nechcem byt otcom

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
pershing
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa pershing »

:lol: :lol: chudak

no akoze dost som sa pobavil :D to pismo na listocku uplne vystihuje jej vek :D sak to je cisto infantilna krava, podla mna sa natom flipuje s kamaratkami a ty tu stresujes, sprav toto s rodicmi....to by malo zabrat, a inak ten potrat, to vobec nieje sranda ako si to vacsina ludi mysli, holka pride, potrati, odide, hotova vec...imho blbost...
+ suhlasim s triplom, sharkom atd [vsetkymi ktory ste ho fajne zjebali]
vyhovarat sa v tomto pripade na alkohol mi pride akesi smiesne, viem co robi alkohol, ale bud som v stave ze zvladam a trocha aj rozmyslam alebo mi je uplne zle teda nemam ani chut na sex..u teba to je mozno inak ale to ta neospravedlnuje

...ps ktomu ze holka zmiesala 4 druhy a este vladala stat na nohach, IMHO LOL :D
//jak chces citat 6 stran za 10 min co sa ponahlas pozorne ? :D to mi vysvetli! :D
Krupier
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Krupier »

pershing - Ked si dobre naje*any tak sa ti ani nepostavy :D a nie sa este aj spravit :wink:
tvrdas
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tvrdas »

pershing napísal: + suhlasim s triplom, sharkom atd [vsetkymi ktory ste ho fajne zjebali]
vyhovarat sa v tomto pripade na alkohol mi pride akesi smiesne, viem co robi alkohol, ale bud som v stave ze zvladam a trocha aj rozmyslam alebo mi je uplne zle teda nemam ani chut na sex..u teba to je mozno inak ale to ta neospravedlnuje

...ps ktomu ze holka zmiesala 4 druhy a este vladala stat na nohach, IMHO LOL :D
lol :D uz sa musim aj ja smiat lebo stale pisem ze som snou naposledy nespal nad*bany :D a predtym mi nic neoznamovala :D tak to uz pochopte ze tato tema by s chlastom nemala nic mat to sa stalo prvy krat ked som bol pod vplyvom ale teraz to prvkrat nebolo dobre pochopili ste? preto mi vadi ze mi nadavaju ked necitaju pozorne.. a pisal som ze dakujem vsetkym co ma zdr*ali ale v tejto teme a zaroven aj tym co mi pomahaju a veria ze si ta holka robi len srandu... a este som snou nemal moznost byt dnes bol tazky den v skole ale mamatest mam uz kupeny
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

loooool zase sa musim posmiat :D

Chlapci on opity nebol :D to iba ona bola stata ako doga :D.btw kur*a kam to ten svet speje???? resp dnesna mladez ked 16 fagani si veselo sexsuju???
Ja som na to v tvojom veku ani nepomyslel. Dnesna mladez je ako zajace len sex a trava a majte ma radi ved ja nic, to ten dole, to on urobil mna nebite :roll: .Z toho mi pripada, ze ano chcem byt ako dospely ale zodpovednost mat pri tom ako decko. Ta to kde sme?
Pantinela
Star
Star

Príspevok od používateľa Pantinela »

Krupier napísal:pershing - Ked si dobre naje*any tak sa ti ani nepostavy :D a nie sa este aj spravit :wink:
Ak som to správne pochopila, tak pod vplyvom alkoholu (aby som to slušne napísala) sa s danou osoobou intímne zblížil niekedy na začiatku svoho "vzťahu" (v septembri) a svojho (potencionálneho) potomka splodili teraz niekedy pri všetkých zmysloch.
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

melonSVK napísal:Nieje to fake, viem to lebo som jeho spolužiak. Sa mi tak zdá že niektorí tu viete pekne buzerovať :) Ale schopnej rady sa od vás nedočká (česť výnimkám :wink: )
A co cakas? ze kazdy ho bude velebit ??? ak ma roky na to aby mohol je*at tak potom nech ma aj zodpovednost ! ako som uz pisal vyssie chcem vsetko ale zodpovednost ziadna. A co mam podla teba povedat 16 rocnemu decku ktore sexsuje a nahodou sa mu to nepodari?? ze nic sa neboj vsetko bude v poriadku zvladnes to urcite nie je tehotna rodicia ti pomozu nebudu zurit budu radi ze budu mat vnuka :).

SA ZAMYSLI NAD SEBOU!!!! :x :smt098
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

melonSVK napísal:Prečo myslíš? Pretože sú tu takí ako si ty :) Možno ma niektorí poznajú z iného fóra a sem som sa regol len kvôli tomuto prípadu.

lollo :
Dobre pustite sa doňho ešte viac, to mu viac pomôže :wink:
ty si madar nepochopil si to :x Myslis ze mu to pomoze ked mu poviem nic sa neboj vsetko bude fajn? a nic z toho nebude? HOVNO lebo on uz ma mozno taky vnutorny pocit (ale asi tazko ked si z toho robi dobry den) a neviem ci by som take veci prave rozoberal na fore kde nikto nikho nepozna ano mozno aj hej su tu skusenejsi ludia ako ja ale i tak.preco sa neporozprava doma s mamou ? alebo otcom or bratom skusal si nad tym premyslat? :wink:
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

melonSVK su dve moznosti ... Bud ho to ponizi na tolko ze v tom nebude pokracovat. Alebo to s nim nic nespravi a tesime sa na dieta.
Pantinela
Star
Star

Príspevok od používateľa Pantinela »

Shark NX napísal:melonSVK su dve moznosti ... Bud ho to ponizi na tolko ze v tom nebude pokracovat. Alebo to s nim nic nespravi a tesime sa na dieta.
Myslím, že to, že mi mu "nahundreme" mu nijaké vrásky na čele nerobí. Sme úplne cudzí ľudia, pred ktorými sa nemusí hanbiť to napísať a ktorým sa nikdy nebude musieť pozrieť do očí.
A je jasné, že to radšej napíše sem ako keby sa mal zdôveriť rodičom, pretože aj keby to všetko s tým tehotenstvom nebola pravda, tak rodičia by mu zrejme dosť vyčistili žalúdok, pretože predpokladám, že nie je zvykom, aby rodičia 16-ročného syna schvaľovali jeho nechránené sexuálne radovánky s 15-ročnou dievčinou.
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

lollo napísal:preco sa neporozprava doma s mamou ? alebo otcom or bratom skusal si nad tym premyslat? :wink:
Lebo vacsina nastrocnych taji tehotenstvo pred rodicmi az do poslednej moznej chvile. Oznamit doma v 15/16/, ze cakam dieta je ako cesta na popravu.
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoQa »

A ako sa bude volať ? :cookies: /zbytocna diskusia ludia ,nech napise ked to bude vediet urcite aspon...
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

pryja napísal:Lebo vacsina nastrocnych taji tehotenstvo pred rodicmi az do poslednej moznej chvile. Oznamit doma v 15/16/, ze cakam dieta je ako cesta na popravu.
A vies ze ma to vobec netrapi? Ja som mu nekazal aby to robil ;) a suhlasim s tebou sice aj ked som starsi ani ja by som sa neodvazil to povedat doma mozno uz preto zeby som sa snazil ako dalej(vsetko by som musel zmenit)a to nie len tak.A zase starat sa....
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

lollo napísal:A vies ze ma to vobec netrapi? Ja som mu nekazal aby to robil ;) a suhlasim s tebou sice aj ked som starsi ani ja by som sa neodvazil to povedat doma mozno uz preto zeby som sa snazil ako dalej(vsetko by som musel zmenit)a to nie len tak.A zase starat sa....
Ked ta to netrapi, tak sa druhy krat nepytaj, ze preco...:)
winni
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa winni »

lollo napísal:preco sa neporozprava doma s mamou ? alebo otcom or bratom skusal si nad tym premyslat? :wink:
to bola recnicka otazka? ked NECHCES vediet odpoved ako si pisal v poslednom tvojom prispevku.. tak naco sa pitas na nieco na co odpoved poznas? :wink:

teraz k veci.... na 150% suhlasim zasa s pantinelou... je videt ze ona pouziva rozum dospelej osoby a ako vsetci vieme vacsina fora nedosiahla 18rokov... :wink:
tvrdas
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tvrdas »

Pantinela napísal:Ak som to správne pochopila, tak pod vplyvom alkoholu (aby som to slušne napísala) sa s danou osoobou intímne zblížil niekedy na začiatku svoho "vzťahu" (v septembri) a svojho (potencionálneho) potomka splodili teraz niekedy pri všetkých zmysloch.
ano pantinela ty to tu asi jedina chapes :) cest vynimkam
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Zaujimave citanie..Od zaciatku temy az na koniec, dany clovek prestava riesit to, ze nabuchal asi daku cubku a zacina dodrbavat prispievajucich, aky su frajeri a snazi sa hlavne upozornovat na fakt, ze to nebolo prvy krat..(co ho viac trapi ako hlavny problem). Co cakas, ze ta tu ludia zacnu ospevovat a vraviet ti: "Juuj mas 16 a ty si tr*kal? Tak to si riaden boss, kaslat na dieta hlavne ze si si uzil..Si umna vzorom." Proste nemas gule vtedy, ked ich treba mat. V skole bol tazky den, tak si s nou nebol? Ako wtf?
Cas vypisovat tu chu**** mas, ale riesit daco k veci, tak nato bol tazky den v skole..Ako klobuk dole, ale niekedy pochybujem, ze existuju aj ludia s rozumom.

A ten druhy nick ma veru tiez pobavil..
Inak k tomu papieriku..To ked ti ho dala si si ho pekne poskladal do tasky, aby si ho mohol razom odfotit a dat sem? Lebo inak nechapem vyznam toho papierika, naco by si ho clovek odkladal.. :?
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

P*ci, 8 stran. 8 stran, na ktorych sa hras na neviem co, ludi co Ta pravom zdrbu nazyvas frajermi, Ty, 16 rocny fagan co nie je schopny udrzat kkta medzi nohami alebo aspon pouzit zasranu gumu, Ty, co tu mas debilne kecy typu "lezala tam naha zenska, ani Ty by si neodolal", Ty tu nazyvas ludi frajermi a nakoniec z Teba vypadne, ze bol tazky dne v skole tak si sa s nou nemohol stretnut? Si na smiech. Ci je naozaj tehotna alebo nie, zistime, ale Tvoje vystupovanie tu je na smiech.

Sprav uz laskavo konecne nieco poriadne a chod za nou a rob uz nieco :!: .
Tommyno
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Tommyno »

tvrdas napísal:nestrekol a kondom som nemal
nestrekol no tak coho sa bojis boto ta klame a vodi zanos;) chce ta vyuzivat,
Fordos851
Star
Star

Príspevok od používateľa Fordos851 »

tvrdas napísal:tak som si skoro isty ze by isla na potrat ak si teda zo mna nerobi len srandu... dnes mala narodky ked mi to oznamila a spravala sa uplne normalne no neviem ci ju to nejako zobralo ale tak dufam ze si robi srandu :) zajtra sa snou porozpravam a poviem jej nech mi ukaze ten test a ak nie tak snou pojdem k doktorovi
Celé to berieš s humorom...ako bolo by ti do smiechu keby povie nie nejdem na žiadny potrat bude dieťa...ako chalan toto nie je sranda a aj ta baba ak má v sebe trošička rozumu nebude z takýchto vážnych vecí robiť prdel... :x pozri ja mam tiež 16rokov, mám dievča , bol som aj opitý na kamarátovej oslave, ale ked som si raz povedal že svoje dievča nepodvediem tak ma môže aj tank tahať nie ! a keď už si išiel sexovať s tou babou nepomyslel si na antikoncepciu ?? ved ich je dnes more druhov nie len kondom rôzne spermicídne peny a čo ja viem čo všetko alebo aj tabletka po... a ty nič ?? ty proste ides ako od prírody ?? OMG...nehnevaj sa ale mohol si ho aspoň vytiahnuť sprosťe povedané...a čo si čakal že nemáš spermie v 16tich ??? alebo že tebe sa to nemôže stať ? na omyle každému z nás sa to môže prihodiť ale dá sa tomu všemožnými spôsobmi predísť... :roll:
mailer
Star
Star

Príspevok od používateľa mailer »

nestrekol a kondom som nemal
to nic neznamena, aj bez vystreknutia sa mozes stat otcom...kvapka rozkose ci ako sa to vola...
Zamknuté