Problémy v škole

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...

Je situácia v našej škole normálna?

Áno
26
39%
Nie
41
61%

Celkom hlasov: 67

DeJF
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeJF »

a mne sa zasa učitelka vyhraža že ma neha prepadnut (a to je ešte len začiatok pol roka :D) zato že som neurobil sloh :o)
Innocence
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Innocence »

Takéto vyhrážanie je u nás bežné na všetkých predmetoch, tým sa absolútne netráp lol.. Ale prepadnúť nenechá nikto, prinajhoršom ak ti bude vychádzať 5 spravíš komisionálky a vytiahneš min. na 4..

//autoeditácia príspevku ( 19 Feb 2009, 16:11 )
Takže, dnes nám "pani riaditeľka" opäť dala písať trest.. 50x:
"Podraďovacie súvetie je také súvetie, ktoré sa skladá z hlavnej a vedľajšej vety, pričom vedľajšia veta môže stáť pred hlavnou vetou (2 príklady), za hlavnou vetou (2 príklady) alebo môže byť vložená do hlavnej vety (2 príklady)."

Ja sa na to asi fakt vyseriem, o dva týždne píšem Monitor a toto mám robiť miesto robenia testov? Prečooo? Neviete niekto, či nie je písanie takýchto trestov zakázané? Pýtali sme sa 3 učiteľov, jeden nám povedal, že sa to nesmie a ďalší dvaja po otázke nahodili blbý výraz ktorý vyzeral ako keby si mysleli "no preboha, tá tomu dala" - ale samozrejme ani jeden z tých dvoch nepovedal na rovinu že sa to nesmie, asi preto, aby nemali problémy, keby sa to riaditeľka dozvedela a tak.. Čo si myslíte?

//autoeditácia príspevku ( 24 Mar 2009, 19:59 )
Po dlhom čase - nevedel by niekto nájsť niečo proti písaniu trestov? Lebo mňa to už nebaví, neustále len tresty a vyhrážanie sa. Viacerí učitelia vraveli, že sa to nesmie, ale nemám žiaden papier/zákon/pravidlo..

:(
Rexxar
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Rexxar »

nam minuly rok davala jedna ucitelka pisavat tresty najskor sme to pisavali ale potom sme to uz vobec nepisiali skoro vzdy na to zabudla este sme sa pretekali kto bude mat vyssi trest rekord som mal asi 600x ale nenapisal som to :D
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

Innocence napísal:Takéto vyhrážanie je u nás bežné na všetkých predmetoch, tým sa absolútne netráp lol.. Ale prepadnúť nenechá nikto, prinajhoršom ........

:(
Sak zvolajte dake rodicovske alebo co, nech sa k tomu vyjadria rodicia. U nas to bolo tak, ze nas tiez riaditelka riadne (m)ucila, to sa stazoval kazdy, az raz bolo rodicovske, na ktore isiel moj oco :) ( normalne jej prehovoril do duse) a na druhy den uz bgolo vsetko INAK ! UPLNE INY PRISTUP K UCENIU !
Alebo sa zoberte cela trieda, a povedzte, ze to nemienite pisat. Lenze asi sa u vas najdu aj taki jedinci, co to napisu, a potom vy budete zase najhorsi. Tam treba rodicko, jednoznacne. Takymto ucitelkam ako napisal GANGY evidentne chyba sex, alebo su to " stare dievky co trpia depresiami" alebo, este horsie, OBOJE NARAZ :D ...
Napísať odpoveď