antivírus
antivírus
Cauko potrebujem pomoc s antivirusom. doteraz som mal AVG free 7.5 a som s nim spokojni , ale teraz mi vypisuje, ze mam si nainstalovat AVG free 8.5 do 12 aprila. AVG 8.5 ale nechcem lebo ked som ho mal nainstalovany tak mi nejak zbrzdoval pocitac. Prosim poradte ktori je najlepsi free antivirus.
Dakujem
Dakujem
-
djxtreme
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
ta je skor na trojany,mam ju tiez...neviem ci na uplnu ochranu PC postacuje a navyse mi dost vadi ekd pri pozerani filmu mi vyskoci hlaska z nicoho nic o nejakej infiltracii...ale na druhej strane,pomohla mi ked som mal problemy a precistil som si s nou PC od trojanovmspeedo napísal:Free je aj AVIRA, tiež v pohode.
-
mspeedo
Light Professional
Ze Avira je odpad lol, asi preto sa stala anivirom roka 2008 ze, taketo komenty mam najradsej
. Ja ju pouzivam uz vyse roka a zatial ziadny problem, detekuje toho viac ako Kaspersky, ktory mam na druhom wine.
Ked ti vyskoci hlaska o infiltracii, tak tam asi niekde bude.. nastav si automaticke mazanie virusov a nebude ta s tym otravovat.
Ked ti vyskoci hlaska o infiltracii, tak tam asi niekde bude.. nastav si automaticke mazanie virusov a nebude ta s tym otravovat.
Ono snad existuju nejake antivirove oscary alebo co?mspeedo napísal:Ze Avira je odpad lol, asi preto sa stala anivirom roka 2008 ze, taketo komenty mam najradsej. Ja ju pouzivam uz vyse roka a zatial ziadny problem, detekuje toho viac ako Kaspersky, ktory mam na druhom wine.
Lebo inak sa mohla stat "antivirom roka" akurat tak na kadejakom pofidernom webe co neznamena absolutne nic. Milujem taketo argumenty, lol.
Ja si pamatam ako som videl 3 od seba nezavisle testy antivirov a avira bola vzdy na tych najspodnejsich prieckach. Kvoli tomu ju ale nepovazujem za odpad, takymito osvedcenymi testami a rebracikami sa mozu riadit len kreteni ako ty.
Stretol som sa s viacerymi pocitacmi kde bola avira a hned ako som tam dal iny AV a preskenoval som to, cislo najdenych infekcii nikdy nekleslo pod 30. Tak sa prosim ta zobud zo sna.
-
mspeedo
Light Professional
http://www.av-comparatives.org/comparat ... ry-reports
A este to nazvi profiderny web..
A samozrejme aby som aj ja nezabudol porusit jedno z pravidiel o nadavani druhym uzivatelom.. kreten si akurat tak ty
A samozrejme aby som aj ja nezabudol porusit jedno z pravidiel o nadavani druhym uzivatelom.. kreten si akurat tak ty
-
Marecek777
Amateur
omg
Urcite by som si dal NOD , pokial si za routerom tak staci ESET NOD32 Antivirus 4 a pokial nie tak urcite ESET Smart Security 4.
http://www.zive.cz/Bleskovky/Test-antiv ... fault.aspx
Ja mam NOD a uplna spokojnost , vrele odporucam.
-
djxtreme
Light Professional
Re: omg
ja s NODom teda nie som vobec spokojny...2x som mal velke problemy a NODu sa ani nesnivaloMarecek777 napísal:Urcite by som si dal NOD , pokial si za routerom tak staci ESET NOD32 Antivirus 4 a pokial nie tak urcite ESET Smart Security 4.
-
p4ra
Redeemer
Ja uz som odskusal mnoho antivirusov a vsetky boli legalne, aby som uviedol na spravnu mieru. Musim sa priklonit k nazoru, ze Avast! je naozaj dobry, ale vadilo mi na nom to, ze mnohokrat oznacil .dll kniznice za infikovane, aj ked neboli a zmazal ich. Rozhodol som sa teraz dat sancu NOD-u, proti kt. som v rannejsich verziach silno protestoval, ale musim sa priznat, ze mi momentalne plne vyhovuje.
To je ten web ktory staci zasponzorovat a hned bude kazdy test v ktorom tvoj antivir dopadne zle neplatny? WoW, tam to musi byt samy expertmspeedo napísal:http://www.av-comparatives.org/comparat ... ry-reports
(stavim sa, ze nemas ani potuchy o com hovorim ty odbornik...)
Najprv hovoris ze ti vadili plane poplachy (1.tych sa clovek nezbavi nikdy 2.avast nemaze nic sam od seba) a potom ze ti vyhovuje nod. Pritom nod je na plane poplachy expert, uz som videl aj take ze si nemohol rozbalit film pretoze bol podla neho v tom .mpgcku virusp4ra napísal:Ja uz som odskusal mnoho antivirusov a vsetky boli legalne, aby som uviedol na spravnu mieru. Musim sa priklonit k nazoru, ze Avast! je naozaj dobry, ale vadilo mi na nom to, ze mnohokrat oznacil .dll kniznice za infikovane, aj ked neboli a zmazal ich. Rozhodol som sa teraz dat sancu NOD-u, proti kt. som v rannejsich verziach silno protestoval, ale musim sa priznat, ze mi momentalne plne vyhovuje.
-
Marecek777
Amateur
-
Marecek777
Amateur
Zabudol som napisat ze je to len moj pohlad na vec , mal som dost dlho Avast free verziu a mate pravdu dlho som si myslel ze je super a ze nemam virus , samozrejme az dovtedy pokial som si nenainstaloval Noda
Kazdy si sam vyberie to co mu najviac sekne .
Mimo to, Nod sa mi paci aj preto lebo nezatazuje moc system a ma prehladne menu a pochopi ho aj neznalec.
Mimo to, Nod sa mi paci aj preto lebo nezatazuje moc system a ma prehladne menu a pochopi ho aj neznalec.