nechcem byt otcom

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Maki
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Maki »

lebo cez vikend nieje skola..... a ziju na dedine kde nemaju telefony, mobil mu nic nevravi a kvoli internetu musi chodit do susedneho mesta.... uz chapes preco zajtra alebo buduci tyzden? :D
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Pantinela napísal::shock: :shock: :shock: fíha, to ťa obdivujem, ja by som na tvojom mieste asi nejedla, nepila, nespala a ty takto... Inak prečo až budúci týždeň???
Pantinela zbytocne sa nad tym pozastavujes.
Ako budem svina ale bodaj by sa ti to potvrdilo ...
Kazdy normalny by stresoval ... Ako Pantinela pise ... Nejedol, Nespal ...
Proste No Comment
Teraz ti uz na nej nezalezi vobec ... Za 3mesiace zacne podozrivo rast podbrusie a ideme :) Potom ti bude zalezat ci budes platit vyzivne ... Bodaj by ti pes natrhol rit
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

hehehe ale toto je nater :) zazil som podobny stav a neraz mi rit stiskalo viem ake to je a stale som jej volal ze si ci nie? ale chvalabohu dobre to dopadlo :)

Mno tvrdas je tvrdas ;)
mailer
Star
Star

Príspevok od používateľa mailer »

Tvrdas sa tu vychvaluje (svojou?) minulostou pil, kolko bab na chate pretiahol bez gumy, kolko krat este po chate...ako pred tyzdnom pil a zrazu prestal ( :lol: ) Zo slov skutocny tvrdas az pokial sa nezamotal a boji sa jej spytat "Tak ideme za rodicmi, moji to uz vedia..."

Ja som mal rovnaky problem pred 6-7 mesiacmi a postavil som sa uplne inak ku tomu a tiez som mal 16 a to nemam ani nick tvrdas :wink:
tvrdas
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tvrdas »

ako toto ma dneska dorazilo ja som ochorel :) a to som sa mal snou uz zajtra rozpravat lebo sme sa dohodli.. este jej budem volat ked ona sama nevie ci je tehotna hh to isto... to isto aky by to malo vyznam.. kamarat sa snou v stvrtok rozpraval ale nie ohladom toho ci je tehotna ale ohladom inych veci co sa tykalo mna... a ona trepala ze chce somnou chodit a take somariny a ze som sa zmenil... no bodaj by nie ked je prelietava.. neviem preco ale mam silny pocit ze sama nevie na com je a len si mysli ze je tehotna..

PS: kym neni nic potvrdene nestresujem naco? no nie? :) uz som si zvykol sa dostavat do j*blych situacii tak zbytocne nestresujem
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Ako to, ze dnesne deti vedia na co je ko*ot a pi*a, ale nevedia kopec inych veci, co to obnasa atd...atd atd....ako to je mozne?
Tvrdas sorry, ale podla toho ako pises, usudzujem, ze si nespal len s jednou holkou...a typujem, ze kondom si zatial nepouzil. A myslim, ze sa drzis hesla....'ked sa kok*t postavi, tak sa rozum zastavi'
Ale tak drzim palce, do buducna....
Majro
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Majro »

boha, no toto uz problemy.. ak ti aj klame, a ak nie, tak je to viac menej tvoja chyba.. sme v 21. storoci, kedy sa uz daju zakupit v obchode gumenne vecicky, ktore zabrania takymto situaciam.. konkretne hovorim o kondomoch, ak vies co to vobec je.. tatko :P
mailer
Star
Star

Príspevok od používateľa mailer »

tvrdas napísal:PS: kym neni nic potvrdene nestresujem naco? no nie? :) uz som si zvykol sa dostavat do j*blych situacii tak zbytocne nestresujem
Na co si zakladal tuto temu?

Si cudak...
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

huh no poviem ti takto keby bola tehotna tak by to nanej bolo poznat necital som celu temu tak nefim. Proste 16 rocna nabuchana baba by jak nesla do skoly tak by bola fest v ... s toho a urcite by sa netrepala do skoly ;-) hh daj to precitat mame :-DDDD
piton
King
King

Príspevok od používateľa piton »

tak to vyzera ked (blbe) deti robia deti... Lutujem jedine tu dievcinu.
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

ani ne...ona by si tiez zasluzila, preco si myslis ze za vsetko mozu chlapi?
piton
King
King

Príspevok od používateľa piton »

pershing napísal:ani ne...ona by si tiez zasluzila, preco si myslis ze za vsetko mozu chlapi?
Nemyslim, ale ked vidim jeho postoj tak mi je zle...
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

tvrdas napísal:ako toto ma dneska dorazilo ja som ochorel :) a to som sa mal snou uz zajtra rozpravat lebo sme sa dohodli.. este jej budem volat ked ona sama nevie ci je tehotna hh to isto... to isto aky by to malo vyznam.. kamarat sa snou v stvrtok rozpraval ale nie ohladom toho ci je tehotna ale ohladom inych veci co sa tykalo mna... a ona trepala ze chce somnou chodit a take somariny a ze som sa zmenil... no bodaj by nie ked je prelietava.. neviem preco ale mam silny pocit ze sama nevie na com je a len si mysli ze je tehotna..

PS: kym neni nic potvrdene nestresujem naco? no nie? :) uz som si zvykol sa dostavat do j*blych situacii tak zbytocne nestresujem
OMG sa pozri na vlastný nos a uvidíš, ako ťa zaňho ťahá.
Na začiatku témy 99%, že je tehotná, testy, všetko.. mala ísť k lekárovi.
Ti garantujem, že keby mala naozaj pozitívny test, tak ešte v ten deň by si spolu s tvojim a jej otcom nervozne stepoval v čakarni gynekologa a listoval Evu..

-len tak bokom: Poznám babu, ktorá ťaha za nos o 10 rokov staršieho ženatého chlapa a keď sa s ním rozišla, tak mu povedala, že je tehotná a žiadala peniaze na potrat. Samozrejme, že nebol až taký debil (niekto mu asi poradil) a k tomu lekarovi ju osobne zobral, kde sa ukázalo, že trepe.. :roll:
SAmo
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa SAmo »

mal som kamarata, odisiel do francuzskej cudzineckej legie, po par rokoch sa vratil, nabuchal holku, holka otehotnela, isla na potrat, po par tyzdnoch po potrate sa chalan psychicky zrutil.

HAWGH
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Rofl samo uzasne. Teraz nikdo nechodte na potrat lebo sa z toho zosypete :smt046

Nechcene decko v mladom veku nici viac zivotov a vo vacsej miere nez potrat, to ze tvoj kamarat to nemal v hlave v poriadku neznamena ze pri potrate sa cloveku ruca nadobro cely svet...
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

OT a clovek by povedal ze dakto v cudzineckej legii musi byt mega psychycky odolny :-D to co tam robil kuchara
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Runes napísal:OT a clovek by povedal ze dakto v cudzineckej legii musi byt mega psychycky odolny :-D to co tam robil kuchara
Presne to ma napadlo, ze tam asi supal zemiaky :D
tvrdas
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

mailer napísal:Na co si zakladal tuto temu?

Si cudak...
nato aby som vedel co robili iny ludia v takejto situacii a aby som vedel co mam robit ja... sak nato je toto forum vies? nie aby sa tu niekto pytal naco je.. naco sa pytas debilne otazky? a k teme zatial nic nove dnes som nebol v skole lebo je mi zle a bol som u doktora a ze mi nic neni tak mi zobral krv a tak.. dnes ocakavam nove informacie
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Uz si sa nieco dozvedel alebo nadalej Seres Maggi kocky od strachu??
tvrdas
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Shark NX napísal:Uz si sa nieco dozvedel alebo nadalej Seres Maggi kocky od strachu??
ja strach nemam ale ona je ta co sa somnou dohodla na uplnom ignore, tak som sa to snazil dodrzat a pouzil som moje zbrane aby som ju vytocil az sa nakoniec sama ozvala ale iba cez net..
Zamknuté