Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa metthal »

H@wk napísal:Zvlastne, ludia nadavaju vzdy na classy ktore nevedia dat, za taky cas sa uz ludia mohli naucit ze palacha si staci drzat od tela a to je dost lahke kedze ja osobne ako palach mam len 2 veci ktore mi zhodia spomalenie/stun
Staci to vediet hrat :P ja za maga som si daval aj palachov tam som sice nesiel na spomalenie ale co najviac burst dmg, za huntra detto tam stacilo vkuse davat slow a zrat manu, za rogunu stunlock a nemal sancu... ine classy som moc neskusal.
Co sa tyka DK, teraz je to nova classa ludia musia prijst na to ako ho pekne davat, preto sa vecsine zda ako nesmrtelny :d
Stunlock palachovi? Imho bullshit :roll: len to ti poviem...
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

-=wolf=- napísal:Stunlock palachovi? Imho bullshit :roll: len to ti poviem...
stunlock rogue proti palachovi, co ti je na tom bullshit ?
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

H@wk napísal:stunlock rogue proti palachovi, co ti je na tom bullshit ?
Ako rogunovi sa mi nikdy ziadny stunlock nepodarilo palachovi dat, vzdy ma nieco s cim sa z toho dostane a od 3.x je to total ownage ked ma skoro taku spell power ako holy palach, hotky, instant heal a Divine Storm, roguna dostava na pi*u...
xH4wK

-=wolf=- napísal:Ako rogunovi sa mi nikdy ziadny stunlock nepodarilo palachovi dat, vzdy ma nieco s cim sa z toho dostane a od 3.x je to total ownage ked ma skoro taku spell power ako holy palach, hotky, instant heal a Divine Storm, roguna dostava na pi*u...
lol, dobre si zadrel s tym SP.
Si pozri toto. http://eu.wowarmory.com/character-sheet ... ade&n=Quik (Teraz mam pve itemy, do pvp chodim z inym setom takze troska menej SP tam mam.)
1007 sp mi nepride ako 2100+ ako holy, navyse v holy talentoch je +++ healing a int.
Hotky u retri ? sa preber :))) a instant heal, no ano to je z talentu ale iba ak ta hitnem z judgementom co ked som v stune je tazsie :) a healuje len za 1000-2500(crit), ked pouzije rogue poison na znizenie healingu o 50% tak ten heal je dost naprd
Zo stunu sa dostanem len ak 1) som human a pouzijem racial/som ina rasa a mam trinket, (obe 2 min CD. ktory sa sharuje, takze nemozem pouzit racial + trinket.) 2.) mam talent v Divine Purpose co mi dovoluje sa zo stunu dostat aj pouzidim hand of freedom, (25s CD) 3.) buble.... (5 min CD, a neda sa pouzit 30s ked si dam kridla (Avenging wrath))
Jasne, ked je nejaky rogue lama tak palacha ktory ma nejaky skill nesunda ze... ja ked som pred 3 mesiacmi zacinal hrat, tak si ma jeden rogue pekne daval :)) teraz si uz skor dam ja rogunu ked to nie je v BG kde ho niekto healne
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Hraval si wow pred 3.x? :roll: asi nie, retri paladin mal vtedy maximalne Crusarder strike a 0 SP, nevedel si nijakym sposobom doplnit HP pretoze hodil jeden Holy light ktory mu dal 30% HP a zozral skoro celu manu, preto hovorim ze SP skoro ako holy palach, teraz sa uz retri uplne v pohode uhealuje...
Royalflush
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Royalflush »

Poradi Mi niekdo nejaky dobry PvE realm ?

For H@wk : Burning Blade je good?
xH4wK

Royalflush napísal:Poradi Mi niekdo nejaky dobry PvE realm ?

For H@wk : Burning Blade je good?
ano je, dost hracov z cz/sk a celkom dobre podmienky, teraz je taky medium population a ludia prichadzaju.

//autoeditácia príspevku ( 24 Mar 2009, 19:21 )
-=wolf=- napísal:Hraval si wow pred 3.x? :roll: asi nie, retri paladin mal vtedy maximalne Crusarder strike a 0 SP, nevedel si nijakym sposobom doplnit HP pretoze hodil jeden Holy light ktory mu dal 30% HP a zozral skoro celu manu, preto hovorim ze SP skoro ako holy palach, teraz sa uz retri uplne v pohode uhealuje...
Ano hral som... a co teraz places ? Kazdy ma rovnake podmienky... sprav si palacha ak chces a zistis ze za kazdu class treba vediet hrat.
A nie neuhealuje sa v pohode, holy palat ma do talentov - 70% lost casting ked ho hitnes, ten sa uhealuje, ale retri ? tazko :D osobne sa mi este v pvp nepodarilo "uhealovat" vzdy idem na burst dmg ....
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

H@wk napísal:Ano hral som... a co teraz places ? Kazdy ma rovnake podmienky... sprav si palacha ak chces a zistis ze za kazdu class treba vediet hrat.
A nie neuhealuje sa v pohode, holy palat ma do talentov - 70% lost casting ked ho hitnes, ten sa uhealuje, ale retri ? tazko :D osobne sa mi este v pvp nepodarilo "uhealovat" vzdy idem na burst dmg ....
neplacem, palacha odmietam hrat, stacilo mi byt chvilu na pozicanom acc a ownage tzv. faceroll(krutis s hlavou po klavesnici) proste 3-4 ability a to je vsetko, instant flash of light, hotka ked critnes...
xH4wK

-=wolf=- napísal:neplacem, palacha odmietam hrat, stacilo mi byt chvilu na pozicanom acc a ownage tzv. faceroll(krutis s hlavou po klavesnici) proste 3-4 ability a to je vsetko, instant flash of light, hotka ked critnes...
Tvoja vec ... :D ja preferujem na klavesnici prsty
aruN
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aruN »

Royalflush napísal: Burning Blade je good?
niektori magori ktori prisli z DT na BB tam z toho robia opat ich sk/cz svet, lutujem ostatnych hracov co nevedia po slovensky/cesky a musia trpiet tie sracky
xH4wK

aruN napísal:niektori magori ktori prisli z DT na BB tam z toho robia opat ich sk/cz svet, lutujem ostatnych hracov co nevedia po slovensky/cesky a musia trpiet tie sracky
Sice nepodporujem co tam robia, vsimol som si ze hovoria cesky slovensky na generale, ale english realm znamena english support od GM , a uprednostnuje sa english language na channeloch , ale nie je to nikde vyslovne napisane ze nesmies hovorit inak :P
jerichoo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa jerichoo »

Ked chceš isť na BB tak jedine k ally, ja som u hordy a guildy su tam tak 2 dobre..
Lord PROXI
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lord PROXI »

no nehovorim ze pala sa zabit neda, len ide o to za co ... a hlavne ide aj o eqip. Z huntom palacha dam ( no prot som este neskusal ). Ale s droodom v resto nehrozilo to je jasne to som stihol dat na seba 2hotky a bezal som od spirita. vo feral to je tak 50:50 podla eqipu ( a resilky ) balance som neskusal, ale ako ele shamik palacha nedam ani ked sa neviem co. Za maga taktiez ... on si to domna reze ako do masla.
H@wk napísal:... sprav si palacha ak chces a zistis ze za kazdu class treba vediet hrat.
kazdy hovori, sprav si palacha a uvidis ze to nieje easy, no tak skusil som brachovho prota, bol dake HC ( 80ka bol cca 2-3hod, celkovo 2 HC ) par veci kupenych z AH/vrist za valory. Musel ist prec, tak ci to neodtankujem. Palacha som predtym hral len kamaratovho ako holy ( este na 70 ) ked nestihal HC a pod, cize tank moja premiera. S tym ze mi ukazal par zakladnych spelou co je co som utankoval UP a to som skusal co roby co ... pala je strasne easy, nech daju 1 spell co bude robit vsetko a rozdiel minimalny :D
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

s aruN-om ohladom DK uplne suhlasim tam je to viacmenej o klikani dmg skillu ktory mas poruke
.... + spamovanie chains of ice a deadly strike ci jak sa to vola....srat na to ale!!! ak je niekto raz dobry tak je proste dobry :P ceknite moj 2v2 rating....nechcem aby to vyzeralo ze sa chvalim, len chcem proste demonstrovat ze aj v tejto pre pvp warriorov tazkej dobe ked ich nikto nechce sa da vydobyt si svoje miesto a tbh DK si celkom podavam prave preto ze ta classa je len o vcelku nahodnom klikani na skilly :D
edit:a k tomu BB...ti slovaci a cesi, nechcem nikoho nahnevat ale vacsina su na vysmech, celkovo, sracky co presli z DT na BB....nevravim ze vsetci ale vacsina....a kurv**** nam battlegroupu, odkedy bol free transfer z DT na BB tak vyrazne klesol pocet
vitazstiev proste blackout ide do sraciek prave vdaka kktom z DT tymto sa nechcem nikoho konkretneho dotknut hovorim obecne pravdaze najdu sa aj svetle vynimky...preto ma mrzi ze H@wk nezacal racej tu na TH ale na takom shitnom realme ako BB proste kazdy berie BB ako odpad nasej battlegroupy, mrzi ma to ale je to tak :wink:
Waldo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Waldo »

btw teraz sa na PTRku testuje Crusader Strike ktory by daval debuff 50% na spell dmg a healing. Celkom prdel. Taka OP forma mortal striku. Ako keby nieco take retardini momentalne potrebovali. Nastastie si myslim ze to neimplementuju.
Wishmaster
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Wishmaster »

Next Hero Class
LEAKED: Information on Blizzard's next Hero Class (for upcoming patch/expansion)

Kód: Vybrať všetko

http://www.mmo-champion.com/index.php?topic=46071.0
Je to kazdopadne zaujimave. Moze to byt pravdive aj fake. Ale aj kebyze fake, tak dany clovek to dobre popisal.
Geogomeogo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Geogomeogo »

SchYzo napísal:s aruN-om ohladom DK uplne suhlasim tam je to viacmenej o klikani dmg skillu ktory mas poruke
.... + spamovanie chains of ice a deadly strike ci jak sa to vola....srat na to ale!!! ak je niekto raz dobry tak je proste dobry :P ceknite moj 2v2 rating....nechcem aby to vyzeralo ze sa chvalim, len chcem proste demonstrovat ze aj v tejto pre pvp warriorov tazkej dobe ked ich nikto nechce sa da vydobyt si svoje miesto a tbh DK si celkom podavam prave preto ze ta classa je len o vcelku nahodnom klikani na skilly :D
edit:a k tomu BB...ti slovaci a cesi, nechcem nikoho nahnevat ale vacsina su na vysmech, celkovo, sracky co presli z DT na BB....nevravim ze vsetci ale vacsina....a kurv**** nam battlegroupu, odkedy bol free transfer z DT na BB tak vyrazne klesol pocet
vitazstiev proste blackout ide do sraciek prave vdaka kktom z DT tymto sa nechcem nikoho konkretneho dotknut hovorim obecne pravdaze najdu sa aj svetle vynimky...preto ma mrzi ze H@wk nezacal racej tu na TH ale na takom shitnom realme ako BB proste kazdy berie BB ako odpad nasej battlegroupy, mrzi ma to ale je to tak :wink:
mas absolutnu pravdu lebo 6-rocne deti z drak-thulu presli na Burning Blade si myslia ze vedia hrat ci boha to sa neda keby som sa ich spytal kde je outland vedeli by odpovedat? asi nie nevedeli by ani kde je Eastern Kingdoms LoL nech idu na freecka a ne aby im rodicia platili to su proste vyhodene peniaze
xH4wK

SchYzo napísal:s aruN-om ohladom DK uplne suhlasim tam je to viacmenej o klikani dmg skillu ktory mas poruke
hm, su tieto stats pravdive ? http://www.warcraftrealms.com/census.ph ... rtypeid=-1 to je tam tak malo alikov ?
Danielson
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Danielson »

H@wk napísal:hm, su tieto stats pravdive ? http://www.warcraftrealms.com/census.ph ... rtypeid=-1 to je tam tak malo alikov ?
http://www.wowjutsu.com/eu/twilightshammer/ - check this

/// EDIT: Sora, neham wow 2 mesiace (pac pre mna je to strata casu :) ) a je tam este LOOT FTW gilda.... ktora sa presunula inam este ked som ja hral, cize... je mozne, ze az tolko alikov leavlo z TH? :O
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

H@wk napísal:hm, su tieto stats pravdive ? http://www.warcraftrealms.com/census.ph ... rtypeid=-1 to je tam tak malo alikov ?
lol cosi...to musia byt nejake roky stare staty...lebo pred dvoma rokmi ked som tam zacinal bolo tam 5000 na 5000 a pocet sa stale len zvysoval, momentalne je to jeden z najplnsich realmov a furt je pocet ally a hordy cca vyrovnany :wink: a v BGckach ally malo trocha prevahu v battlegrupe kym neprisli ludia z DT :D
Napísať odpoveď