USB kabel pre Honey Bee King 3

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Praetorian
Light Expert
Light Expert

USB kabel pre Honey Bee King 3

Príspevok od používateľa Praetorian »

neviete mi niekto poradit kde by sa na slovensku dal kupit usb kabel na prepojenie transmittera s pc ??? mam tuto helikopteru

http://www.helipal.com/king-3-yellow-2009-edition.html

a nerad by som ju rozbil.
Joker
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Joker »

Pokial si z BA tak skus Aupark tam je MODELÁR
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

no pokial si z ba zabudni na aupark ale avion a tam je peckamodelar su to cesi a su dost dobry a maju aj dost helikopter a mne to vsetko vyzera rovnako ale tusim som aj tuto videl tam. minimalne skus mail

http://www.peckamodel.sk/
Praetorian
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Praetorian »

do oboch obchodou som volal a v auparku vraj ani nepoculi o vyrobcovi E-SKY. a v avione zas nemali nic.ani vraj mat nebudu.aj tak uz je to jedno,lebo som kontroloval podla navodu ci sa pohybuju tie vrtule ako maju.nechtiac som drgol do packy a okamzite to nastartovalo a o 3 sekundy uz bolo po helikoptere.teraz nereaguju vrtule tak ako by mali.a ja som zaciatocnik takze ani neviem presne zistit co tam vlastne treba vymenit a co nie...nepoznate niekoho s BA kto dokaze lietat so 6 kanalovou helikopterou aby sa mi na to pozrel a povedal mi co tam je zle ???
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

Praetorian napísal:do oboch obchodou som volal a v auparku vraj ani nepoculi o vyrobcovi E-SKY. a v avione zas nemali nic.ani vraj mat nebudu.aj tak uz je to jedno,lebo som kontroloval podla navodu ci sa pohybuju tie vrtule ako maju.nechtiac som drgol do packy a okamzite to nastartovalo a o 3 sekundy uz bolo po helikoptere.teraz nereaguju vrtule tak ako by mali.a ja som zaciatocnik takze ani neviem presne zistit co tam vlastne treba vymenit a co nie...nepoznate niekoho s BA kto dokaze lietat so 6 kanalovou helikopterou aby sa mi na to pozrel a povedal mi co tam je zle ???
huh zistim mam kamarata modelara ten akurat dal dokopi jednu helikopteru bola havarovana a co on tma menil boli serva presne po naraze do zeme mozno aj tvoj pripad :-)
Napísať odpoveď