Stavkovanie
tak to heej
ale skusil by som toto :
Moldavsko - Švajčiarsko 2
Severné Írsko - Polsko 10
Slovinsko - Česko dvojitá šanca 2-2
Litva - Francúzsko 2
Čierna Hora - Taliansko 2
Portugalsko - Švédsko 1
Holandsko - Škótsko 1
Salvador - U.S.A 2
Mexiko - Kostarika 1
Argentína - Venezuela 1
Ekvádor - Brazília 2
.....čo na to hovoríte? mohlo by to vyjst?
ale skusil by som toto :
Litva - Francúzsko 2
Portugalsko - Švédsko 1
Holandsko - Škótsko 1
Salvador - U.S.A 2
Mexiko - Kostarika 1
Argentína - Venezuela 1
Ekvádor - Brazília 2
Ono, u mna su to take zapasy co by vyjst mohli, ale co cert nechce vzdy sa zrodi nejake prekvapenie... inak dnes skusam toto, len tak ci vyda
https://www.doxxbet.sk/ticket-184D38CEC9
https://www.doxxbet.sk/ticket-184D38CEC9
-
Reli.C
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
hojko, Innocence: čakal som, že sa tu čoskoro objaví podobný príspevok
. heh no beriem to ako výzvu
:
Liga: Basketbal | Euroliga-muži
Zápas: CSKA M.-Part.Beograd 2.z.
Tip: Počet bodov: under 136
Kurz: 1,85
Bookmaker: w[size=0].[/size]ww.ifortuna.sk
Dôveryhodnosť: 6/10
Po prvom zápase, ktorý sa skončil výsledkom 56:47 som si bol viac-menej istý, že ďalší zápas znova na palubovke Moskvy sa bude hrať v "prvozápasovom" duchu, a výsledok neprekročí ponúkanú hranicu. Séria sa hrá na 3 víťazné zápasy (momentálny stav 2:0 pre CSKA), takže o týždeň by sa mala Moskva predstaviť v Belehrade. Hranicu tipujem niekde znova okolo 136 bodov, a tá pre mňa bude znova veľmi lákavá.
Tiket
Liga: Basketbal | Euroliga-muži
Zápas: CSKA M.-Part.Beograd 2.z.
Tip: Počet bodov: under 136
Kurz: 1,85
Dôveryhodnosť: 6/10
Po prvom zápase, ktorý sa skončil výsledkom 56:47 som si bol viac-menej istý, že ďalší zápas znova na palubovke Moskvy sa bude hrať v "prvozápasovom" duchu, a výsledok neprekročí ponúkanú hranicu. Séria sa hrá na 3 víťazné zápasy (momentálny stav 2:0 pre CSKA), takže o týždeň by sa mala Moskva predstaviť v Belehrade. Hranicu tipujem niekde znova okolo 136 bodov, a tá pre mňa bude znova veľmi lákavá.
Liga:NBA
Zapas:PORTLAND vs. PHOENIX
Tip: 2
Phoenix taha seriu 6 vyhier v rade. Hraci hraju teraz vynikajuco napr. Richardson ma svoje dni dalej veteráni Hill, O Neil, Brnesa hraju fanatasticky..a niesu zranene ziadne hviezdy ak nepocitam dlhodobo zraneneho Stoudamire a najnovsie Barbosa.
Naopak Portland na domacej palubovke prehral svoj posledny zapas s philadelphiou. Citelne im bude chybat Brandon Roy.
A navyse Phoenix sa snazi prebojovat do PO, takze ja tentokrat vsadzam dvojku.
http://www.ifortuna.sk/tiket/ekupon-det ... 2954802217
Zapas:PORTLAND vs. PHOENIX
Tip: 2
Phoenix taha seriu 6 vyhier v rade. Hraci hraju teraz vynikajuco napr. Richardson ma svoje dni dalej veteráni Hill, O Neil, Brnesa hraju fanatasticky..a niesu zranene ziadne hviezdy ak nepocitam dlhodobo zraneneho Stoudamire a najnovsie Barbosa.
Naopak Portland na domacej palubovke prehral svoj posledny zapas s philadelphiou. Citelne im bude chybat Brandon Roy.
A navyse Phoenix sa snazi prebojovat do PO, takze ja tentokrat vsadzam dvojku.
http://www.ifortuna.sk/tiket/ekupon-det ... 2954802217
-
hojko
Site Admin
Hacker: O to nejde, ale pozerat sa na tikety podane za euro ma vazne nebavi, pretoze nie je na nich nic zaujimave. Ak tam trafis dve remizy, trafis kurz cez 7, nejaky ten ovarek, strelca golu atd..., tak potom to sem daj, ale skutocne divat sa za 5 zapasov s kurzom 1.4 podanych za euro, tak to mi pride uplne trapne.
-
Sagittarius
Guru
Rozhodol som sa ti to okomentovať:sedoo napísal:tak to heej![]()
ale skusil by som toto :
Litva - Francúzsko 2
Portugalsko - Švédsko 1
Holandsko - Škótsko 1
Salvador - U.S.A 2
Mexiko - Kostarika 1
Argentína - Venezuela 1
Ekvádor - Brazília 2
Moldavsko - Švajčiarsko 2 - no neviem, Švajčiari sú favoriti, ale v Európe už naozaj nie sú absolútni outsideri, a Moldavsko môže doma Švajčiarov dosť potrápiť...
Severné Írsko - Polsko 10 - neviem aký kurz, ale myslím, že pri takom kurze ako predpokladám je zbytočný risk tento tip
Slovinsko - Česko dvojitá šanca 2-2 - ak v tomto zápase dať na Čechov tak rovno 2, lebo ak vyhrajú prvý polčas vyhrajú celý zápas
Litva - Francúzsko 2 - Litva sa v poslednom čase dosť zlepšila, ale Francúzi sa neprejavovali nejakej dobrej forme, takže tiež by som to radšej nedal
Čierna Hora - Taliansko 2 - Čierna Hora je stále veľká neznáma a jej výsledky vyzerali dosť dobre, aj keď sú Taliani majstri sveta, tak neviem
Portugalsko - Švédsko 1 - ak Portugalci nedopadnú tak ako s Dánskom, tak by mali vyhrať
Holandsko - Škótsko 1 - tu sú Holanďania jednoznační favoriti
Salvador - U.S.A 2 - tak isto USA, ktoré sú spolu s Mexikom najväčší favoriti v strednej Amerike
Mexiko - Kostarika 1 - ako som spomínal hore
Argentína - Venezuela 1 - Argentína by mala doma vyhrať, Venezuela je jeden z najslabších tímov Južnej Ameriky
Ekvádor - Brazília 2 - takéto zápasy mám rád, ale zvyknem tipovať na Ekvádor, lebo doma vo vyššej nadmorskej výške sa im naozaj darí a Brazília momentálne nie až takým favoritom
Takže ten tiket by som nedával.
A keďže si chcel nejaké zápasy s kurzom 100, tak som si tu niečo vybral, nehovorím, že to určite vyjde, ale v každom prípade sú zaujímavejšie a hlavne je ich menej. Pre tú srandu to asi podám za Euro.
Kurzy sú z Niké:
Ekvádor - Brazília 1 4,00
Albánsko - Maďarsko 1 2,65
Izrael - Grécko X 2,90
Čierna Hora - Taliansko X 3,20
Výsledný kurz: 98,37
-
Reli.C
Medium Star
Liga: Tenis | Miami-Ž-tvrdý povrch
Zápas: Vaidišová - A.Bondarenko
Tip: Vaidišová
Kurz: 1,40
Dôveryhodnosť: 5/10
(bez komentára)
Výsledok: 6:1 6:0 OK
Tiket
Zápas: Vaidišová - A.Bondarenko
Tip: Vaidišová
Kurz: 1,40
Dôveryhodnosť: 5/10
(bez komentára)
Výsledok: 6:1 6:0 OK
No čo hovorite na vcerajsie zapasy kvalifikacie? Celkom pekne niektore vysledky ze.
Slovaci neukazali toho tak vela ako slubovali, ale to bol len pripravny zapas z ktoreho sa dufam ze spametali a stredu to proti cesku napravia.
Cesi neukazali tiez nic moc.. cely zapas sa trapili.
takze co tipujete CESKO - SLOVENSKO?
Ja stále verim nasim chlapcom a vyhraju tento zapas.
Slovaci neukazali toho tak vela ako slubovali, ale to bol len pripravny zapas z ktoreho sa dufam ze spametali a stredu to proti cesku napravia.
Cesi neukazali tiez nic moc.. cely zapas sa trapili.
takze co tipujete CESKO - SLOVENSKO?
Ja stále verim nasim chlapcom a vyhraju tento zapas.
-
Sagittarius
Guru
Takze moje typy na stredajsie kvalifikacne zapasy
Kazachstan-Bielorusko 2 =bielorusi maju este zapas k dobru a budu sa snazit prebojovat aspon do baraze,
Estónsko-Arménsko 1x =v sobotnajsom zapase armensko uhralo doma prave s estoncami remizu, cize doma teraz su favoritmi estnoci, ale som to poistil
Bulharsko-Cyprus1 1= tu neni o com rozpravat jednoznacne 1
Lotyšsko-Luxembursko 1= tak isto bez komentara
Maďarsko-Malta 1= bez komentara
Gruzínsko-Čierna Hora x = gruzinsko je podla mna slabym timom, favoritom by mala byt cierna hora, ja tipujem tuna remizu
Lichtenštajnsko-Rusko 2= bez komentara
Grécko-Izrael 1= sobotnajsi zapas Izrael vs. Grécko sa skoncilo remizou, favoritmi v tomto zapase budu urcite na domacej pode greci
Turecko-Španielsko 2=spanielsko je teraz vo vynikajucej forme 5 zapasov 5 vyhier, a myslim si ze si to nepokazia v turecku
Dánsko-Albánsko 1=bez komentara
Švajčiarsko-Moldavsko 1=bez komentara
Česko-Slovensko x2=vsetko hovori v prospech ceska, alee verim nasim chlapcom a vyhraju a ak nie tak aspon remizuju v cechach
Poľsko-San Marino 1=bez komentara
Andorra-Chorvátsko 2=bez komentara
Rakúsko-Rumunsko x= rakusko ci rumunsko nepodava nejaky extra vykon, stale sa trapia a tipujem ze vitazom v tomnto duely nebude nitko
Sev.Írsko-Slovinsko 1=po vydarenom domacom zapase proti polsku budu chciet zopakovat tento uspech aj proti slovincom, ktori doma len remizovali s ceskom
Wales-Nemecko 2=bez komentara
Bosna/Herc.-Belgicko 1= v sobotnajsom zapase Belgicko vs. Bosna/Herc prekvapujuco bosna dokazala zvitazit 2:4, favoritom bude aj doma
Holandsko-Macedónsko 1=bez komentara
Taliansko-Írsko 1=bez komentara
Anglicko-Ukrajina 1=bez komentara
Francúzsko-Litva 1=bez komentara
Škótsko-Island 1=bez komentara
viem ze na 100% mi to nevyjde, ale skusil som
http://www.ifortuna.sk/tiket/ekupon-det ... 3564901368
Kazachstan-Bielorusko 2 =bielorusi maju este zapas k dobru a budu sa snazit prebojovat aspon do baraze,
Estónsko-Arménsko 1x =v sobotnajsom zapase armensko uhralo doma prave s estoncami remizu, cize doma teraz su favoritmi estnoci, ale som to poistil
Bulharsko-Cyprus1 1= tu neni o com rozpravat jednoznacne 1
Lotyšsko-Luxembursko 1= tak isto bez komentara
Maďarsko-Malta 1= bez komentara
Gruzínsko-Čierna Hora x = gruzinsko je podla mna slabym timom, favoritom by mala byt cierna hora, ja tipujem tuna remizu
Lichtenštajnsko-Rusko 2= bez komentara
Grécko-Izrael 1= sobotnajsi zapas Izrael vs. Grécko sa skoncilo remizou, favoritmi v tomto zapase budu urcite na domacej pode greci
Turecko-Španielsko 2=spanielsko je teraz vo vynikajucej forme 5 zapasov 5 vyhier, a myslim si ze si to nepokazia v turecku
Dánsko-Albánsko 1=bez komentara
Švajčiarsko-Moldavsko 1=bez komentara
Česko-Slovensko x2=vsetko hovori v prospech ceska, alee verim nasim chlapcom a vyhraju a ak nie tak aspon remizuju v cechach
Poľsko-San Marino 1=bez komentara
Andorra-Chorvátsko 2=bez komentara
Rakúsko-Rumunsko x= rakusko ci rumunsko nepodava nejaky extra vykon, stale sa trapia a tipujem ze vitazom v tomnto duely nebude nitko
Sev.Írsko-Slovinsko 1=po vydarenom domacom zapase proti polsku budu chciet zopakovat tento uspech aj proti slovincom, ktori doma len remizovali s ceskom
Wales-Nemecko 2=bez komentara
Bosna/Herc.-Belgicko 1= v sobotnajsom zapase Belgicko vs. Bosna/Herc prekvapujuco bosna dokazala zvitazit 2:4, favoritom bude aj doma
Holandsko-Macedónsko 1=bez komentara
Taliansko-Írsko 1=bez komentara
Anglicko-Ukrajina 1=bez komentara
Francúzsko-Litva 1=bez komentara
Škótsko-Island 1=bez komentara
viem ze na 100% mi to nevyjde, ale skusil som
http://www.ifortuna.sk/tiket/ekupon-det ... 3564901368