Nechcené kamarátstvo

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Pantinela
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Pantinela »

Bushido napísal:A u teba pantinela?

//autoeditácia príspevku ( 13 Mar 2009, 13:59 )
A u teba pantinela?
Ale toto nie je téma o mne :D Ale vážne, keď sa nad tým zamyslím, je to tak. Tiež mi lichotí keď mi niekto povie, že dobre vyzerám a pod., ale musím povedať aj to, že sa stalo, že som niekoho odmietla, ale aj keď mi jeho pozornosť lichotila, už bola aj jemu moja prítomnosť nie moc príjemná, lebo sa cítil pri mne ponížený a ohrdnutý (to mi dotyčný povedal až po rokoch) Nasilu by som takéto kamarátstva neudržiavala...
Loomy
Light Star
Light Star

Re: Nechcené kamarátstvo

Príspevok od používateľa Loomy »

Bushido napísal:Neviete prečo chce byť silou mocou kamarátka?
podla mna ju nepritahujes sexualne, ale si zabavny a dobre sa citi v tvojej spolocnosti..
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: Nechcené kamarátstvo

Príspevok od používateľa Bushido »

Loomy napísal:podla mna ju nepritahujes sexualne, ale si zabavny a dobre sa citi v tvojej spolocnosti..
No zábavný niesom určite. A povedala že sa jej páčim výzorovo, sice to mohla povedať aby som nebol sklamaný. Ale veľa krát mi hovorila, že možno časom ma bude ľúbiť ale to je asi sračka.
TUCERO_SVK
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TUCERO_SVK »

111zuzu111 napísal:vies niekedy nieco co mozme mat ked si zmyslime straca na atraktivite...asi si jej nemal pri kazdej prilezitosti hovorit ze ju lubis...mozno keby si si nasiel babu a nevenoval sa jej az tak moc tak by pochopila ze co stratila skoro vzdy to tak byva(ak mala zaujem ako hovorila)...a ta fraza ze potom mozno neskor to vacsinou baby hovoria aby toho druheho tak neranili po nej prichadza ta vsetkym znama -beriem ta ako kamarata.
na kolko percent toto funguje mne sa to prave stalo :cry:
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Obidvaja sme take petržalske trosky :D
111zuzu111
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa 111zuzu111 »

TUCERO noo asi na 99,9% keby ta chcela tak by ti urcite nehovorila ze potom mozno neskor...kasli na nu vsak nie je jedina na svete...neboj rychlo to preboli a pride dalsia :)
TUCERO_SVK
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TUCERO_SVK »

Bushido napísal:Obidvaja sme take petržalske trosky :D
to mas teda pravdu
111zuzu111 napísal:TUCERO noo asi na 99,9% keby ta chcela tak by ti urcite nehovorila ze potom mozno neskor...kasli na nu vsak nie je jedina na svete...neboj rychlo to preboli a pride dalsia
to sa asi lahsie povie ako spravi vies po dvoch rokoch proste znicoho nic. Ani len naznak ze by sa to chystala povedat. :( a okrem toho to bola moja prva takze....no proste asi poznate ten pocit. a este aby to nebolo take jednoduche je to moja spoluziacka ktoru budem videt kazdy den este 1 a pol roka
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Ja už s ňou nekomunikujem... Ona tiež kašle na mňa , lebo som bol taký hnusny aby mi dala pokoj...
Forest
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Forest »

Bushido napísal:Ja už s ňou nekomunikujem... Ona tiež kašle na mňa , lebo som bol taký hnusny aby mi dala pokoj...
Si spravil dobre. Ak ta nechce a ty ju hej, tak to je najlepsi sposob ako na nu zabudnut a ist dalej. Co oko nevidi, srdce neboli.

BTW: Tiez by ma zaujimalo, preco ked niekto niekomu taketo nieco povie tak ona povie, kamaratsvo. Proste ju ces a neviem preco by som sa mal na nu divat, ako si "uziva" s niekym inym. Proste asi by ma roztrhlo. zeny zeny .... :lol:
Napísať odpoveď