nechcem byt otcom
-
Shark NX
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Pantinela zbytocne sa nad tym pozastavujes.Pantinela napísal:![]()
![]()
fíha, to ťa obdivujem, ja by som na tvojom mieste asi nejedla, nepila, nespala a ty takto... Inak prečo až budúci týždeň???
Ako budem svina ale bodaj by sa ti to potvrdilo ...
Kazdy normalny by stresoval ... Ako Pantinela pise ... Nejedol, Nespal ...
Proste No Comment
Teraz ti uz na nej nezalezi vobec ... Za 3mesiace zacne podozrivo rast podbrusie a ideme
Tvrdas sa tu vychvaluje (svojou?) minulostou pil, kolko bab na chate pretiahol bez gumy, kolko krat este po chate...ako pred tyzdnom pil a zrazu prestal (
) Zo slov skutocny tvrdas az pokial sa nezamotal a boji sa jej spytat "Tak ideme za rodicmi, moji to uz vedia..."
Ja som mal rovnaky problem pred 6-7 mesiacmi a postavil som sa uplne inak ku tomu a tiez som mal 16 a to nemam ani nick tvrdas
Ja som mal rovnaky problem pred 6-7 mesiacmi a postavil som sa uplne inak ku tomu a tiez som mal 16 a to nemam ani nick tvrdas
ako toto ma dneska dorazilo ja som ochorel
a to som sa mal snou uz zajtra rozpravat lebo sme sa dohodli.. este jej budem volat ked ona sama nevie ci je tehotna hh to isto... to isto aky by to malo vyznam.. kamarat sa snou v stvrtok rozpraval ale nie ohladom toho ci je tehotna ale ohladom inych veci co sa tykalo mna... a ona trepala ze chce somnou chodit a take somariny a ze som sa zmenil... no bodaj by nie ked je prelietava.. neviem preco ale mam silny pocit ze sama nevie na com je a len si mysli ze je tehotna..
PS: kym neni nic potvrdene nestresujem naco? no nie?
uz som si zvykol sa dostavat do j*blych situacii tak zbytocne nestresujem
PS: kym neni nic potvrdene nestresujem naco? no nie?
Ako to, ze dnesne deti vedia na co je ko*ot a pi*a, ale nevedia kopec inych veci, co to obnasa atd...atd atd....ako to je mozne?
Tvrdas sorry, ale podla toho ako pises, usudzujem, ze si nespal len s jednou holkou...a typujem, ze kondom si zatial nepouzil. A myslim, ze sa drzis hesla....'ked sa kok*t postavi, tak sa rozum zastavi'
Ale tak drzim palce, do buducna....
Tvrdas sorry, ale podla toho ako pises, usudzujem, ze si nespal len s jednou holkou...a typujem, ze kondom si zatial nepouzil. A myslim, ze sa drzis hesla....'ked sa kok*t postavi, tak sa rozum zastavi'
Ale tak drzim palce, do buducna....
OMG sa pozri na vlastný nos a uvidíš, ako ťa zaňho ťahá.tvrdas napísal:ako toto ma dneska dorazilo ja som ochorela to som sa mal snou uz zajtra rozpravat lebo sme sa dohodli.. este jej budem volat ked ona sama nevie ci je tehotna hh to isto... to isto aky by to malo vyznam.. kamarat sa snou v stvrtok rozpraval ale nie ohladom toho ci je tehotna ale ohladom inych veci co sa tykalo mna... a ona trepala ze chce somnou chodit a take somariny a ze som sa zmenil... no bodaj by nie ked je prelietava.. neviem preco ale mam silny pocit ze sama nevie na com je a len si mysli ze je tehotna..
PS: kym neni nic potvrdene nestresujem naco? no nie?uz som si zvykol sa dostavat do j*blych situacii tak zbytocne nestresujem
Na začiatku témy 99%, že je tehotná, testy, všetko.. mala ísť k lekárovi.
Ti garantujem, že keby mala naozaj pozitívny test, tak ešte v ten deň by si spolu s tvojim a jej otcom nervozne stepoval v čakarni gynekologa a listoval Evu..
-len tak bokom: Poznám babu, ktorá ťaha za nos o 10 rokov staršieho ženatého chlapa a keď sa s ním rozišla, tak mu povedala, že je tehotná a žiadala peniaze na potrat. Samozrejme, že nebol až taký debil (niekto mu asi poradil) a k tomu lekarovi ju osobne zobral, kde sa ukázalo, že trepe..
nato aby som vedel co robili iny ludia v takejto situacii a aby som vedel co mam robit ja... sak nato je toto forum vies? nie aby sa tu niekto pytal naco je.. naco sa pytas debilne otazky? a k teme zatial nic nove dnes som nebol v skole lebo je mi zle a bol som u doktora a ze mi nic neni tak mi zobral krv a tak.. dnes ocakavam nove informaciemailer napísal:Na co si zakladal tuto temu?
Si cudak...