Miranda

Informácie o software, ankety...
Blackburn
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Blackburn »

FOOOXOOO napísal:Ludkovia pomoooc :cry: Nevedno kde mi miznú správy. Keď pošlem správu kontatku, ktorý je offline, tak sa mu po prihlásení nezobrazí. Tak isto ak mne niekto odošle správu, keď som offline tak po prechode do stavu online mi nič nepríde. A to nie 2 správy zo 100, ale absolutne 100% správ sa zatúla kto vie kam. Skúšal som aj ICQ a QIP, a nezdá sa mi že by to pomohlo. Takže problém bude niekde inde. Zaujímavé je, že tento problém sa mi objavil nielen v PC, ale aj na notebooku a to v rovnakom čase. Pravda však je, že som mal pôvodne ICQ 6 a po aktualizácii na ICQ6.5 sa to dototovalo. Skúšal som reinštalovať adť, a nič nepomohlo. :cry:

Snáď mi boh a admin odpustia, že som používal ICQ a píšem do témy s Mirandou, fakt som zúfalí. Ale vzhľadom na to že problém bol aj po prechode na Mirandu, tak to sem tak trošku patrí.
bezna chyba icq servera, nie si jediny ktory ma s tymto problem, k rieseniu som sa zatial nedopracoval, proste bud pridu, alebo nepridu...
FOOOXOOO
Novice
Novice

Príspevok od používateľa FOOOXOOO »

:? No to je ale dosť na prd. Potrebujem aby som sa mohol na Mirandu, QIP alebo aspoň na ICQ spoľahnúť. Neviem si predstaviť svoju existenciu bez toho, keď že to viac menej potrebujem k práci. Pochybujem že mi niekto bude písať email, keď potrebuje hneť odpoveď. Skype teda nechcem. A čo vytvoriť nový účet? Dufam že sa ten problém neviaže na komunikáciu server-moje PC. Lebo to by bol koniec ... :cry: [/img]
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Pokial viem, tak to robi iba v pripade, ze nepouzivas oficialneho klienta, nahod si ICQ 6.5 alebo ICQ Lite a nebudu problemy :)
FOOOXOOO
Novice
Novice

Práve že momentálne som na ICQ 6.5, pišeme s kamarátmi jak divý a výsledky sú stále rovnaké. 100% poslaných správ medzi online-offline uživateľom je fuč. Moje správy im nechodia, a mne nechodia tie ich. Ale tento problém mam len ja a ešte môj šéf, takže fajin. :D Ostatným čo som skúšal to funguje medzi sebou OK, takže chybu mam niekde ja. Alebo že by server ignoroval len moje správy :lol: Preto sa mi to zdá divné, nemyslím si že je to chyba servera. :?

//autoeditácia príspevku ( 24 Mar 2009, 15:48 )
Mno, neviem čo sme dokopy spravili, ale už to ide :D Chyba bola skutočne asi v servere. Len neviem prečo ignoroval zrovna mňa. Faktom ale ostáva, že nikto nevie, kde skončilo xxx správ. Ale nevadí, vďaka za rady. :oops: Hlavne že to už ide.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

FOOOXOOO: Neboj sa, nestava sa to len tebe. Mne tiez nechodi vacsina sprav, ked som offline a nerobi sa to len mne, napriklad aj dalsim uzivatelov z fora ako je Paul ci ADOXtreme sa to stava. Ja pouzivam Mirandu, Paul tiez Mirandu, ADOXtreme pouziva QIP. A vzdy je to rovnake, ci pisem alebo prijmam, obcas to pride a obcas nie. Najma ked cely den nie som na ICQ a po zapnuti mi pride napriklad sprava od jedneho ci dvoch ludi, tak viem, ze zase sa vacsina stratila. A este vacsi bonbonik je, ked mi osoba pise viacej sprav po sebe, napriklad opisuje nejaku situaciu a pride z toho len napriklad tretia sprava, takze to vsetko straca zmysel. U mna sa to deje uz dlho, povedal by som, ze mozno aj dva roky.
FOOOXOOO
Novice
Novice

Nooo, tak to by ma vytáčalo ale riadne :lol: Už teraz mi stačí, keď sa nejaká správa stratí a potom si myslia o mne že som retard , lebo mi to musia opakovať. Alebo ešte lepšie, že ich ignorujem. :?
nosooo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa nosooo »

takze stiahol som si novy wolf profi miranda pack a mam 2 problemy:
-pri starej mirande mi ukazovalo normalne statusy aj so stavmi ale v tejto novej nie,tu mi ukaze iba status naor ucenie,ale co ma k tomu uceniu uz neukaze
-da sa nejako refreshovat contact list bez toho aby som mirandu vypol a zapol,bo ked ju mam dlhsie spustenu tak mi ukazuje niektore kontakty ako online,ale pritom su uz davno off...diky za rady
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dunlop »

s tymi off kontaktami miranda nič nemá, to je chyba icq... skús nebyť invisible :wink:
taki7
Professional
Professional

Príspevok od používateľa taki7 »

Kde nájdem najnovšiu verziu Mirandy aj s pluginmi ? :)
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

http://www.miranda-im.org/

Pluginy podľa potreby na spomínanej stránke, poprípade českých - slovenských fórach zameraných na Mirandu.
taki7
Professional
Professional

No práve na http://www.miranda-im.org som už bol, ale kde tam sa to dá stiahnuť zdarma, nejak som sa nedopátral k tomu linku. :roll:
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

Nech sa páči, keby Ti ešte trebalo povedať, ako spustiť inštaláciu, kľudne napíš.. alebo nie, odpoviem rovno - 2x klikni na súbor, ktorý stiahneš po kliknutí na nasledujúci link.

http://downloads.sourceforge.net/mirand ... nicode.exe
taki7
Professional
Professional

Innocence: Díky, stiahol som si ale Mirandu z inej stránky, už aj s pluginmi.

Kde nájdem mradio.ini súbor s už nahratými rádio odkazmi, Česko, Slovensko, Maďarsko, Poľsko, Rakúsko a iné štáty. :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

taki7: Chod na miranda.cz, zvol si forum a tam vo fore to najdes ;)
taki7
Professional
Professional

Ignor zoznam v Mirande

hojko: Tak fajn, díky.

//autoeditácia príspevku ( 09 Apr 2009, 0:13 )
Nejak som nenašiel v Mirande zoznam ignorovaných, kde by som to našiel ?
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

Re: Ignor zoznam v Mirande

Príspevok od používateľa Dunlop »

možnosti - stavy - viditeľnosť :)
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

x64 Miranda!
http://rapidshare.com/files/220962369/m ... nicode.exe
http://freenet-homepage.de/sebijk/miran ... lugins.zip
Prvý oficiálne x64 build by mala byť verzia 0.8 RC2. Zatiaľ môžete skúšať. :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Nema niekto teraz problemy s Mirandou ci ICQ celkovo??? Asi dva ci tri dni sa javym niektorm uzivatelom offline, najma tym s Mirandou ci QIP, ale pod Meebo ma vidia. Co je horsie, vcera som bol offline vsetkym a dnes mam aj ja vsetkych offline. Pripajanie trva dlhsie ako inokedy, nikto ma nevidi a nikoho nevidim, ale spravy chodia. QIP 2005 ci ICQ6 ma nepripoja, dokonca ani Meebo. Aktualizoval som aj Mirandu na posledny build 0.8, ale nepomohlo.

Nestretol sa niekto s niecim podobny teraz??? Pretoze na internete som ziadne podobne staznosti nenasiel :(
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Ja som podobne javy spozoroval uz skor nez v horizonte poslednych dni ale mam to tak hlboko v pi*i, ved co ine ostava :?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Vyriesilo sa to casom, co by naznacovalo problem na strane ICQ serverov alebo ten problem stale pretrvava???
Napísať odpoveď