PRIDTE NA POCHOD

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
tomo.za
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomo.za »

pinacolada napísal:tomo.za -
1. dodrzovat zakony je tvojou obcianskou povinnostou a vztah zakonov k fasizmu je ti snad jasny :)
2. nie neni extrem ako extrem.ale o tom ta asi nepresvecim
1. hmm a mozes mi vysvetlit co s nasou predoslou debatou maju zakony? ano existuju zakony ktore zakazuju propagaciu extremistickych hnuti a? co tym chcel basnik povedat? tento zakon postihuje konkretne ciny neviem o tom zeby prikazoval aky nazor maju ludia mat... a to dodrziavanie zakonov je tiez na dlhsiu debatu :)

2. ano je extrem ako extrem... az vyrasties pochopis :lol: ale nie sranda, je to tvoja vec comu veris... a mas pravdu ze ma nepresvedcis, a zjavne ani ja nepresvedcim teba takze tuto cast mozme uzavriet si myslim :wink:
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

Aryan Angel napísal:http://priamaakcia.sk/?action=view_article&id=407

pekny clanok pre vsetky antifasisticke deticky a zbytok blbeckov.. :)

hlavne je dobre zamerat sa na poslednu cast nazvanu: NIEKOĽKO VŠEOBECNÝCH ÚVAH
  • a) Čo znamená potlačenie fašizmu?
    b) Silná antifašistická tradícia - slabé východiská, ciele a princípy
    c) Fašizmus ako hrozba. Ale aká?
    d) Antifašizmus v sieti zastupiteľskej demokracie a represívneho systému
clanok pisu sami vasi sudruhovia... :P
typci z priamej akcie su absolutne mimo realitu.snivaju si o svojej proletarskej revolucii a z ustrania pisu hypermudre clanky....
btw preco sa potom snazis vo svojej veci ked suhlasis s PA ktora tvrdi ze nie ste ziadna hrozba?
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Ľudia proti rasizmu idú ďalej živiť vlastnú lož, ba aj na nej zarobiť

Za pozornost stoji najma tento odstavec:
Pravda môže byť aj úplne iná. Ale namiesto toho, aby Ľudia proti rasizmu stiahli svoj čierny chvost a dlhý nos, a priznali si, že sa dva roky viezli na vyfabrikovanej lži, dnes ešte viac šokujú mysliaceho človeka: spomínaný „Antifašistický happening“ zastrešuje práve združenie Ľudia proti rasizmu a chcú si najmä pripomenúť úmrtie Daniela Tupého: „Okrem toho chceme návštevníkom pripomenúť, že za vraždou Daniela Tupého neboli len neonacisti, ale i ľudia z podsvetia,“ povedal Karol Pajer z Ľudia proti rasizmu. Ďalej tiež dodal: „Chceme pripomenúť vraždu najznámejšej obete neonacistov na Slovensku a upozorniť i na ďalšie obete nacistického násilia na Slovensku.“
A co je uz absolutny vrchol
Bez ohľadu na to, že je dávno vyvrátenou skutočnosťou, že Tupého zabili neonacisti, trvať na tejto lži v súčasnosti je ešte väčšia nehoráznosť ako prvé dva roky od vraždy. Aby hlúposť bola maximálne spečatená, „výťažok z podujatia bude venovaný na podporu činnosti združenia Ľudia proti rasizmu“. Nepoznám slovo, ktoré by vystihovalo dobrovoľné platenie niekomu na to, aby ďalej klamal. Absurdnosť mi príde ako slovo príliš slabé.
Pinhead
King
King

Príspevok od používateľa Pinhead »

Len v krátkosti a v rýchlosti........

Vie mi tu niekto povedať, kto za pofidérnym združením "Ľudia proti rasizmu" stojí a kto platí jeho aktivistov a z akých peňazí?????

"neboli len neonacisti, ale i ľudia z podsvetia"......... odkedy sú Piťovci neonacisti?????...... Veď to sú predsa veľkí kamaráti s Rytmusom a spol. Stačí si pozrieť klip Moji ľudia.......
Panzerfaust
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Panzerfaust »

monkey1 napísal:aach vies aj co je za datum 09.11 ? .. no je 6 svedkou co na nich aj ty nackovia kricali ze su nacisti , a vsetko svedci o tom ze to boli nacisty tak neviem kdo iny to mohol byt. Ak by si poznal sitaciu v petrzalke by si jasne povedal ze to boli nacisty
Podľa mňa presne takí sedláci, ako si Ty, im chceli len skaziť meno a preto začali šíriť, že Tupého zabili neonacisti. Bolo to účelové klamstvo a lož a keby tu bola spravodlivosť, už dávno sedíte za mrežami a aj všetci, ktorí takto zavádzajú verejnosť vrátane Teba. Ďalšia vec. Cigán na východe zabil otca dvoch malých detí a to za to, že mu nechcel zobrať vodku (toto je skutočne fakt. Stačí gúgľovať a zistíte že takíchto prípadov je až až). Prečo nezorganizuješ pochod proti takímto vrahom a nevyzívaš ľudí, aby sa zúčastnili?

A čo sa týka toho pochodu, nebol som tam a ani by som tam nešiel. Účastníci pochodu boli poväčšinou anarchisti a to je odpad sám o sebe.
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

Pinhead napísal:Len v krátkosti a v rýchlosti........

Vie mi tu niekto povedať, kto za pofidérnym združením "Ľudia proti rasizmu" stojí a kto platí jeho aktivistov a z akých peňazí?????

"neboli len neonacisti, ale i ľudia z podsvetia"......... odkedy sú Piťovci neonacisti?????...... Veď to sú predsa veľkí kamaráti s Rytmusom a spol. Stačí si pozrieť klip Moji ľudia.......
Ja by som rad vedel a prichytil, tych hajzlikov co sprejuju podla sablony hitlera s prestrelenou hlavou po stenach a vylepuju po sklach a oknach nalepky....
Inak mna by tiez zaujimalo odkial sa to financuje, a k teme, treba si trosku nastudovat veci o nacistoch na SR na ich oficialnej stranke ktoru tu pisat nebudem -- aby ludia nabrali prehlad co a ako . . .
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

qwerty-xyz napísal:Ja by som rad vedel a prichytil, tych hajzlikov co sprejuju podla sablony hitlera s prestrelenou hlavou po stenach a vylepuju po sklach a oknach nalepky....
.
Ked myslis tie presprejovane obrazky cez sablonu po celom meste....tak tam nieje o com....ved chodis do Floridy...mas kontakty...staci sa obzriet za chrbat a hned budes vediet kto to robi....
Aj ked, nemam proti typkovi nic....sprejuje paradne....na sablonach si tiez potrpi....nic proti nemu nemam, ted apokym sprejuje na nejake vhodne miesto, kde to nebude nikomu vadit.
Zamknuté