Má ma rada ale nechce mi ublizit

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
bart1234
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Má ma rada ale nechce mi ublizit

Príspevok od používateľa bart1234 »

Ahojte, mam jeden mensi problem s jednou kockou...Pozname sa uz 3 roky ale nikdy to nebolo take ako teraz...Skratka zacalo to tym ze sme si zacali dopisovat...Vsetko bolo ok, takmer kazdy den sme si poslali rozne spravy..neskor sme sa zacali aj stretavat a tak ja som vtom len videl priatelstvo pretoze som vedel ze na nu nemam a nie som dost dobry pre nu.....zacali byt aj bozky, a hovorila my ze sa pri mne citi velmi prijemne a ma ma moc rada ale neche si somnou nic zacat lebo ma ma velmi rada a boji sa ze my ublizi....o par mesiacov pojdeme na výšku samozrejme kazdy na inu tak by sme asi na seba cas nemali...povedala ze potrebuje cas na rozmyslenie..ja by som jej ho dal ale uz som ju 2 dni nevidel a strasne my chyba....asi som sa do nej zalubil...a neviem co mam robit....ak by som mohol poprosit o neake rady co by ste robili na mojom mieste... dakujem... :?
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

1. Treba si zachovať kludnú hlavu.
2. Za ženami nikdy netreba bežať.
3. Hlboké pocity rania najviac človeka.

Bol som už aj ja v podobnej situácii,ale vzdy som vedel ustúpiť od niekoho, vedel som, že nikdy nechce so mnou viac než kamarátstvo a snažil som sa k tomu prisposobiť.

Na tvojom mieste by som asi urobil to,že by som jej buď napísal alebo by som si s ňou dohodol nejaký termín a zašiel by som s ňou na nejaké miesto kde by ste sa spolu porozprávali.

Je to normálne, že za ten čas ste sa strašne zblížili,a cítiš, že ju stratíš a ,že ju už nikdy neuvidíš,možno ked sa spolu stretnete a tak,ale treba pochopiť, že ona ide tiež preč. Predsa,nikdy ste ešte medzi sebou nemali žiadnu podobnú tému o tom, že čo k sebe cítíte naozaj?

To, že ti povedala, že pri tebe sa cíti dobre, z jej strany može znamenať to, že si pre ňu "východisko" cíti sa pri tebe dobre, a vždy si rozumiete a viete sa o všetkom dohodnuť, jak som napísal o tejto téme si s ňou musíš medzi 4ma očami porozprávať. :wink:
bart1234
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Rozpravania boli....skratka ja chcem ona sa toho boji...zeny myslia vzdy dopredu.....ale mne je jedno co bude v septembry.....ja ju lubim ona mna tiez ale podla nej by to potom bolo len trapenie ked budeme na vyske......tak radsej nechce aby to zacalo..... :(
djxtreme
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: Má ma rada ale nechce mi ublizit

Príspevok od používateľa djxtreme »

bart1234 napísal:ale neche si somnou nic zacat lebo ma ma velmi rada a boji sa ze my ublizi:?
toto naznacuje to,ze s ta ma skor za kamarata...v takychto situaciach je to dost zlozite,ked holka takto berie chalana
tazko poradit...je to iba na nej...
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

Presne tak Žena je ako zmeškaný autobus...čím viac za ním bežíš, tým je ďalej
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Prefackaj sa, spamätaj sa a zabudni na ňu.
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

Fabo napísal:Prefackaj sa, spamätaj sa a zabudni na ňu.
shiny :D

k teme.... ine vysky? ako daleko? ako by boli moznosti stretavania sa....boha nie toto neber vazne ja niesom za vztahy na dialku

ja na tvojom mieste by som jej povedal nieco "tazko romanticke" v zmysle - "radsej byt s tebou len par mesiacov ako cely zivot nezazit tvoju lasku" a ak by ani potom neuvazovala tak sa na nu vysrat, popriat vela stastia na maturach a tesit sa na vysokoskolsky zivot
bart1234
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Maki napísal:ine vysky? ako daleko? a
no dost daleko ja Blava ona Zvolen takze moznost stretavky nulova....
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Nedavaj sa dokopy s dobrou, ak nie najlepsou kamaratkou. Tolko odomna.
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoQa »

p4ra : môžeš zdôvodniť ?
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

RoQa, nehovorim, ze sa to moze stat kazdemu, ale mne sa stalo. Odkedy som prisiel na Slovensko som sa zoznamil s vtedy pre mna super babou. Chodili sme spolu na zakladnu skolu, na gymnazium. V tych casoch sme spolu pochodili zopar anglickych taborov, boli sme zoparkrat spolu v Anglicku atd.. Neskor na gymnaziu sme mali valentinsky ples a ja som tam isiel s kamaratmi, ona so svojimi kamaratmi. Tam sme sa vecer zabavali. A samozrejme som tancoval aj s nou. Po plese som isiel domov, ako aj ona. Lenze v nej sa nieco v ten vecer zmenilo a zalubila sa do mna. Ja som o tom nevedel dlho. Potom si zohnala ine telefonne cislo a zacala mi pisat. Ja som netusil stale kto je to. Po case som si zacal namyslat a aj dufat (musim byt uprimny), ze je to ona. Ked som sa pytal ostatnych, nech mi daju jej cislo, tak povedali, ze co chcem, ved ho mam. Lenze, ked som sa spytal na to druhe, tak sa vykrucali. Pride o tom, ako ma dostala ide dalej, ale nechcem to rozpisovat, myslim, ze som to dokonca raz aj popisoval tu...

Podstatne je, ze sme sa nakoniec dali dokopy. Ja som bol cely stastny a aj ona. Po par mesiacoch sa nejake veci posrali a na nasej spolocnej dovolenke, prvy den sme sa rozisli. A potom veci uz isli len dole vodou.. Odvtedy sa nerozpravame poriadne, ako by sme sa ani nepoznali. A toto lutujem najviac. Prisiel som o perfektnu kamaratku a o dievca, kt. som naozaj lubil.

Nehovorim, ze zakonite sa to musi stat aj chalaniskovi, kt. zalozil tento thread, ale pravdepodobnost tu je. Ak je ochotny riskovat priatelstvo, je to len a len na nom. Ja zo svojej skusenosti hovorim, ze by som to nerobil.

A len doplnim. Mal som este jednu kamaratku, kt. mi bola asi taka blizka, ako tato prva, kt. som uz spominal. Ona sa tiez do mna zalubila, a chcela, aby sme boli spolu. Tu som ale odmietol. Teraz sa vydala. Nazor na jej manzela mam taky, aky mam a zozieram sa vnutri, ze som sa s nou nedal dokopy. Lebo v jej pripade si myslim, ze by to vydrzalo. Alebo mozno aj nie, a tym sa niekedy utesujem, ze je dobre, ze sme sa nakoniec dokopy nedali.

Sorry za dlhy prispevok. Ak si sa dostal az sem, som rad.
SmrtiKridlo
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa SmrtiKridlo »

pisanie pisanie pisanie =P ludia naco si stale pisate? =P vy**bana informatická doba osobny kontakt velice upada =)

menej pisania = viac sa tesit na osobny kontakt =P
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoQa »

No to je smutne , ale zase nemozes to brat tak ze riskujes priatelstvo , inak moze riskovat manzelku , druzku alebo tak ... ako si vravel doteraz to lutujes , ja mam zasa kamarata a ten je treti pripad , bol s dievcatom , je to jeho kamaratka / spoluziacka ale hoc im to nevyslo stale su kamarati ako aj pred tym , hoc stale sa podla mna jeden druhemu pacia ,ale tu ide uz aj o to preco sa dvaja ludia rozhodnu pre rozchod v tvojom pripade to asi muselo byt dost vazne . Btw. tuto temu som ani necital ale zaujal ma tvoj nazor takze sorry :D
SmrtiKridlo napísal:pisanie pisanie pisanie =P ludia naco si stale pisate? =P vy**bana informatická doba osobny kontakt velice upada =)

menej pisania = viac sa tesit na osobny kontakt =P
Co tym chtěl basnik řici ?
chire
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa chire »

Keby som bol v tvojej situacii, tak by som si urcite myslel, ze nikdy v zivote taku uz nestretnem, ze sme si sudeni a podobne keci... ked uz teraz rozmysla o tom, ako spolu nebudete moct byt, tak to je podla mna zly signal. Lepsie by podla mna bolo, keby rozmyslala, ako budete na vikendy chodit domov (teda ak je to pri tych vasich vzdialenostiach mozne), ako raz jeden pojde do ZV, raz druhy do BA a tak...
Myslim, ze to co ti teraz napisem, budes povazovat za totalnu kravinu, lebo ja by som tak reagoval na tvojom mieste tiez.... Nemysli si, ze nikdy uz taku nenajdes... je to pravda... najdes este lepsiu a ani nebudes vediet ako :)
Loomy
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Loomy »

bart1234, ja by som ti poradil nerobit nic nasilu
ak to ona nevidi na vztah tak s tym nic nespravis a je jedno ako ti to zdovodnila.. bud rad ze mas co mas
SmrtiKridlo
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa SmrtiKridlo »

RoQa napísal:Co tym chtěl basnik řici ?
basnik chcel povedat ze kopec ludi sa zamiluje cez net a potom su sklamaný netovi kontatk nieje osobný =/ nevidis jeho sposobny vyjadrovania jeho hlas a tak podobne netovy kontakt je asi 1/10 s osobného ja len tolko =P
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Re: Má ma rada ale nechce mi ublizit

Príspevok od používateľa triple »

bart1234 napísal:ma ma moc rada ale neche si somnou nic zacat lebo ma ma velmi rada a boji sa ze my ublizi...
táto veta v preklade znamená resp. = si len kamarát
Bože či ja z duše nenávidím tieto slová :twisted:
Pantinela
Star
Star

Príspevok od používateľa Pantinela »

Odkedy sú bozky len prejavom kamarátstva?
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

to je už prejav sprostosti dnešných mladých dievčať (česť vínimkám) pomotajú chalanovi hlavu a pak si uvedmia.. ale ved ja ho mám rada iba ako kamaráta - ruky by som im oblámal :)
nieže by sa mi niečo také stalo :oops: ale poučil som sa :)
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Pantinela napísal:Odkedy sú bozky len prejavom kamarátstva?
Nikto tu netvrdi, ze to ma mat nejaku logiku.
Napísať odpoveď