problem s hrami
-
drewodrewo
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
RE
ak máš viac ako jeden modul RAM tak vyber ramku tak aby tam bol iba jeden modul skús obidva po jednom....... neviem či som prehliadol ale teplota CPU???? vyčistil si už komplet PC-čko?
ako vravím skús RAMKY....ak nie pouvažuj či si nevieš od niekoho požičat grafiku a skúsiť to s ňou
....good luck
ako vravím skús RAMKY....ak nie pouvažuj či si nevieš od niekoho požičat grafiku a skúsiť to s ňou
....good luck
-
vikko78
Medium Professional
no kamarát moj....Ako tak čítam, tak si z hdw fakt je.....
(bez urážky)
mňa by záujímal tvoj postup pri instalácii nových driverov a hlavne akých driverov.....na nvidiu 8600gt nemožeš dať hocijaké ovladače z nvidia.com a potom najprv by si mal odinstalovať staré ovladače a až potom nainstalovať nové.....to čo ti písal kolega nado mnou si spravil? (vrátiť zmeny ovladača) poprípade odinstaluj komplet grafu a potom naistaluj z cd, ktoré si k nej dostal.....tebe sa tam jednoducho niečo bije.....inak možeš skúsiť: stlač klavesy win+r, tam napiš dxdiag, tam v ponuke si vyber zobrazenie a tam maš test rozhrania 3D, klikni na ne a potom napiš čo ti to robilo...
mňa by záujímal tvoj postup pri instalácii nových driverov a hlavne akých driverov.....na nvidiu 8600gt nemožeš dať hocijaké ovladače z nvidia.com a potom najprv by si mal odinstalovať staré ovladače a až potom nainstalovať nové.....to čo ti písal kolega nado mnou si spravil? (vrátiť zmeny ovladača) poprípade odinstaluj komplet grafu a potom naistaluj z cd, ktoré si k nej dostal.....tebe sa tam jednoducho niečo bije.....inak možeš skúsiť: stlač klavesy win+r, tam napiš dxdiag, tam v ponuke si vyber zobrazenie a tam maš test rozhrania 3D, klikni na ne a potom napiš čo ti to robilo...
ale cele pc som vycistil a nic stale to iste a chces vediet instalaciu drivera? vsetky ovladace som odinstaloval a dal som najnovsi presne na moju grafiku Nvidia 182.06_geforce_winxp_32bit_international_whql tento a stale mi to urobi ked hram tak zamrzne hra a potom huci v bedni a nakonec behaju cierne pasiky po obrazovke ale niekedy sa mi podari hrať aj 10 minut ale neviem v com je problem
:(:(:(:( uz som si asi pol roka poradne nezadrtil HELP

-
drewodrewo
Medium Star
grafika
hmm iba taký nápad....
určite poznáš stability test na CPU ......stiahni si niečo také ale ne GPU je to divné...a čo presne ti hučí v PC cd mechanika?
určite poznáš stability test na CPU ......stiahni si niečo také ale ne GPU je to divné...a čo presne ti hučí v PC cd mechanika?
no uz mi odposledy jako som to vycistil nic nehuci ale mam COD4 (call of duty) je to taka vykonnejsia hra a odkedy mi zamrzaju hry tak mi call ponúka ist do takehoto modu ale ja sa tomu velmi nerozumiem poradte mi to prelozit : http://img520.imageshack.us/img520/3980/beznzvuexf.png
-
Runes
Addict
to ti len hovori ze naposledy ked si hral tak neboo vsetko uplne ok a teraz chce vediet ci chces pustit v safe mode (nudzovom rezime)solidier napísal:no uz mi odposledy jako som to vycistil nic nehuci ale mam COD4 (call of duty) je to taka vykonnejsia hra a odkedy mi zamrzaju hry tak mi call ponúka ist do takehoto modu ale ja sa tomu velmi nerozumiem poradte mi to prelozit : http://img520.imageshack.us/img520/3980/beznzvuexf.png
ciste teoreticky, so takto sa vratit k DX 9.0c vzhladom k tomu ze mas WinXP?
jo a ak mas po ruke dakoho kto sa vyzna. mozes ho poporsit nech ti zalohuje vsetky data (dokumenty a tak)
sformatovat disk a nech ti vsetko nanovo nainstaluje, rataj ze to vie zabrat cely den a nech to radsej s tebou robi dakto kto vie a nech ti ten dakto aj pomoze zalohovat dokumenty (tym nemyslim ten trapny priecinok) a ine veci
jo a ak mas po ruke dakoho kto sa vyzna. mozes ho poporsit nech ti zalohuje vsetky data (dokumenty a tak)
sformatovat disk a nech ti vsetko nanovo nainstaluje, rataj ze to vie zabrat cely den a nech to radsej s tebou robi dakto kto vie a nech ti ten dakto aj pomoze zalohovat dokumenty (tym nemyslim ten trapny priecinok) a ine veci
-
drewodrewo
Medium Star