Sused mi provokuje psa

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
energy00
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa energy00 »

A akeho mas psa ? Ja by som tomu chlapcovi povedal, ze este raz, a pustim toho psa nanho, potom aky bude frajer....
mariska
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mariska »

ako ked sa jedna o takeho sopliaka tak by mu mozno bodla jedna preventivna po papuli.......nech vidi ake to je ked niekto drazdi jeho.....a mozno by sa aj potom do koze zmestil (ale to by asi zalezalo od typu ruky a od taktiky uderu) :D
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Neviem na co si zalozil temu ked ti toho psa drazdi taky sopliak. Tam je preplesk jedine ucinne riesenie, ktore ma zaroven aj takmer isty ucinok.

Len nie pred ludmi :)
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

Zaxman napísal:qwerty-xyz....trapné

no normalne mu povec že ešte raz uvidiš ako ti provokuje psa tak mu rozbiješ hubu .........a uvidime ak bude provokovať dalej tak mu tu hubu rozbi
no fakt ze hej , tak radsej budeme mlatit maleho chlapca nie? no vy ste hrdinovia fakt ze hej, spravis daco malemu pride jeho foter a rozebe ti pysky na cipmr campr. Najlepsia varianta bola s tym hovnom v zapalenych novinach pred dverami, vidno ze vranov rules. :lol:
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

qwerty-xyz napísal:no fakt ze hej , tak radsej budeme mlatit maleho chlapca nie? no vy ste hrdinovia fakt ze hej, spravis daco malemu pride jeho foter a rozebe ti pysky na cipmr campr. Najlepsia varianta bola s tym hovnom v zapalenych novinach pred dverami, vidno ze vranov rules. :lol:
Nie, fakt sa radšej budem chváliť, že zabijem všetkých psov sveta holými rukami a že som Chuck Norris.. :roll:

Či by sused zavolal otca? Ja si myslím, že nie. Ešte by dostal aj od fotra, keby som potom vysvetlil, že provokuje môjho psa, ten potom nahlas šteká a robí bordel. Proste treba suseda postrašiť, poprípade fakt konať ručne-stručne v prípade ďalších problémov.
DAMON88
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DAMON88 »

kup si niku airsoft gun a strielaj mu do riti :lol: :lol:
winni
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa winni »

ja by som asik na neho pripravil daku pascu... ak si ho viackrat videl tak si aj asi videl ze pri to mako ho provokuje je trebars blizsie k branke alebo moznaze dalej alebo robi nieco "nezvycajne" a teraz keby sa drzi branky zdy? tak ptm trochu stavy do toho aby ho to posteklilo ae ne moc neze sposobis infarkt... abo cosik podobneho proste kedsi vsimnes ze nieco robi tak mu tam priprav pascu a ptm sa kukaj.. a dost sa nasmejes :wink:

(abo kybel z vodou? rovno na hlavu abo nieco podobneho sak si kukni sam doma :D aspon sa zabavis...)
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Qwerty a s tym hovnom v novinach co vyriesim?Akurat doslova hovno.Urobil by si mi toto a bol by som taky ko*ot ze ti provokujem psa tak to robim este s vacsou chutou

//Lubos : Myslim ze by to bola posledna vec ktoru by tvoja ruka urobila :)
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Dieg0 napísal:Qwerty a s tym hovnom v novinach co vyriesim?Akurat doslova hovno.Urobil by si mi toto a bol by som taky ko*ot ze ti provokujem psa tak to robim este s vacsou chutou
Tak potom by som zobral dalsie hovno a rozotrel ti ho po ksichte.
Zrejme sa fyzickemu kontaku nevyhne tak ci onak....ci uz facka, alebo postrasenie a chytenie ho pod krk....
awtt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa awtt »

Ja by som mu určite jednu vystrúhal, hneď by bol kľudný krpec..
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Dieg0 napísal: //Lubos : Myslim ze by to bola posledna vec ktoru by tvoja ruka urobila :)
Preco si myslis? Dokopal by si ma? Ked mas destat rokov a nevies co so sebou....takemu zasranovi dat dva tri po hube a hned sa zlakne.
reno23
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa reno23 »

Gangy napísal:Tam je preplesk jedine ucinne riesenie
pripomina mi to jeden uryvok od KF :)
... facka je rychlejsia, ako odpich motorky Suzuki ! ...
qwerty-xyz

Innocence napísal:Nie, fakt sa radšej budem chváliť, že zabijem všetkých psov sveta holými rukami a že som Chuck Norris.. :roll:

Či by sused zavolal otca? Ja si myslím, že nie. Ešte by dostal aj od fotra, keby som potom vysvetlil, že provokuje môjho psa, ten potom nahlas šteká a robí bordel. Proste treba suseda postrašiť, poprípade fakt konať ručne-stručne v prípade ďalších problémov.
uhm, bo otec nebude branit svoje decko male ked pride domov z rozbitym ksichtom od suseda, by bola ne taka show. Ci co si myslis ze pride maly domov z cervenym licom zarevany, abo s monoklom a ocko mu este da dalsiu? Sa ho prve co spyta kto mu to urobil a bude jedno ci provokoval psa alebo nie, sak je maly tak com by to nerobil, a druha strana schvata ne taku bitku, alebo sa este rodicia pochytia, a v prave bude otec toho zbiteho zasrana. :wink: Take prkotiny sa vsade bezne riesia vzdy je to tak ako som teraz napisal....
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Nj....ked ma takych blbych rodicov ako je on sam, tak ano, ale v ostatnych pripadoch qwerty nemas pravdu....
No aj keby....tak co.....mozes sa od toho distancovat, ked si mu vylepil bez pritomnosti inych ludi....jeho ocko zaklope na dvere, ze co si spravil mojmu synovi....tak sa zahrajem na hlupeho, ze by som nic take nespravil, dovidenia, zavrel by som dvere a moze mi vies co.

//ani sa nezda, ze si vyrastol vo Vt
Hacker
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Jednoduche riesenie

Príspevok od používateľa Hacker »

Odstrelit psa, normalne neviem naco to beha po svete. Len to zere nenormalne, rano ta to vzdy zobudi,a najviac neznasam tie velke plemena co ani neviem ako sa volaju, ale je to skoro vacsie ako ja sam!

(sorry, uz vidim ze niekto bude nastvany, ale tot moj nazor) :?
Mateq
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: Jednoduche riesenie

Príspevok od používateľa Mateq »

Hacker napísal:Odstrelit psa, normalne neviem naco to beha po svete. Len to zere nenormalne, rano ta to vzdy zobudi,a najviac neznasam tie velke plemena co ani neviem ako sa volaju, ale je to skoro vacsie ako ja sam!
Ty musíš byť dobrý kok*t skutočne. Áno reagujem na to ako si čakal. Keď ťa to budí a nemáš ich rád tak si psa nekupuj/nechovaj. Podľa mňa si dement, ale tak tiež ťa nejdem zastreliť, aj keď za zdá že by som spravil službu spoločnosti...
Ale vážne, skús mi prosím vysvetliť logiku svojho uvažovania, keď sa ti niečo nelúbi tak to nemôže mať ani nikto druhý?
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Hacker napísal:Odstrelit psa, normalne neviem naco to beha po svete. Len to zere nenormalne, rano ta to vzdy zobudi,a najviac neznasam tie velke plemena co ani neviem ako sa volaju, ale je to skoro vacsie ako ja sam!

Tiez musi mreagovat, lebo mi neda....vies, zdielam isty nazor...a som presvedceny, ze ludske plemeno je to najhorsie co mohlo tuto Zem postihnut...ani sme tu nemali byt.....Zem patri inym tvorom, nie nam....
A splhol si si u mna na rebricek najvacsich dementov tohto fora.
GIGABYTE
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa GIGABYTE »

Facka ? Blbosť ! Otec si ho na 90% zastane.
Riešil by som to tak, ak by mladý provokoval fakt toho psa, robil by mu zle... Najskôr by som mu dohovoril, čo si aj spravil, ak to nezabere a provokuje ho ďalej tak si naňho počkám, chytím ho dovlečem ho k nemu domov zazvoním, vybehne matka, otec... To je jedno a vysvetlím im čo sa deje, samozrejme im objasním, že už si mu aj ty dohováral, ale nedal si povedať... A nepraješ si aby sa to viac opakovalo. :wink: (Prípadne ani ho nemusíš chytať, ak to spraví zabehneš k nim domov a riešiš.)
aughostino
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa aughostino »

tak potom tento tvoj nazor svedci o tom, aka si osoba a musim povedat, ze tento nazor je dost ubohy (neviem na to najst vhodne slovo), su dva druhy psov, psy na strazenie osob a majetku a druhe su psy na paradu alebo ked ma niekto problemy so srdcom alebo plucami tak na dlhe prechadzky, ten moj je na strazenie majetku a osob (nemecky ovciak).

Zajtra uz idem do skoly tak sa so zasranom zo srdca porozpravam, teoreticky by som ho mohol postrasit ze to budem riesit na policii :wink: a ak to nezaberie tak uz len naozaj za jeho rodicmi, ale neviem ci to oni pochopia lebo cela ta rodina je akasi ina
qwerty-xyz

Lub0$ napísal:Nj....ked ma takych blbych rodicov ako je on sam, tak ano, ale v ostatnych pripadoch qwerty nemas pravdu....
No aj keby....tak co.....mozes sa od toho distancovat, ked si mu vylepil bez pritomnosti inych ludi....jeho ocko zaklope na dvere, ze co si spravil mojmu synovi....tak sa zahrajem na hlupeho, ze by som nic take nespravil, dovidenia, zavrel by som dvere a moze mi vies co.

//ani sa nezda, ze si vyrastol vo Vt
zahrajes na hlupeho? hm, kolko by ti to hranie pomohlo? dve? tri sekundy? dokym by si nedostal po pysku od jeho fotra? samozrejme ze som vyrastol vo vt a preto viem ze to co pisem je pravda, takmer kazdy rodic brani svoje decko za kazdu cenu a podmienok, iba mna nikdy nebranili. . .

//autoeditácia príspevku ( 25 Mar 2009, 21:07 )
GIGABYTE napísal:Facka ? Blbosť ! Otec si ho na 90% zastane.
Riešil by som to tak, ak by mladý provokoval fakt toho psa, robil by mu zle... Najskôr by som mu dohovoril, čo si aj spravil, ak to nezabere a provokuje ho ďalej tak si naňho počkám, chytím ho dovlečem ho k nemu domov zazvoním, vybehne matka, otec... To je jedno a vysvetlím im čo sa deje, samozrejme im objasním, že už si mu aj ty dohováral, ale nedal si povedať... A nepraješ si aby sa to viac opakovalo. :wink: (Prípadne ani ho nemusíš chytať, ak to spraví zabehneš k nim domov a riešiš.)
asi najlepsie riesenie, maly sa poserie, nikomu sa nic nestane, a poriesia si ho mama s fotrom doma. . . :roll:
Mooooore, zasrancov by tu ccheli byt. Vidim to tak ze mozno par nastrocnych potrebuje preplesk ala florida night club aby sa spamatali . . .
Napísať odpoveď