Aha, len ma to trošku zarazilo. Nikdy ma nenapadlo bozkávať chlapca, ktorého mám rada akurát tak, že s ním chcem chodiť maximálne tak na kávu...Vigor napísal:Nikto tu netvrdi, ze to ma mat nejaku logiku.
Má ma rada ale nechce mi ublizit
Strašne mi to pripomína taký klasický romantický film. Na začiatku sa dvaja stretnú, zaľúbia sa do seba a potom to príde: mám ťa strašne rada, ale nemôžeme spolu byť... a potom nasleduje cca 90 napínavých minút o tom prečo spolu nemôžu byť, ako sa trápia a nakoniec sa šťastne opäť stretnú
Kde vidí tvoja kamarátka problém? Že budete od seba ďaleko? ZV - BA je okolo 200 km, za necelé tri hodinky si u nej a čo sa týka internátov, tak tie vo Zvolene sú maximálne pozitívne naklonené takýmto návštevam
Cesta môže stáť tak do 10 eurokoruniek, budete mať polovičný, máš to za päť. V škole ak sa bude dať dostaneš sociálne štipko, neskôr ak budete šikovní aj prospechové a máš aj na cestu zarobené, prípadne sem tam nejakú tú brigádu zvládnete. Samozrejme, že sa nebudete vídavať každý deň, ale ste predsa, predpokladám, normálni zdraví ľudia, ktorí sa dokážu tých pár dní v týždni ovládať. Raz prídeš ty, raz ona a raz sa stretnete doma
Sú páry, ktoré sa stretávajú raz za mesiac a dlhodobo fungujú. Je to len o tej láske, sebadisciplíne a chcení. Samozrejme, že spoznáte nových ľudí, nový život, ale pokiaľ budete chcieť jeden druhého a budete si dôverovať, ani tu problém nevidím. Neviem, či som ešte na niečo technického charakteru zabudla čo by vám mohlo brániť byť spolu, ak áno, na požiadanie to tu aj s kolektívom vyriešime
Ide už len o to, aby ste obaja chceli. A s tým ti už mi pomôcť nemôžeme...
Kde vidí tvoja kamarátka problém? Že budete od seba ďaleko? ZV - BA je okolo 200 km, za necelé tri hodinky si u nej a čo sa týka internátov, tak tie vo Zvolene sú maximálne pozitívne naklonené takýmto návštevam
ono to je cele tak popletene.....skratka sme dobry kamarati a teraz by mal byt ztoho vztah??? mozna ze nam to nevyjde a uz to nebude take ako doteraz...ale zas mozna ze to vyjde a to by bolo skvele...dalej je ta vzdialenost tam by sme sa nevedeli stretavat podla nej max len cez weekendy a ona je taky typ cloveka ktory by to nevydrzal, trochu ju uz poznam no....asi to dopadne tak ze nic nebude, a ja sa neak pokusim ztoho vymotat a zabudnut na vsetko....dakujem vsetkym za vase komentare nazory a rady....
Presne takchire napísal:Lepsie by podla mna bolo, keby rozmyslala, ako budete na vikendy chodit domov (teda ak je to pri tych vasich vzdialenostiach mozne), ako raz jeden pojde do ZV, raz druhy do BA a tak...
Podľa mňa sa len rýchlo odmiluj, veď po svete behá mnoho iných dievčat. No niekedy si možno povieš, prečo si to predsa len nevyskúšal. Takže konečné rozhodnutie bude predsa len na tebe ale bude sa odvíjať od jej "daj mi čas na rozmyslenie".
Re: Má ma rada ale nechce mi ublizit
ako bys mi z duse hovoriltriple napísal:táto veta v preklade znamená resp. = si len kamarát
Bože či ja z duše nenávidím tieto slová
ked je dievca nerozhodne, tak s tym zrejme nikto nic nepsravi a vsetko ma v rukach ona. takychto tem tu uz bolo viac.
-
lollo
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Má ma rada ale nechce mi ublizit
Mam taky citak ze to kazdy pozna aj ja mam s tym nemilu skusenost...ale to je inetriple napísal:táto veta v preklade znamená resp. = si len kamarát
Bože či ja z duše nenávidím tieto slová
ako pisala pantinela raz prides ty raz ona raz doma ale zase nema zmysel sa velmi trapit ked vidis ze druha strana to neberie tak vazne skoda tvojej namahy a snahy a budes sa len viacej trapit. Skus s nou hodit rozumnu rec
-
SmrtiKridlo
Medium Expert
-
Jerry
Light Star
mne to tak pripada ako keby som pri kazdom prispevku videl,ze kto ma/nema dievca, alebo kto mal a dopadol zle...kazdy sa sprava podla skusenosti..
chlape...ak je dievca nerozhodne a povie ti nieco taketo a ty ju mas velmi rad (resp. si do nej zalubeny) a spravis pre nu cokolvek, tak bud jej kamaratom,priatelom,oporou, pretoze toto ona chce. Ber to z toho pohladu,ze si voci nej zaujaty a myslis si,ze tym ze budete spolu chodit,bude stastna (a aj ked budes vsetko pre to robit) budes mozno stastny len ty a nakoniec sa tym svojim stastim oslepis a nebudes vidiet ju...lebo potom zase ona zbada ze ty si s nou stastny a zacne robit vsetko pre teba aby si bol...ale zase zabudne na seba. A vtedy sa stane situacia,kvoli ktorej ti na zaciatku hovorila ze budte iba kamarati...
Ak chces pre nu to najlepsie a mas ju skutocne tak rad,tak neobetuj najlepsiie priatelstvo kvoli mozno zlemu slepemu vztahu. Ako sa vravi: Lepsie vrabec v hrsti ako holub na streche (toto plati skoro vsade) Lebo (aj ked si to neuvedomis) tak jej nakoniec tak ublizis, ze uz ta nebude chciet nikdy vidiet,alebo ked zostanete priatelia,tak to priatelstvo uz NIKDY nebude take ako predtym...
Cele toto nazvyme pseudonymom "byť zaľubený"...Zalubit sa mozes milionkrat za zivot a ver mi ze tak ako to pride,tak to aj musi odist. Ver tomu,ze ked si teraz zalubeny (aj ona...len sa toho boji a nechce ti ublizit) a teraz spravis ten krok ze budes o nu bojovat,tak sa to "zalubeny" zmeni na "zamilovany" a vobec ti to nebude vadit,ze ona stale nevie co chce,pretoze dufas v to,ze sa to casom zmeni a bude vam super...ale ked sa to nezmeni...tak zazijes jeden z najhorsich pocitov na svete a ona tym duplom,pretoze vedela ze sa to stane,ale nechala ta aby si to dotiahol az tak daleko....
Niektore zeny su take,ze raz sa opalia a uz nikdy viac nechcu zazit to iste a robia taketo veci....zo strachu pred stastim.Je to pre nas chlapov casto nepochopitelne,ale ver mi ze ked sa do toho dostanes a zacnes to chapat,tak zistis ze ona sice vravi "nemozem byt s tebou" ale v hlave krici "chcem byt konecne stastna - s tebou"...a ked prejdes uz aj cez tento bod,tak to skonci totalnou laskou alebo maximalnym sklamanim.
Takze si daj v hlave vsetky tieto veci dohromady a ked si aj tak povies ze to stoji za to,tak ti prajem len vela stastia a aby si neskoncil totalne zamilovany a sklamany zaroven
GL
chlape...ak je dievca nerozhodne a povie ti nieco taketo a ty ju mas velmi rad (resp. si do nej zalubeny) a spravis pre nu cokolvek, tak bud jej kamaratom,priatelom,oporou, pretoze toto ona chce. Ber to z toho pohladu,ze si voci nej zaujaty a myslis si,ze tym ze budete spolu chodit,bude stastna (a aj ked budes vsetko pre to robit) budes mozno stastny len ty a nakoniec sa tym svojim stastim oslepis a nebudes vidiet ju...lebo potom zase ona zbada ze ty si s nou stastny a zacne robit vsetko pre teba aby si bol...ale zase zabudne na seba. A vtedy sa stane situacia,kvoli ktorej ti na zaciatku hovorila ze budte iba kamarati...
Ak chces pre nu to najlepsie a mas ju skutocne tak rad,tak neobetuj najlepsiie priatelstvo kvoli mozno zlemu slepemu vztahu. Ako sa vravi: Lepsie vrabec v hrsti ako holub na streche (toto plati skoro vsade) Lebo (aj ked si to neuvedomis) tak jej nakoniec tak ublizis, ze uz ta nebude chciet nikdy vidiet,alebo ked zostanete priatelia,tak to priatelstvo uz NIKDY nebude take ako predtym...
Cele toto nazvyme pseudonymom "byť zaľubený"...Zalubit sa mozes milionkrat za zivot a ver mi ze tak ako to pride,tak to aj musi odist. Ver tomu,ze ked si teraz zalubeny (aj ona...len sa toho boji a nechce ti ublizit) a teraz spravis ten krok ze budes o nu bojovat,tak sa to "zalubeny" zmeni na "zamilovany" a vobec ti to nebude vadit,ze ona stale nevie co chce,pretoze dufas v to,ze sa to casom zmeni a bude vam super...ale ked sa to nezmeni...tak zazijes jeden z najhorsich pocitov na svete a ona tym duplom,pretoze vedela ze sa to stane,ale nechala ta aby si to dotiahol az tak daleko....
Niektore zeny su take,ze raz sa opalia a uz nikdy viac nechcu zazit to iste a robia taketo veci....zo strachu pred stastim.Je to pre nas chlapov casto nepochopitelne,ale ver mi ze ked sa do toho dostanes a zacnes to chapat,tak zistis ze ona sice vravi "nemozem byt s tebou" ale v hlave krici "chcem byt konecne stastna - s tebou"...a ked prejdes uz aj cez tento bod,tak to skonci totalnou laskou alebo maximalnym sklamanim.
Takze si daj v hlave vsetky tieto veci dohromady a ked si aj tak povies ze to stoji za to,tak ti prajem len vela stastia a aby si neskoncil totalne zamilovany a sklamany zaroven
GL
-
Jerry
Light Star
vitaj vo svete "dospelých"
- citovo
rozmysli si co mozes mat z toho ty a co mozes stratit a mysli na to,ci si schopny vela obetovat a mozno nakoniec nic neziskat...ale tak kto vie... V tomto ti tu nikto neporadi. Tu su fakty a skusenosti a kazdy ti tu moze o tom pisat romany o tom...ale finalne rozhodnutie (to najtazsie) je len na tebe
ale o tom je zivot .. raz si hore,raz dole 
rozmysli si co mozes mat z toho ty a co mozes stratit a mysli na to,ci si schopny vela obetovat a mozno nakoniec nic neziskat...ale tak kto vie... V tomto ti tu nikto neporadi. Tu su fakty a skusenosti a kazdy ti tu moze o tom pisat romany o tom...ale finalne rozhodnutie (to najtazsie) je len na tebe