problem s monitorom

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
miko_15
Light Expert
Light Expert

problem s monitorom

Príspevok od používateľa miko_15 »

Zdravim,

mam takyto problem. Pri beznej rutinnej praci s pocitacom (kancelarske prace) mi po nejakej dobe nabehnu na monitore farebne pasiky a pocitac prestane reagovat. Musim pouzit tvrdy reset. Nic nepomaha. Neviete mi poradit kde by mohol byt problem?

Za odpoved vopred dakujem
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

niečo sa ti v kompe prehrieva (buď grafika, alebo ak máš integrovanú tak procák alebo matičná). Skús ho otvoriť, povysávať, upratať káble a celkovo počítač umiestniť niekde kde prúdi vzduch ak ho máš niekde na horšie dostupnom mieste pod stolom
drewodrewo
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa drewodrewo »

jednoznačne teploty...súhlasím s audiotrackom.
hoď sem viac podrobností o zostave.poprípade pozri či windows nwzachytil tie krachy ak hej bude tam dáky kód chyby a podla toho by si mohol určiť chybu.
ale najskor ten bordel...vo vnútri.
miko_15
Light Expert
Light Expert

no tak ja to skusim ale az cez vikend lebo nie som momentalne doma. ak by nepomohlo tak sa ozvem. a dakujem za pomoc :)
solidier
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa solidier »

mam presne tento isty problem uz som aj vycistil CPU z vnutra a nic mne to takto zamrzne pri hre a potom uz iba CPU zo zastrcky vytahnut :( som uz zufaly ale ked niekde pokrocis daj mi vediet
drewodrewo
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

solidier napísal:mam presne tento isty problem uz som aj vycistil CPU z vnutra a nic mne to takto zamrzne pri hre a potom uz iba CPU zo zastrcky vytahnut :( som uz zufaly ale ked niekde pokrocis daj mi vediet
solidier.nechcem byťmoc múdri ale ak máš problém s PC tak sem okrem problému napíš aj zostavu....pretože ak sa naide niekto kto by ti s ým pomohol nie vždy sa mu chce písať že o aký PC ide :) :) :)
daj tú zostavu .....a uvidíme good luck

miko 15 a ty??? niaky pokrok?
skús si zdiagnostikovať ramky poprípade cpu stability test......good luck :idea:
miko_15
Light Expert
Light Expert

drewodrewo napísal:solidier.nechcem byťmoc múdri ale ak máš problém s PC tak sem okrem problému napíš aj zostavu....pretože ak sa naide niekto kto by ti s ým pomohol nie vždy sa mu chce písať že o aký PC ide :) :) :)
daj tú zostavu .....a uvidíme good luck

miko 15 a ty??? niaky pokrok?
skús si zdiagnostikovať ramky poprípade cpu stability test......good luck :idea:
no momentalne nie som doma ale hned ako bude mozne dam sem nejake podrobnosti
solidier
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa solidier »

zostavu mojho PC ? napisem co viem Zvuková karta Realtek ALC888/1200 @ nVIDIA MCP65 - High Definition Audio Controller
Optická jednotka PIONEER DVD-RW DVR-112D (DVD+R9:10x, DVD-R9:10x, DVD+RW:18x/8x, DVD-RW:16x/6x, DVD-ROM:16x, CD:40x/32x/40x DVD+RW/DVD-RW)

2jjadrovy procesor grafika- GEforce 8600 GT 2gb ram directx10

a keby este nieco tak dajte vediet poviem vam ale pochybujem ze to pomoze s riesenim mojho problemu a skusal som aj stability test ale je to vyroba 2000 a ja s tym nevim robit ale naslo mi 10 treats takze :(
drewodrewo
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

kompatibilita??? :?
Napísať odpoveď