dudo02 napísal:Neviem o com tu pises...Ake nadavky?Ked sa stretnu dvaja triezvo uvazujuci ludia a vedia sa dohodnut,tak vztah moze fungovat,presne ako pisala Klingonka..
Bez urazky-si este mlade ucho a lasku beries prilis romanticky...Ak vsak prejdes nejakym tym vztahom,zistis,ze romantika v kazdom vztahu casom ochabne..Ci chces,alebo nie...
Ak stretnem cloveka potrebujem ho predsa poznat.A to sakra dobre na to,aby som s nim zacal planovat deti,buducnost atd...A na to rok,dva nestacia..To je moje rozmyslanie a nebudem predsa niekomu klamat,slubovat mu nejake veci,ak sam dobre viem,ze to nie je pravda.
Ja viem,ze ty rozmyslas inac a nesuhlasis s mojim nazorom.Treba vsak aj v laske poznat hranice-ono totiz milovat niekoho bezhranicne je chore.Teda-moj nazor.
Súhlasím,že na rozhodnutie ostať s niekým do konca života treba čas, možno ten rôčik, možno dva ako vravíš, ale povedz mi úprimne, išiel si už do nejakého vzťahu s tým, že sa o mesiac rozídeš ?
Však si to protirečí, do vzťahu ideš pre istotu, teraz nehovorím "o chrápaní s babou dva krát týždenne a inak si rob čo chceš" ... romantika je to čo musí byť na začiatku každého vzťahu, takže mi nekecaj o vyzretosti a mladosti, pochybujem opäť že dojdeš za neznámou babou, ktorá sa ti absolutne nepáči a povieš " tak vieš čo, podme mať vzťah "
A za dalšie, podla mna budeš klamať, budeš klamať ako chorý, lebo s tým človekom ti bude super, a nebudeš chcieť už nikoho iného, a iba pre tento jeden dôvôd sa rozhodneš ostať s ním do konca života, preto zaklameš o hocičom, aj o novom klobúku ktorý tej holke absolutne nesekne povieš " vyzerá na tebe úžasne " ,lebo ju budeš chcieť potešiť, a nehovor ,že nie, lebo pochybujem, že ak máš niekoho naozaj naozaj rád, p tom je podla mna vzťah, tak mu cynicky povieš pravdu do očí. Pravda je vo vzťahu blbosť, najdôležitejšie je šťastie toho druhého. bodka.