takze potrebujem tu vrtulu dat dole z hriadela..skusali sme to uz vselijako no ono je to tak zazrate ze s tym nepovoli nic len zliatina pukne tam kde netreba..
potrebujem to dat kvoli opetovnemu natretiu, ale hlavny dovod je ze zo zadnej casti uz to netesni a popri hriadeli voda unika vonku, tym padom keby bol vecsi este tlak tak to tam pekne tecie...
je to vlastne starsie cerpadlo no vela pouzivane nebolo...robim to ako maturitny projekt takze musi to byt funkce..
aky by ste mi nato poradili roztok ? ja by som to tam nalial a nechal hoci aj tyzden posobit hlavne nech to mi ten tu vrtulu pusti aby som ju mohol dat dole.
bez toho sa dalej nepohnem..
pridavam fotky..
za kazde rady budem vdacny, ale poprosim hlavne k veci..
Velmi agresivny roztok na hrdzu..
-
wolodo
Professional
- Kontaktovať používateľa:
nj striekat wd 40 a klepat po tom nech sa to aspon trochu trasie a nech sa wd-cko moze dostat co najviac dnu...
hmmm to ti asi velmi nepomoze ja tu pouzivam na vodny kamen chemikaliu vola sa topax 52 a z nejakych motorov co su pohrdzavene a to nastriekam na ne a poriadne tlakovou pistolov vystriekam tak hrdza ide tiez dolu, len neviem kde by sa to dalo u nas zohnat. (Bacha nebezpecna kyselina netreba prist do "osobneho kontaktu" s nou)
hmmm to ti asi velmi nepomoze ja tu pouzivam na vodny kamen chemikaliu vola sa topax 52 a z nejakych motorov co su pohrdzavene a to nastriekam na ne a poriadne tlakovou pistolov vystriekam tak hrdza ide tiez dolu, len neviem kde by sa to dalo u nas zohnat. (Bacha nebezpecna kyselina netreba prist do "osobneho kontaktu" s nou)
wd 40 ?
to sa predava len v takych malych flastickach ak sa nemylim.
ci mylim sa ?
potrebujem nieco co je dobre a pradavaju to aj v 5 litrovej bandaske. nasiel som uz nieco na nete ale tak nevem ktore by mohlo stat za zmienku..
ja to vlastne cele ponorim do toho roztoku a nech to tam vsetko vyzre aspon teda dufam ze to pomoze
to sa predava len v takych malych flastickach ak sa nemylim.
ci mylim sa ?
potrebujem nieco co je dobre a pradavaju to aj v 5 litrovej bandaske. nasiel som uz nieco na nete ale tak nevem ktore by mohlo stat za zmienku..
ja to vlastne cele ponorim do toho roztoku a nech to tam vsetko vyzre aspon teda dufam ze to pomoze