SKA SKA
-
SaNDRiTTa_2H
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
-
pinacolada
Guru wannabe
-
pinacolada
Guru wannabe
-
pinacolada
Guru wannabe
-
zvonenie33
Light Professional
Chcel by som ozivit tuto temu, v poslednej dobe som sa strasne namotal na slovenske SKA: Polemic poznam uz dlhsie a v poslednej dobe som stiahol albumy Ska2tonics, Skaprasupiny a Hudby z Marsu(mimochodom co si myslite je to ska? lebo niekto to tam radi niekto nie...) Vedeli by ste mi poradit este neaku slovensku SKA skupinu?
-
zvonenie33
Light Professional
chjaj... skáčko.. bejvávalo..
veľmi ma to omrzelo, sem tam si pustím nejaké tie klasiky ako specials, alebo talianske či francúzske divočiny.. zaroven sa tesim na persiana jones, ktorí pridu v lete.. ale, už to nieje čo to bolo..
prídem na akciu, a všetko deti, ktoré by sa akoby chceli vymknúť tým bežným žánrom čo ich zaplavujú.. koncerty a kapely u nás jedna veľká bieda..
otrepaný polemic, nepresvedčivý a nudný ska2tonics, trápna skaproška, a zvyšok asi ani nestojí za zmienku..
zvonenie33
pohľadaj si niekde chabo spravenú a spracovanú výberovku ska collection.. je tam taký prierez tou biedou, ktorá sa u nás urodila..
veľmi ma to omrzelo, sem tam si pustím nejaké tie klasiky ako specials, alebo talianske či francúzske divočiny.. zaroven sa tesim na persiana jones, ktorí pridu v lete.. ale, už to nieje čo to bolo..
prídem na akciu, a všetko deti, ktoré by sa akoby chceli vymknúť tým bežným žánrom čo ich zaplavujú.. koncerty a kapely u nás jedna veľká bieda..
otrepaný polemic, nepresvedčivý a nudný ska2tonics, trápna skaproška, a zvyšok asi ani nestojí za zmienku..
zvonenie33
pohľadaj si niekde chabo spravenú a spracovanú výberovku ska collection.. je tam taký prierez tou biedou, ktorá sa u nás urodila..