nechcem byt otcom

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Soviet
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

tvrdas napísal:ja strach nemam ale ona je ta co sa somnou dohodla na uplnom ignore, tak som sa to snazil dodrzat a pouzil som moje zbrane aby som ju vytocil az sa nakoniec sama ozvala ale iba cez net..
loool tvoje zbrane? :D a ake ze mas zbrane? Napisat na forum hned ako prve, kde na zaklade niektorych rad, zrazu nemas strach a si najmudrejsi? Ako klobuk dole, ale mna tvoje udalosti cez den netrapia. Vidno, ze nemas v sebe ani kus odvahy ani nic..Ona povedala, ze totalny ignore..Ako to su dristy jak u malych deti "ja sa s tebou nehram" :) Cize keby ti povedala teraz, ze podme sa uz rozpravat, tak hned zanou bezis a pytas sa jej? No boha, toto je riaadne pozastaveny rozum.
tvrdas
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tvrdas »

zanou nepobezim uz nikdy.. a vobec ma ta sprava neprekvapila tak co tocis o tom ze na zaklade rad nemam strach a som najmudrejsi? vies HO*NO o tom ako sa citim tak tu nepot somariny... zbrane takeho typu co ju vytocia az sa bude musiet obratit na povodcu(to by si nepochopil mozno keby mas vek ako ona a take problemy).. ale bavi ta Soviet pisat somariny od temy? radsej neodpisuj lebo by sa len tema rozsirila o priblble poznamky
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

tvrdas napísal:zanou nepobezim uz nikdy.. a vobec ma ta sprava neprekvapila tak co tocis o tom ze na zaklade rad nemam strach a som najmudrejsi? vies HO*NO o tom ako sa citim tak tu nepot somariny...
Odpoviem tvojim prispevkom.:
tvrdas napísal: PS: kym neni nic potvrdene nestresujem naco? no nie? :)
btw: mozno viem hovno o tom ako sa citis (co mi je aj tak ukradnute), ale tak ci tak viem, ze ty vies hovno o tom, kedy sa ma pouzivat antikoncepcia.
tvrdas napísal:zbrane takeho typu co ju vytocia az sa bude musiet obratit na povodcu(to by si nepochopil mozno keby mas vek ako ona a take problemy)..
Aha takze, ked tebe povie aj v buducnosti nejaka holka, ze je s tebou tehotna, tak sa ju budes snazit co najviac vytocit? pekny pristup..
Keby som mal 16 rokov a take problemy ako ona? vsak hlupost nepovazujem za problem. S tym sa clovek proste narodi.
tvrdas napísal:ale bavi ta Soviet pisat somariny od temy? radsej neodpisuj lebo by sa len tema rozsirila o priblble poznamky
Predstav si, ze ano bavi ma to, ked vidim, ake somariny sem pises ty, tak musim pokracovat v priebehu.
tvrdas
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Soviet napísal:Aha takze, ked tebe povie aj v buducnosti nejaka holka, ze je s tebou tehotna, tak sa ju budes snazit co najviac vytocit? pekny pristup..
Keby som mal 16 rokov a take problemy ako ona? vsak hlupost nepovazujem za problem. S tym sa clovek proste narodi.
ak myslis taku normalnu ktoru budem milovat tak nie.. tebe to ale pali :D debilne otazky davat a pisat somariny od temy... este si do tejto temy nenapisal nic normalne k teme... na buzerovanie by ta bolo co?
SlimEm
Expert
Expert

Príspevok od používateľa SlimEm »

sranda celkom, uz to tu sledujem par dni, hotova telenovela vznikla. Je jasne ze ta baba tehotna nie je alebo tvrdas si vymyslel tvrdy pribeh.
rackom
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa rackom »

tvrdas napísal:ak myslis taku normalnu ktoru budem milovat tak nie.. tebe to ale pali :D debilne otazky davat a pisat somariny od temy... este si do tejto temy nenapisal nic normalne k teme... na buzerovanie by ta bolo co?
ehm, nic ma do toho nie je ale tu ktora s tebou cisto hypoteticky caka dieta si nemiloval? to si ju o*ichal len tak? tak potom neviem co riesis, ked je ti ukradnuta ...
tvrdas
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

kedysi to bolo inak.. ale teraz ju uz isto nemilujem
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

tvrdas napísal:kedysi to bolo inak.. ale teraz ju uz isto nemilujem
waw :) teraz uz ju nemilujem :) a to mi chces povedat ze ti nechodi niekedy po rozume??? neverim...

//autoeditácia príspevku ( 27 Mar 2009, 14:36 )
tvrdas napísal:zanou nepobezim uz nikdy.. a vobec ma ta sprava neprekvapila tak co tocis o tom ze na zaklade rad nemam strach a som najmudrejsi? vies HO*NO o tom ako sa citim tak tu nepot somariny... zbrane takeho typu co ju vytocia az sa bude musiet obratit na povodcu(to by si nepochopil mozno keby mas vek ako ona a take problemy).. ale bavi ta Soviet pisat somariny od temy? radsej neodpisuj lebo by sa len tema rozsirila o priblble poznamky
bud sa spravas ako hlupak alebo si hlupak :wink: resp nedozrel si a nechapes niektorym veciam or beries to ze pre mna za mna(asi ti je to ukradnute) :x
tvrdas
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

lollo napísal:waw teraz uz ju nemilujem a to mi chces povedat ze ti nechodi niekedy po rozume??? neverim...
no to nebol dlhy vztah tak mi urcite viac beha po rozume baba s ktorou som nieco mal este predtouto mozno mamickou..

//autoeditácia príspevku ( 27 Mar 2009, 14:46 )
lollo napísal:bud sa spravas ako hlupak alebo si hlupak :wink: resp nedozrel si a nechapes niektorym veciam or beries to ze pre mna za mna(asi ti je to ukradnute) :x
ale tak zas uplne ukradnute mi to neni len ma vobec nezaujima ta baba ale to ci je tehotna alebo neni
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

maly gigoglo :-D kokso to co tu vlastne riesime :-D a ty uz nestresuj ona fakt neni tehotna
SlimEm
Expert
Expert

Príspevok od používateľa SlimEm »

kamarat ved ty ani nevies co je to milovat a podla tvojho spravania to tak skoro ani nezistis.
tvrdas
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

jaku spravu som dostal od nej

Kód: Vybrať všetko

noo a k tej twojej otazke ano som tehotna teda podla testu ano ale je to jednoo ja nechcem aby sa to teba tykalo ja sa o seba aj o SWOJE babo postaram...a nebudem w tom sama
teraz neviem ci je dobra alebo zla
Wishmaster
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Wishmaster »

Tvrdas, dakujeme ti vsetci. Vieme, ze 1. april sa blizi. Vybafol si na nas s perfektnym vtipom.
Sice si to akosi nedotiahol do konca, ale "i šme še pobaviľi." :D
tvrdas
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Wishmaster napísal:Tvrdas, dakujeme ti vsetci. Vieme, ze 1. april sa blizi. Vybafol si na nas s perfektnym vtipom.
Sice si to akosi nedotiahol do konca, ale "i šme še pobaviľi." :D
radsej bud ticho... niesom debil aby som robil temu iba kvoli prispevkom...
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

tvrdas napísal:jaku spravu som dostal od nej

Kód: Vybrať všetko

noo a k tej twojej otazke ano som tehotna teda podla testu ano ale je to jednoo ja nechcem aby sa to teba tykalo ja sa o seba aj o SWOJE babo postaram...a nebudem w tom sama
teraz neviem ci je dobra alebo zla
huh odvazne ale take veci po sms? je to detinske a nechce sa mi tomu verit lebo to ti moze napisat kazda druha....a co sa tyka teba tak si to posral, a fakt by som isiel za nou ze co vyvadza a nech sa testne predo mnou

//uprimne nezavidim ti :(
tvrdas
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

dobre uz to s*riem vsetko dnes mi dosli nervy... v pondelok idem zanou ci chce ci nechce :) drzte palce :wink:
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Loomy napísal:ty radsej nikomu nerad, tymto stylom ako riesis ty problemy je typicke tak pre nervakov a nervovo labilnych ludi.. toto su bezne veci a urcite pre to na nikoho nemas pravo kricat ani jej nadavat. zachoval si sa ako chudak K-
Ked ti poviem ze ti zomreli rodicia ze hybaj so mnou tam a tam ze ukazem ti ich a nakoniec sa ti vysmejem do ksichtu ze som ta oje*** neposles ma do pi*e z plnych pluc?Jediny kto tu je ko*ot si ty

//GothaR: mas 1 den na upokojenie
//Dvaja chalani sa boja podpisat sa pod karmu?Chlapci v zivote to budete mat dost blbe nezavidim vam ;-)
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

huh lol ja by som nanu vysiel s tym ze trvas na testoch DNA :-P abo ju zober bokom a vaznou tvarou zahlas "vies mame problem pred 2 tyzdnami som bol na prehliadke koli rakovine a nasli mi nador na plucach ale co je horsie pre teba zistili ze nemam vyvynute semeniky a som neplodny" :-D a to by som si kukol ten vyraz tvare :-D
Pantinela
Star
Star

Príspevok od používateľa Pantinela »

lollo napísal:huh odvazne ale take veci po sms? je to detinske a nechce sa mi tomu verit lebo to ti moze napisat kazda druha....
To dievča má 15 alebo 16, neviem, či môžeš čakať komunikáciu na vysokej úrovni, keď s ňou samou ešte len trieskajú hormóny, ale v každom prípade ma zaráža ich pokoj (tvrdasa aj jej).
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

15 rocna ze sa postara o svoje decko? :D HA HA,....

ad neseeer sa, ziaden pondelok, zajtra jej zakric tak otvor braaanu lebo ju rozbijem, jeah :D
Zamknuté