Zdravíčko všichni, mám 2 dotazy ohledně Vist:
1) Dá se nějak nastavit, že to klasicky vypadající tlačítko pro vypínání když dáte START opravdu počítač vypne, namísto aby se zaktivoval pouze režim spánku? A také, jestli jde nastavit i tlačítko na notebooku, aby se pomoci jeho vypínal a ne pouze uspával.
2) Když notebook spustím, dá se mi pomoci Keria připojit do práce k síti, ale jakmile použiji režim spánku a opět se vrátím do normálního režimu, poté už se připojit nedá, nevíte někdo, čím by to mohlo být a popřípadě co s tím dělat?
Doufám, že mi někdo poradí buďto s oběma otázkami nebo aspoň s jednou, děkuji
Windows Vista vypínání a režim spánku
Dobrá děkuji ti mnohokrát, nevíš co bych měl dělat s tou druhou otázkou? Jestli tomu moc nerozumíš, tak se ještě zeptej, zkusím to víc zkonkretizovat!brm napísal:Ad 1) Ovládací panel - Prispôsobenie - Šetrič obrazovky - Zmeniť nastavenia napájania - Zmeniť nastavenia plánu - Zmeniť rozšírené nastavenia napájania - Tlačidlá napájania a kryt..
A přibyla 3) Vysunul jsem baterku z mého notebooku a mám ho stále zapojený v síti, kazí se tak nebo ne? Může být třeba celý den zapnutý (napájen ze sítě)?
K tej druhej - asi je nieco zle nastavene, skus vytiahnut a znova zasunut kabel do sietovky, mne to kedysi v tomto pripade pomahalo, teraz mi to uz pocitac nerobi 
K baterke: nie, nevadi to nicomu, ale baterku skladuj ked je nabita na priblizne 50% kapacity, vtedy to ma na nu najmensi vplyv. (o baterkach v ntb je tu uz vela tem, skus pohladat)
K baterke: nie, nevadi to nicomu, ale baterku skladuj ked je nabita na priblizne 50% kapacity, vtedy to ma na nu najmensi vplyv. (o baterkach v ntb je tu uz vela tem, skus pohladat)
aha aha, dobrá zkusím toGothaR napísal:K tej druhej - asi je nieco zle nastavene, skus vytiahnut a znova zasunut kabel do sietovky, mne to kedysi v tomto pripade pomahalo, teraz mi to uz pocitac nerobi
Jinak s tou baterkou dobrá, děkuji za radu, zapojím ji zase na chvíli, vybiju ji na 50% a opět strčím do skříně