Keylogger
-
blitzkrieg
Professional
- Kontaktovať používateľa:
chalani ? potrebujem trochu pomôcť mám Data Doctor KeyLogger Advance 3.0.1.5, lenže moja otázka spočíva v tom že key logger mam v mojom PC ..všetko som si nastavil aby mi to prichádzalo na moj mail, logy,screeny a tak...ak to chcem dať do iného PC nastaviť to tak aby z to chodilo ku mne na PC dá sa to tak? že nastavím nastavenia tak že ma to prihlási na začiatku, skryje sa to a bude to odosielať info ku mne ? (proste 2 počítače, 2 programy - 1 prijímateľ [ja])
-
blitzkrieg
Professional
to som pozeral vypadá to zaujímavo, po 3 hodinách skúmania a bádania som zistil že ten keylogg čo mám je dobrý...vymyslel som spôsob ako to hodiť do druhého PC...dneska to pôjdem skúsiťCheZteR napísal:dá, ale neviem či s tým programom čo máš ty, ja som to robil cez Ardamax Keylogger
//chcem sa spýtať či náhodou nevie ako sa dá spraviť nejaký súbor k tomu keyloggeru ktorý ked odošlem a po následnom spustení sa nastaví a bude odosielať info ku mne na PC ??
-
blitzkrieg
Professional
no cez ten ardamax som spravil ten maly program, poslal to dotycnemu, on to otvoril, opytalo sa ho to ci sa to ma nainstalovat a dal ano, viac sa mu zevraj nic nezobrazilo, ja som si tam nastavil nech mi kazdyhc 10 minut pride log, lenze uz pol hodinu nic ..a on ma vypnuty aj antivir, firewall a podobne, tak ako to teda funguje ? kedy mi to pride vsetko ?
no uz mi ho jeden dobrak poslalDjBass napísal:Tu warez nehľadaj, na to sú iné stránky...
aha tam sa to da nastavit, tak uvidime
//autoeditácia príspevku ( 24 Sep 2009, 23:46 )
Viete mi niekto poradit ako nastavim ten Email v tom armadaxe?
alebo ftp? som si vytvoril dnes zadarmo na stranke ic.cz ale volako tam nic nechodi
vid obrazok
-
XentoS
Medium Expert
nazdar ako zistim ci v pc keylogger maam??
pozeral som v ovladacich paneloch -> pridat/odstranit programy
aa este v start -> spustit -> msconfig (karta po spusteni)
je este nieco kde by mohol byt o tom zaznam??
edit: alebo vie nejaky program zistit ake programy odosielam z pocitaca cez icq??aa ukladat ich niekde?
dakujem
//autoeditácia príspevku ( 02 Nov 2009, 16:39 )
nikdo nic nevie?

pozeral som v ovladacich paneloch -> pridat/odstranit programy
aa este v start -> spustit -> msconfig (karta po spusteni)
je este nieco kde by mohol byt o tom zaznam??
edit: alebo vie nejaky program zistit ake programy odosielam z pocitaca cez icq??aa ukladat ich niekde?
dakujem
//autoeditácia príspevku ( 02 Nov 2009, 16:39 )
nikdo nic nevie?