Vykon
-
Clean_Up
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Vykon
Postačujúce načo konkrétne? Na bežné vozenie po meste je to postačujúce. A o aký Golf ide? IV, V, alebo VI?Sweetko napísal:Chcem sa spytat ked si kupim Golf VI 1.4 s vykonom motora 59/80 kW/k je to postacujuce alebo je to malo?
-
Hotwire
Addict
Re: Vykon
podla mna je to na nizsiu strednu dost maly vykon, by som siel aspon do 1.6ky alebo 1.4TSI ci jak to oznacuju...Sweetko napísal:Chcem sa spytat ked si kupim Golf VI 1.4 s vykonom motora 59/80 kW/k je to postacujuce alebo je to malo?
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
je to na bezne uzivanie auta v meste a kratkych trasach mimo mesto uplne postacujuci vykon a nemaj strach tie auta su nejako dimenzovane ... a pri jazde s nakladom je dolezitejsi krutiaci moment, a sprevodovanie a nie vykon a do bezneho kopca ak to neni strecha s nespevnenych povrcom urcite postaci ...
// Clean Up .. ano turbo motor je do mesta ako stvoreny
-
Hotwire
Addict
tak do mesta mu bohato postaci aj VW fox alebo polonordkapp_pb napísal:je to na bezne uzivanie auta v meste a kratkych trasach mimo mesto uplne postacujuci vykon a nemaj strach tie auta su nejako dimenzovane ... a pri jazde s nakladom je dolezitejsi krutiaci moment, a sprevodovanie a nie vykon a do bezneho kopca ak to neni strecha s nespevnenych povrcom urcite postaci ...
ta 1.4 bude bohato stacit na jazdu po meste, na chalupu a aj trasy mimo mesto..., pri sviznej jazde po dialnici mozes zaplatit za to, ze motor si bude viac pytat, resp. uz pojde skoro na hrane...
tieto motory sa davaju aj do octavii.
na jazdy ba-za, ba-mnichov dokonca, by som bral 1.6. Na dialnici bude tahat krasne (mali sme ho v octavii a bolo to akorat tak na tych 130, pri vyssej rychlosti uz brutalne liezla spotreba hore).
na jazdy ba-za, ba-mnichov dokonca, by som bral 1.6. Na dialnici bude tahat krasne (mali sme ho v octavii a bolo to akorat tak na tych 130, pri vyssej rychlosti uz brutalne liezla spotreba hore).
-
Hotwire
Addict
dodam ze 1.4 sa do oktavii uz nemontujujohny_sk napísal:ta 1.4 bude bohato stacit na jazdu po meste, na chalupu a aj trasy mimo mesto..., pri sviznej jazde po dialnici mozes zaplatit za to, ze motor si bude viac pytat, resp. uz pojde skoro na hrane...
edit:sweetko omg s tou poistkou si smiesny sak ten rozdiel neni vobec nejak priepastny...to uz by som si racej tu trochu priplatil a nemusim mat pocit ze idem v starej 120ke co sa ledva vlecie do kopca
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
to som si asi nejako dotvoril to mesto ... ale kazdopadne turbo v meste je uplne zbytocne, kedze v meste aj tak netocievas tolko aby turbo efektivne funovalo a na druhej strane jazdievas v meste kratsie trasy a ak aj mas kde ho tocit, tak budes mat studeny olej a odpasies to turbo ani nepovies "som kkt ze som si kupil na jazdenie do mesta turbomotor"Clean_Up napísal:nordkapp_pb > On ten Golf nechce len čisto do mesta. A ani v meste nieje na škodu mať turbo motor, vždy lepšie ako sa vliecť.
// to ze ma auto turbo vobec neznamena ze sa nebude vliect omg