skoda 100 nestartuje ..
-
gego
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
skoda 100 nestartuje ..
nestartuje preto lebo cievka nehadze iskru ako zistim ci je zla cievka alebo len na tie privody neprichadza elektrika alebo co moze byt zle ked cievka nehadze iskru ake priciny tomu predchadzaju ... ???
Re: skoda 100 nestartuje ..
Skus nejake skoda forum-tam ak sa pohrabes,najdes urcite vsetky informacie,ktore potrebujes...gego napísal:nestartuje preto lebo cievka nehadze iskru ako zistim ci je zla cievka alebo len na tie privody neprichadza elektrika alebo co moze byt zle ked cievka nehadze iskru ake priciny tomu predchadzaju ... ???
-
Fabo
Hardcore addict
Odporucam skoda110r.cz pripadne skoda100.cz . To prve by bolo lepsie, kedze ludia z tej druhej sa tam vyskytuju vsetci + este niekto dalsi. Pripadne skoda-virt.cz
No a teraz prakticka rada - zmeraj napatie na cievke
A este by som pozrel rozdelovac.
btw. mas ju ako lacne priblizovadlo alebo svoju "lasku"? Pre tuto radu skodoviek mam istu slabost, tak ze by si mi pripadne poslal foto alebo tak
No a teraz prakticka rada - zmeraj napatie na cievke
btw. mas ju ako lacne priblizovadlo alebo svoju "lasku"? Pre tuto radu skodoviek mam istu slabost, tak ze by si mi pripadne poslal foto alebo tak
vylucenie civky bude lahke,
na privod (lavy a pravy kontakt ma ist 12V, teda na jeden, druhy je kostra) a stred (take povystrcene) je vzhladom na kostru ale aj na ten druhy privod vysokonapetovy
len tak pre istotu k sebe pomocnika s mobilom po ruke
cievku odpoj (a pametaj si co kde bolo, 3 kontakty sa daju zvladnut)
a na povodny privod a kostru skratuj 9V bat (tie krajne)
no a na HV vystup (ten stred) strc prst a dotkni sa zaroven kostry
pri pripajani a odpajani baterky by to malo kopat (pre niekoho to nemusi byt prijemne pre ineho moze ale ak mas len cievka a 9V bat {ta malicka} tak energia nebude dostatocna na poskodenie organizmu popr prstu), akurat sa mozes zlaknut a flaknut si hlavu o kapotu popr cokolvek ine
mozes tiez tie kontakty odpojit a zmerat ci tie privody davaju 12V (rozdiel medzi nimi, co je kostra nemusis riesit)
popr rovno vyber IBA hv vystup budto z cievky alebo rozdelovaca, a kablom ot daj ale velmi blizko ku odhalenejk kostre, dakoho posli nech potoci a sleduj ci to da iskru (popr tam strc prst, citit to budes, kazdopadne v takomto pripade davaj VELKY pozor aby ten co pojde s tim potocit potocik kratko a ty si kontroluj aby si sa nedotkol pohyblivych casti)
no bezpecnost si pozvazuj sam
na privod (lavy a pravy kontakt ma ist 12V, teda na jeden, druhy je kostra) a stred (take povystrcene) je vzhladom na kostru ale aj na ten druhy privod vysokonapetovy
len tak pre istotu k sebe pomocnika s mobilom po ruke
cievku odpoj (a pametaj si co kde bolo, 3 kontakty sa daju zvladnut)
a na povodny privod a kostru skratuj 9V bat (tie krajne)
no a na HV vystup (ten stred) strc prst a dotkni sa zaroven kostry
pri pripajani a odpajani baterky by to malo kopat (pre niekoho to nemusi byt prijemne pre ineho moze ale ak mas len cievka a 9V bat {ta malicka} tak energia nebude dostatocna na poskodenie organizmu popr prstu), akurat sa mozes zlaknut a flaknut si hlavu o kapotu popr cokolvek ine
mozes tiez tie kontakty odpojit a zmerat ci tie privody davaju 12V (rozdiel medzi nimi, co je kostra nemusis riesit)
popr rovno vyber IBA hv vystup budto z cievky alebo rozdelovaca, a kablom ot daj ale velmi blizko ku odhalenejk kostre, dakoho posli nech potoci a sleduj ci to da iskru (popr tam strc prst, citit to budes, kazdopadne v takomto pripade davaj VELKY pozor aby ten co pojde s tim potocit potocik kratko a ty si kontroluj aby si sa nedotkol pohyblivych casti)
no bezpecnost si pozvazuj sam
-
kore
Light Professional
Ani sa neopovaz. Ak by si nahodou uvazoval nad predajom, kupim to auto.Godlub napísal:Choj to dat zlisovať a kúp nové...
Ale radsej by som bral 130 - 136. Aku by si nahodil cifru? 120€?
No ja taky fanda, skodoviek a ti to ides zosrotovat, fuj ze sa nehambis.
Sa ani neopovaz, to radsej od teba kupim, nahodim tam novy agregat. A ideme. Priaznivcom skodoviek K+
a musi sa drzat samozrejme kostryGajdy napísal:skodu 100 milujem ale ak chces zistit ci je cievka dobra skus dat prst do fajky a uvidis smozrejme niekto musi startovat
este nadomnou je prispevok, ze ho pokope ako silnejsi zapalovac...Gajdy napísal:skodu 100 milujem ale ak chces zistit ci je cievka dobra skus dat prst do fajky a uvidis smozrejme niekto musi startovat
kamo, pokial ti odumrel prst a chces si ho ozivit, tak tam strc ten prstek a nech niekto prestartuje. myslim, ze po 2-3 kopnutiach ho stihnes vybrat a budes sa cudovat, aku supu dokaze dat taky "silnejsi zapalovac"
kamarade kostry sa drzat nemusis a toto sa v zivote nevyrovna zapalovacu a ved to by mohli pouzivat aj na ozivovanie mrtvychTraiTor napísal:a musi sa drzat samozrejme kostrypokopeta to asi jak silnejsi zapalovac neboj
ak nie mas nap*cu cievku
ked neni civka tak skus pozret rozdelovac ci sa toci ci "rozdeluje"
kable ... proste pozri zapalovanie
tam nic ine nemoze byt
Viem čo hovorím, ja sa priezviskom volám Škodakore napísal:Ani sa neopovaz. Ak by si nahodou uvazoval nad predajom, kupim to auto.
Ale radsej by som bral 130 - 136. Aku by si nahodil cifru? 120€?
No ja taky fanda, skodoviek a ti to ides zosrotovat, fuj ze sa nehambis.
Sa ani neopovaz, to radsej od teba kupim, nahodim tam novy agregat. A ideme. Priaznivcom skodoviek K+, a ti co chcu zosrotovat K-.