S AA zvycajne nahodim len vacsi raise. Ak teda nie som shortstack turnaja/stolu tak by som to nepushoval, kedze aj flop moze prekvapit a super moze mat vyssie spomenuty set.
Kibo napísal:vcera mi nenormalne isla karta, prvy krat v zivote som mal Royal flush, pikovy tesim sa z toho este dnes
Zvlastne. Tiez ked som mal royal flush bol pikovy, kamaratovi sa stalo to iste.
Mate niekto skusenosti s Betfairom? Zaregistroval som sa tam 2 dni dozadu, dali mi 5$ na ucet a celkom slusne tam tocim. Zaujima ma ci sa to da posielat aj medzi uctami a ak ano tak ako?
Mali ste už niekto niekdedy royal flush ?? Respektíve hrali ste hru, v ktorej ho niekto mal ? Ja napr. som ešte nemal také šťastie.. pár krát som mal straight flush ale chcel by som už raz dosiahnuť aj tento pokrový vrchol
Niekedy ked som zapocul od kamarata slovo poker,tak som mu hovoril,ze ja sa to nikdy nemozem naucit,ze je to velmi tazka hra.Ale asi pred pol rokom som si prvykrat zahral poker a strasne sa mi ta hra zapacila a hram ho az dodnes.Moja zatial najvacsia kombinacia bola Straight Flusch a to od 3po7 v srdciach.Poker je uzastna hra,skvela na odreagovanie.Inak hravam Texas Holdem.
skusili ste hernu PKR? perfektna herna s novym grafickym 3D dizajnom...je to ovela realnejsie ale stare dobre herne u mna UNIBET a NoiQ len nie som nejak schpny vybudovat nejaky ten bankroll..vzdy padnem na nulu a potom sa z toho zbieram ale co uz ako ste na tom vy s bankrollmi ? niekto si vybudoval aj neco vacsieho z nuly?
Sao Feng napísal:pls neviete mi poradit nejaku stránku kde by som sa mohol naučiť počítať karty? .....bo googlil som o dušu ale samé buď len americké alebo nič moc
TH Poker
Co ja ti viem, v pokri? Skus skor blackjack...
Ja poker len obcas, a to iba v reale, online to nak straca vsetko caro... ved to je len klikanie...
možno myslel počítanie pravdepodobnosti..
inač hrám málokedy real, ale hlavne online len tak pre zábavu..v každom prípade ma to prestáva baviť a chystám sa dať pár eur do nejakej poriadnej herne, pravdepodobne pokerstars