej pomaly cuvalo a za mnou auta. uz som len cakal kedy sa o mna oprie (u mna brzda stlacena na maximum pre istotu). nemam sice odhad, ale nechala si rezervu fakt minimalnu. keby som sa nalepil trochu blizsie alebo jej zabera spojka o milimeter dalej, tak to o mna oprie. nac tam ma tu brzdu ked ju nepouziva? to je fakt najlepsie rychlo sa snazit nastartovat a nestarat sa o to, ze auto cuva do kolony... ach jaj. ale stale to nema na soferov MHDcky, ktorym je uplne jedno, ze by mi mal dat prednsost ked lezie zo zastavky a ja uz nemam sancu ubrzdit a ani nemam dovod brzdit ked ide bez smerovky. tiez neznasam zo vsetkeho asi najviac ked trolejbus len tak dupne na brzdu v strede krizovatky (aby mu nahodou nepadli troleje. toto neznasam aj ako pasazier v trolejbuse). toto sa mi stalo uz parkrat na trnavskom myte v BA.
Tak dnes večer som mal možnosť naplno v akcii vidieť asi 60 - ročnú tetu, ako predvádza svoje umenie na parkovisku pred domom. Chcela sa napchať medzi 2 autá nacúvaním. Keďže máme dosť malé parkovisko a autá parkujú zacúvané vpredu(šikmo) aj vzadu, tak pri pokusoch zacúvať oškrela Thaliu, čo stála šikmo. Ja som iba stál pred ňou a čakal, ako sa dostane zo svojho maléru, ale otec ako môj spolujazdec radšej vyskočil a zaparkoval jej to na iné miesto, z ktorého sa jej hádam podarí vyjsť. Ja som to zapichol tam, kde sa o to pôvodne snažila tá teta. Dúfam, že sused do mňa nebude hubovať, keď uvidí ten škrabanec a moje auto zaparkované vedľa neho
Napriek tomu si myslím, že tak ako medzi ženami, tak aj medzi mužmi sa nájdu dobrí šoféri, ale aj horší, až strašní
Tento prípad tety by som zaradil však k tzv. sviatočným šoférom.
Napriek tomu si myslím, že tak ako medzi ženami, tak aj medzi mužmi sa nájdu dobrí šoféri, ale aj horší, až strašní
-
Mateq
Medium Professional
NJ slnečne su doporučovane práve, ale pre vodičov len do určiteho stupňa zatmavenia.turtlak69 napísal:okuliare mam aj ja a nepripadam si ako nejaky cavo. skor chcem len vidiet, kedze za slnecneho pocasia si pripadam ako krtko.
Ehm, sorry ale autobusu zo zastávky by si mal dávať prednosť ty! Niektoré majú dokonca na zadku nálepku zo zakreslením manévru. Ale pri BUSoch aj tak pomalinky pribrzďujem, alebo sa natlačim čo najviac doľava/do ľavého pruhu, ono tak chodci radi vyskakujú spopred autobusuturtlak69 napísal:ach jaj. ale stale to nema na soferov MHDcky, ktorym je uplne jedno, ze by mi mal dat prednsost ked lezie zo zastavky a ja uz nemam sancu ubrzdit a ani nemam dovod brzdit ked ide bez smerovky.
Mateq: autobus ma prednost len ked dava znamenie o zmene smeru jazdy, ludovo povedane ked blika, inac vazne nie je dovod mu tu prednost dat, ale ked je sofer idiot a vruti sa od zastavky do premavky bez blinkrov tak vacsinou ti neostane nic ine ako dupnut na brzdu a vtedy tu prednost naozaj mat nemal
-
Kibo
Hardcore addict
no tak dnes som sa citil ako zena ja
bol som v banke a tak ma zacvakli, ze som nevedel vyjst, mam uz teraz auto velku kravu s malym rajdom... vystrikoval som sa odtial na asi 8x
vsetko by bolo v pohode, keby dementko zprava vedla mna nezaparkoval zrkadlo o zrkadlo...
vedla mna teda natesno a za mnou na ceste fobia...
ale kolegyna by mohla byt miss tejto temy... rano pride do roboty autom a ked nasnezi, je schopna nechat auto aj 2 tyzdne na parkovisku, lebo sa boji prejst trasu asi 5 km a v podste stale rovinka, len dake 2 semafory... trochu naprsi a uz ide MHD... minule ma poprosila, ze nech s nou idem na obed, lebo ked radi rychlosti, tak jej daco skripe a boji sa, ze ma pokazenu prevodovku. sadol do toho, po skripani ani stopy, tak som jej povedal, nech tlaci spojku ako keby slapala kapustu a tyzden mi dakovala, ze som jej opravil auto
a takych historiek by bolo... okolo nej na sidlisku ma auta oznackovane rad zaradom, ona cuva a pri tom asi pozera na hviezdy, vzdy nieco drcne, teraz sa jej podarilo rozrezat naraznik nevie kde, nevie ako, vraj nic necitila... ale tak rozrezany naraznik som este nevidel, to je normalne chirurgicky rez 
ale kolegyna by mohla byt miss tejto temy... rano pride do roboty autom a ked nasnezi, je schopna nechat auto aj 2 tyzdne na parkovisku, lebo sa boji prejst trasu asi 5 km a v podste stale rovinka, len dake 2 semafory... trochu naprsi a uz ide MHD... minule ma poprosila, ze nech s nou idem na obed, lebo ked radi rychlosti, tak jej daco skripe a boji sa, ze ma pokazenu prevodovku. sadol do toho, po skripani ani stopy, tak som jej povedal, nech tlaci spojku ako keby slapala kapustu a tyzden mi dakovala, ze som jej opravil auto
-
Mateq
Medium Professional
Samozrejme som to tak myslel len z jeho prispevku som pochopil, ze autobusari si vynucuju prednost a z nich niektori ani neblikaju. Teda ze nepusta ani tych blikacov.ColdRain napísal:Mateq: autobus ma prednost len ked dava znamenie o zmene smeru jazdy, ludovo povedane ked blika, inac vazne nie je dovod mu tu prednost dat, ale ked je sofer idiot a vruti sa od zastavky do premavky bez blinkrov tak vacsinou ti neostane nic ine ako dupnut na brzdu a vtedy tu prednost naozaj mat nemal
ano, ale nie ked idem 50-60 a som tesne za nim (resp. vedla v pruhu). prednost mu dam iba ak ma smerovku a viem, ze ide prec. ale ked hodi smerovku a hned sa mi tam narve, tak mi nie je vsetko jedno. hadam nemam brzdit vzdy ked je na zastavke bus. ked sa snazim zaradit, tak logicky vyhodim smerovku a az potom vobec zacnem o zaradovani sa rozmyslat. nie zatocit volantom a popri tom tuknut do packy. tiez nie som jasnovidec aby som videl, ci sa nechysta ist precMateq napísal:Ehm, sorry ale autobusu zo zastávky by si mal dávať prednosť ty! Niektoré majú dokonca na zadku nálepku zo zakreslením manévru. Ale pri BUSoch aj tak pomalinky pribrzďujem, alebo sa natlačim čo najviac doľava/do ľavého pruhu, ono tak chodci radi vyskakujú spopred autobusu. Kto pozná TT tak na Zel. Kríčku prvý flek mestského autobusu a prechod tesne pred ním. Zaujímavé...
-
Stenky
Professional
ja som v aute cholerik jak das. to su vsetci naokolo debili
ano a nevyhnu sa mojim poznamkam ani zeny
(no dobre mam aj kludne obdobia....)
ale raz ked som siel zo skoly som od rehotu skoro sral nugat!
cez krizovatku si to na cervenu valila "slecinka" v SUV a telefonovala veselo. SPZ -> Senec... k dokonalosti tomu chybalo len aby bola blond, coz teda nebola
auta naokolo trubili a ja som sa nemohol zdrzat smiechu 
situacia ako z velkej knihy malovanej
ale raz ked som siel zo skoly som od rehotu skoro sral nugat!
cez krizovatku si to na cervenu valila "slecinka" v SUV a telefonovala veselo. SPZ -> Senec... k dokonalosti tomu chybalo len aby bola blond, coz teda nebola
situacia ako z velkej knihy malovanej
-
Mateq
Medium Professional
Dnes zo školy mám čerstvý zážitok, na križovatke stojí žena vo Fabii, odbočuje doprava, stojí. V pruhu pre rovno stará Tatra, zrazu si zmyslí, že chce ísť do prava. Nízku Fábiu tesne vedla neho zrejme z vysokej kabíny nevidel, tak sa jej oprel do boku. Žena v tom bola tentokrát nevinne, ale ide o to, čo nasledovalo.
Žena okamžite von z auta, hneď volakam volala, ešte ani šofér Tatry nevystúpil (pochybujem že fízlom, skorej manželovi), pričom stačilo aby sa odsunula o 1,5m a autobus z ľuďmi by mohol odbočiť a nemusel by tam zbytočne stáť. Najviac ale bolo, že zároveň z telefónom zobrala asi tak 3 ročné decko na ruky a šaškovala s ním medzi autami v strede križovatky, namiesto toho aby ho nechala v aute. Decko tiež určite nebolo v sedačke, lebo ho vybrala veľmi rýcho..
Toto neni o vodičských schopnostiach, tu už chýba zdravý rozum. ..
Žena okamžite von z auta, hneď volakam volala, ešte ani šofér Tatry nevystúpil (pochybujem že fízlom, skorej manželovi), pričom stačilo aby sa odsunula o 1,5m a autobus z ľuďmi by mohol odbočiť a nemusel by tam zbytočne stáť. Najviac ale bolo, že zároveň z telefónom zobrala asi tak 3 ročné decko na ruky a šaškovala s ním medzi autami v strede križovatky, namiesto toho aby ho nechala v aute. Decko tiež určite nebolo v sedačke, lebo ho vybrala veľmi rýcho..
Toto neni o vodičských schopnostiach, tu už chýba zdravý rozum. ..
Vidim to tak ze dama si uz tradicne pomylila brzdu a plyn.callop napísal:Vodička zrazila na pumpe chlapcov
zaujimavy je aj komentar jednej diskutujucej:

co dodatNebola to nahodou odfarbena blondina s cerstvym vodicakom?
..... bola mozno jednoducho nahulena, alebo frci na lithiu....:-)Ja som sice tiez ,,zena za volantom" , ale to, co podaktori (-e) dokazu vy produkovat na ceste / parkovisku, je ako zo sci-fi....