Slovnaft Extraliga 2007/08, 2008/09, 2009/10

O športe...

Kto vyhra sezonu 2009/2010???

Kosice
23
26%
Slovan
24
27%
Zvolen
3
3%
Skalica
2
2%
Trencin
2
2%
Martin
19
21%
Banska Bystrica
5
6%
Nitra
6
7%
Zilina
0
Žiadne hlasovania
Poprad
6
7%

Celkom hlasov: 90

Tomasito
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Tomasito »

mirak2 napísal:vcera ked sa robil rozhovor s Palffym bolo vidno ze je hotovy, tak predpokladam ze bol vo vcerajsom zapase utahany a nedokazal urobit to co den predtym...
Chudak Zigo...

tolke presilovky cloveka vycerpaju... :new20:

... zato ostatni hraci ci uz v SI, alebo SBA- ktory hral tretinu zapasu v oslabeniach- si podla teba cely zapas asi gule valali.
mirak2 napísal:a nemam pocit ze bol SkuBA o triedu lepsim teamom ako skalica :lol: to je ako zly vtip
Zacinas sa vyfarbovat, len tak dalej ;)

Taky maly "detail"... pisal som o hre 5 na 5. Pamatas si este, kolko golov vcera padlo do Hoviho brany pri hre 5 na 5? 0! A kedze SI je nie len vdaka Zigovi v presilovkach mimoriadne nebezpecna, aj preto opat tvrdim, ze SBA si na disciplinu musi davat vacsi pozor, a to nie len pri skalickych hereckach- obrana totiz nepatri medzi silne stranky SBA.
mirak2 napísal:tak toto pise ten pravy..vasi belasi antifans ktori fandia len ked sa vyhrava na nulu,
Nepovysuj svoje zbozne zelania nad realitu... nie len s ohladom na vcerajsi zapas, zacinas stracat sudnost, chlape :)
mirak2 napísal:alebo ako som vcera videl transparent "hej zigo na pi*u ti dam" , vulgarne, neoriginalne, nevtipne nic...
Zato "SkuBA" je nevulgarna, originalna a mimoriadne vtipna... najma v podobe "ŠK Slovan, Sku...BA" (vid vcerajsok) :roll:

Uz vytahujes nezmysli- ten transparent je s ohladom na doterajsiu diskusiu dost OT. Aby si bol ale kludny, neuznavam takuto formu prejavu, najma pri Zigovi, ktory pravom patri medzi to najcennejsie, co v extralige mame. BTW. jednalo sa o prepis refrenu zo songu od Horkyze slize- Zigo, ktory pocas zapasov so SI zdaleka neskanduju len SBA fans. Hold, ujal sa :smt063

Pokial ti vsak vadi moralka slovenskych hokejovych fanusikov, daj sa na šachy. Tam mozno so "SkuBA" zarezonujes :idea:
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

skoda ze na slovensku sa nerobi statistika icetime...ale verim tomu ze zigo by mal odohrane plus minus 25minut za zapas co je na utocnika nenormalne vela, plus este prirataj vek...tu songu od slizov poznam..preto som napisal ze to je neoriginalne..a vadi mi hlavne slovan, fandim kazdemu teamu co proti nemu hra...a sam hram hokejbal, sachy ma neoslovili..ak ti to pohladi ego tak zatial sa mi viac paci seria Papagaye of Bratyslafa vs. Skalicke trdelniky ako Zvolen - Kosice, co Kosice su moj srdcovy team
Steven666
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Steven666 »

mirak2 napísal:skoda ze na slovensku sa nerobi statistika icetime...ale verim tomu ze zigo by mal odohrane plus minus 25minut za zapas co je na utocnika nenormalne vela, plus este prirataj vek...tu songu od slizov poznam..preto som napisal ze to je neoriginalne..a vadi mi hlavne slovan, fandim kazdemu teamu co proti nemu hra...a sam hram hokejbal, sachy ma neoslovili..ak ti to pohladi ego tak zatial sa mi viac paci seria Papagaye of Bratyslafa vs. Skalicke trdelniky ako Zvolen - Kosice, co Kosice su moj srdcovy team
tebe moc prírodoveda na základke asi moc nešla keď nevieš rozlíšiť orla od papagája :)

// pre darcu K- : chod do krista

//pre darcu K+ : už som prestal :)
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

mirak2 napísal:skoda ze na slovensku sa nerobi statistika icetime...ale verim tomu ze zigo by mal odohrane plus minus 25minut za zapas co je na utocnika nenormalne vela, plus este prirataj vek...tu songu od slizov poznam..preto som napisal ze to je neoriginalne.. a vadi mi hlavne slovan, fandim kazdemu teamu co proti nemu hra...a sam hram hokejbal, sachy ma neoslovili..ak ti to pohladi ego tak zatial sa mi viac paci seria Papagaye of Bratyslafa vs. Skalicke trdelniky ako Zvolen - Kosice, co Kosice su moj srdcovy team
Uz som si vsimol...

Na rozdiel od teba, mna by najviac potesilo finale SBA vs. KE :)

Sympatickejsi hokej z dvojice KE-ZV vsak zatial predvadza ZV.
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

Zvolen doma vyhral, pričom góly strelili hráči, ktorých vekový priemer je menší ako 20.. či ako to vravel komentátor - proste Tatár, Valach, Chovan. Posledný Turekov gól do prázdnej brány nerátam. Zvolen hrá, bohužiaľ, lepší hokej, postup ale prajem Košiciam a také finále Košice - Skalica by bolo super..
skypej
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa skypej »

Prajem KE nech postupia do finale .. ale akou hrou sa predvadzaju v semifinale .. velke sklamanie ..
ked nedokazu v presilovke 5:3 ani raz vystrelit na branu .. mali by sa zamysliet ci chcu hrat finale ..
Steven666
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Steven666 »

dnešný zápas bol zatiaľ najlepší s tejto série, dnes Laco podržal Zvolen mnohými dobrými zákrokmi, ale prial by som vo finále Košice proti Slovanu. Tieto zápasy vždy patria k tomu najlepšiemu čo môže divák pozerať.
Shamway
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shamway »

Ked si predstavim ze nas vlastne davaju hlavne byvali hraci HC (Hvila, Laco) tak je mi az do placu ake kktske vedenia mame...
Preco sme si museli nechat magora Laza (ktory aj tak po sezone odisiel) namiesto Hvilu? Preco sme museli mat vyrazaca Lipovskeho namiesto Laca?
Pre kktsky manazment :?
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

SHamway: uprimne - kto ocakaval ze Laco aj s Petrikom pojdu TAAAAAAAAK hore? a ak dobre pamatam tak hvila ked bol tuna tak to nebola ziadna extra trieda...
ked to nejde tak to nejde, dnes musia vyhrat inak vo finale je na 90% bryndza
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

Funkcionári hokejového Slovana sa v Skalici pobili :lol:
Fanúšikovia Slovana vraj v sobotu rabovali na čerpacej stanici :roll:
diskusia SME napísal:Aspon vidis, ako Slovensko krivdi Dömemu
ked zo Slovana iba jeho oznacuju za dementa.
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

ale ked dome ma tak pekne zvulgarnitelne meno, z assimakopulosa nevycarujes ziadnu nadavku xD
Gajdy
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Gajdy »

no tak k fanusikom nechapem preco by sme nemohli nadavat na stadione pokriky z nadavkami atd ale aby niekto napisal ze da zigovi na pi*u tak to uz fakt nema rozum ved ten chlapik spravil viac pre slovensko ako celi slovanisticky fanklub
Innocence
VIP
VIP

Vyzerá na víťazstvo KE v dnešnom zápase, čiže nás opäť čaká zaujímavá séria.. Som zvedavý, či "oceilari" zvládnu domáci zápas a pôjdu do Zvolena s mečbalom..
lacijawa
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lacijawa »

Košice vyhrali ale aj tak si myslím že vyhrá sériu Zvolen aj ked som Košičan.
Innocence
VIP
VIP

Slovan 4 : 2 Skalica

Škoda, dúfam, že sa dočkáme siedmeho zápasu, že Skalica doma vyhrá, diváci by ju mohli popohnať.. Siedmy zápas je vždy lotéria. Viď napríklad dnešný zápas fínskej ligy medzi Espoo a Lahti - omg, siedmy zápas play-off a Espoo dalo v prvej tretine 7:1. Neuveriteľné, inak dnes ma veľmi nepotešil Poprad, chlapci si zrejme natipovali na prehru v 1. tretine a potom v druhej a tretej dali 6 gólov.. Svinstvo. Čo sa týka zajtrajšieho duelu - GO Košice! Stále tajne dúfam vo finále Skalica - Košice.
BFC
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa BFC »

Aj ja dufam, ze sa dockame 7 zapasu, aspon doma oslavime postup do finale:) dufam ..
lacijawa
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lacijawa »

Vyzerá to že Košice vyhrajú.
Innocence
VIP
VIP

Košice 3:1 Zvolen

nehnevajte sa na mňa, ale nudný zápas.. Poriadne žiadne vzrušenie ak nepočítam góly a pár šancí, na Skalica - Slovan to jednoznačne nemá.. ale tak prajem východniarom postup a víťazstvo vo Zvolene.. alebo aspoň v siedmom zápase v Steel Arene.
Gajdy
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Gajdy »

omg listok na piatok uz kupeni a reku budem oslavovat postup a asi bude prd ak sa chystaju dalej takto nepremienat zvolencania sance tak sa asi moc velmi neopijem
Andreso
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andreso »

Dúfam, že sa vyvrátia moje pochybnosti o kupovaní zápasov a finále bude Košice-Skalica. :happyrespect:
Zamknuté