CRYENGINE 3

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
lekoklatik
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa lekoklatik »

DAMON88 mňa by zaujímalo ako ty vieś čo bude v Crysis 2 a či sa to vôbec bude volať crysis 2 :roll:
BX
Addict
Addict

Príspevok od používateľa BX »

lekoklatik: Crytek sa uz davno vyjadril ze bude crysis 2 a ze by to mal byt aj oficialny nazov (a teda sa zatial moze predpokladat s tymto nazvom), ale ci tam budu tie budovy to by aj mna zaujimalo od kial zobral :)
DAMON88
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DAMON88 »

lekoklatik napísal:DAMON88 mňa by zaujímalo ako ty vieś čo bude v Crysis 2 a či sa to vôbec bude volať crysis 2 :roll:
sak v crysis 1 tie budovy neboli a ani v ziadnom inom mode tak jedine to asi bude z crysis 2 :wink:
BX
Addict
Addict

Take nieco pre nich neni problem urobit... nejake testovacie prostredie, ktore nemusi mat s Crysis 2 nic spolocne ;)

// A aj tak v tom clanku sa spomina ze ho budu niekde predstavovat. Mozno ho chcu predstavit v niecom novom, nie zase v ďžangl ;)
Rexxar
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Rexxar »

cryengine 3 nebude uplne novy engine bude to len vylepseny cryengine 2 a bude zoptimalizovany aj na konzoly plnodnotne pokracovanie- Cryengine 4 ma vyjst az okolo roku 2012
Geogomeogo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Geogomeogo »

vyzera to celkom dobre len keby crysis aj trosku zmenili nielen UFO a KOREJCI ale aj nejaky terori by sa uz hodili jak v CoD 4 a este ja by som to aj mohol rozbehat na tejto zostave ne???
zostava: Intel Core 2 Duo 2.6Ghz, GeForce 8800 GTS 640MB, RAM 2GB, HDD 190GB + 300GB nwm ci rozbeham ale GTA 4 islo v poho
lekoklatik
VIP
VIP

Pre Boha mŕtveho. To sú ľudia fakt tak ....

Neriešime tu Crysis 2. Riešime tu Engine ktorý ešte ani nie je. Čo sem už pletieš zostavu??? To ti nepovedia ani v Crytecu... Bože, môj...
DAMON88
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Geogomeogo napísal:vyzera to celkom dobre len keby crysis aj trosku zmenili nielen UFO a KOREJCI ale aj nejaky terori by sa uz hodili jak v CoD 4 a este ja by som to aj mohol rozbehat na tejto zostave ne???
zostava: Intel Core 2 Duo 2.6Ghz, GeForce 8800 GTS 640MB, RAM 2GB, HDD 190GB + 300GB nwm ci rozbeham ale GTA 4 islo v poho
lol :lol: sak ledva oznamili ze bude cryengine 3 a ty tu uz rozmyslas nad tym ci ti to pojde ale vzhladom nato ze to facha na xboxe tak by mohlo aj ked ten procak no ale mozno hej ale nechaj sa prekvapit mozno nakoniec to bude uplne ine ako sa to tvari byt a nepojde to asi na stvor jadrach a 295GTX-kách :wink:
BX
Addict
Addict

Geogomeogo: Ako sa tak pozeram na tvoju zostavu, myslim ze ti to pojde na Low detailoch ako Crytek poznam :lol: Engine je jedna vec, ak ale posunu grafiku na "az fotorealisticky zazitok" ako slubuju, tak sa pripravuj na upgrade :-D
Ale samozrejme o Crysis 2 to tu nieje :) - a co! Mozno daju nejaky upraveny, mutantny CryEngine3 aj do nejakej inej hry, ktoru stale slubuju nie? Ved casu maju dost... :)
webmasterr
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa webmasterr »

podla sectoru: http://www.sector.sk/title.asp?filter=45627

je cryengine 3 cca to iste co 2ka akurat zahrna podporu konzol, cize ked vam isiel crysis mali by ist aj ostatne hry postavene na tomto engine ;)
BX
Addict
Addict

No ale Crytek sa uz davnejsie vyjadril, ze chce vytvorit hru s fotorealistickou grafikou... engine je len jadro hry, ako bude bezat a vsetko okolo, s grafickou strankou velmi nema co robit. Tagze ak bude tento engine na PC a este k tomu nejaka nenormalna grafika tak si mozme ist piskat :)
<alebo sa v tom engine mylim?>
DAMON88
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

webmasterr napísal:podla sectoru: http://www.sector.sk/title.asp?filter=45627

je cryengine 3 cca to iste co 2ka akurat zahrna podporu konzol, cize ked vam isiel crysis mali by ist aj ostatne hry postavene na tomto engine ;)
na sector.sk nevedia o cryengine nist pozerajte radsej stranky ako incrysis.com a pod a nie zasrane slovenske stranky co videli iba trailer a podla toho sudia :wink:

//autoeditácia príspevku ( 31 Mar 2009, 14:57 )
tal a je to tu mame tu novy trailer aj s popisom zostavy na ktorej sa hra :)
http://www.incrysis.com/index.php?optio ... iew&id=782

//autoeditácia príspevku ( 31 Mar 2009, 15:00 )
aha som si nevsimol to je porovnanie cryengine 3 na Xboxe a ps3 proti cryengine2 na PC tak nist ale bude to dobre :D
BX
Addict
Addict

Jo to som uz davnejsie videl. V tom prvom videou na zaciatku po tych abstraktnych veciach (neviem co to je ale vyzera to pekne :-D) je zaber kde strely do budovy. Ten vybuch sa len mne zda nejaky cudny? :)
DAMON88
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

myslim to druhe video nie to prve :wink:
BX
Addict
Addict

Ja viem co myslis, ale k tomu sa neda nic napisat, len to ze to vyzera lepsie nie? ;) Ja ale pisem o tom druhom videu. Keby bol podobny vybuch v druhom tak pisem o druhom :lol: (mne ide o ten vybuch ;))
DAMON88
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

BX napísal:Ja viem co myslis, ale k tomu sa neda nic napisat, len to ze to vyzera lepsie nie? ;) Ja ale pisem o tom druhom videu. Keby bol podobny vybuch v druhom tak pisem o druhom :lol: (mne ide o ten vybuch ;))
nj viem ten vybuch vyzera trocju realistickejsi ako v 1a vo warheade a cele to vyzera lepsie nato ze je to na PS a Xbox akurat ta volna priroda vyzera asi tak ako na PC ked hras na takych medium-high detailoch cize nist moc :D
BX
Addict
Addict

No neviem, ja som skor myslel ze ten vybuch o tu budovu je dost nerealisticky a divny :-D Ved si predstav co to uroby ked granatometom drbnes do baraku -> urcite to neni vybuch velky ako cely ten barak a este k tomu to nebude vyzerat ako ohnostroj :-D - narazam na to... ale ja vieeeeem v roku 2030 uz su ine zbrane (alebo kedy sa to bude odohravat :-D)
DAMON88
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

hh dalsie video s tech-dema
http://www.eurogamer.net/articles/gdc-c ... -breakdown

je to sice len viac menej zostrih ale je tam a nieco nove

//autoeditácia príspevku ( 20 Jul 2009, 14:13 )
http://www.incrysis.com/forums/viewtopic.php?id=22947
citajte to nwm co to ma znamenat ale ak je to to co bude cryengine 3 podporovat tak :shock:
lekoklatik
VIP
VIP

Vyzerá to fajn. oficialna stranka http://www.crytek.com/technology/cryeng ... fications/

Niečo z českej vokr.com http://crysis.vokr.com/

//autoeditácia príspevku ( 01 Dec 2009, 21:30 )
krátka história Cryteku až po oficiálne oznámenie Cry Engine 3
http://crysis.vokr.com/index.php?id=342
DAMON88
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: CRYENGINE 3

asi takto vyzerá model ferrari pod Cryengine 3 :shock:
Napísať odpoveď