loool tvoje zbrane?tvrdas napísal:ja strach nemam ale ona je ta co sa somnou dohodla na uplnom ignore, tak som sa to snazil dodrzat a pouzil som moje zbrane aby som ju vytocil az sa nakoniec sama ozvala ale iba cez net..
nechcem byt otcom
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
zanou nepobezim uz nikdy.. a vobec ma ta sprava neprekvapila tak co tocis o tom ze na zaklade rad nemam strach a som najmudrejsi? vies HO*NO o tom ako sa citim tak tu nepot somariny... zbrane takeho typu co ju vytocia az sa bude musiet obratit na povodcu(to by si nepochopil mozno keby mas vek ako ona a take problemy).. ale bavi ta Soviet pisat somariny od temy? radsej neodpisuj lebo by sa len tema rozsirila o priblble poznamky
-
Soviet
Darca
Odpoviem tvojim prispevkom.:tvrdas napísal:zanou nepobezim uz nikdy.. a vobec ma ta sprava neprekvapila tak co tocis o tom ze na zaklade rad nemam strach a som najmudrejsi? vies HO*NO o tom ako sa citim tak tu nepot somariny...
btw: mozno viem hovno o tom ako sa citis (co mi je aj tak ukradnute), ale tak ci tak viem, ze ty vies hovno o tom, kedy sa ma pouzivat antikoncepcia.tvrdas napísal: PS: kym neni nic potvrdene nestresujem naco? no nie?![]()
Aha takze, ked tebe povie aj v buducnosti nejaka holka, ze je s tebou tehotna, tak sa ju budes snazit co najviac vytocit? pekny pristup..tvrdas napísal:zbrane takeho typu co ju vytocia az sa bude musiet obratit na povodcu(to by si nepochopil mozno keby mas vek ako ona a take problemy)..
Keby som mal 16 rokov a take problemy ako ona? vsak hlupost nepovazujem za problem. S tym sa clovek proste narodi.
Predstav si, ze ano bavi ma to, ked vidim, ake somariny sem pises ty, tak musim pokracovat v priebehu.tvrdas napísal:ale bavi ta Soviet pisat somariny od temy? radsej neodpisuj lebo by sa len tema rozsirila o priblble poznamky
ak myslis taku normalnu ktoru budem milovat tak nie.. tebe to ale paliSoviet napísal:Aha takze, ked tebe povie aj v buducnosti nejaka holka, ze je s tebou tehotna, tak sa ju budes snazit co najviac vytocit? pekny pristup..
Keby som mal 16 rokov a take problemy ako ona? vsak hlupost nepovazujem za problem. S tym sa clovek proste narodi.
ehm, nic ma do toho nie je ale tu ktora s tebou cisto hypoteticky caka dieta si nemiloval? to si ju o*ichal len tak? tak potom neviem co riesis, ked je ti ukradnuta ...tvrdas napísal:ak myslis taku normalnu ktoru budem milovat tak nie.. tebe to ale palidebilne otazky davat a pisat somariny od temy... este si do tejto temy nenapisal nic normalne k teme... na buzerovanie by ta bolo co?
-
lollo
Professional
wawtvrdas napísal:kedysi to bolo inak.. ale teraz ju uz isto nemilujem
//autoeditácia príspevku ( 27 Mar 2009, 14:36 )
bud sa spravas ako hlupak alebo si hlupaktvrdas napísal:zanou nepobezim uz nikdy.. a vobec ma ta sprava neprekvapila tak co tocis o tom ze na zaklade rad nemam strach a som najmudrejsi? vies HO*NO o tom ako sa citim tak tu nepot somariny... zbrane takeho typu co ju vytocia az sa bude musiet obratit na povodcu(to by si nepochopil mozno keby mas vek ako ona a take problemy).. ale bavi ta Soviet pisat somariny od temy? radsej neodpisuj lebo by sa len tema rozsirila o priblble poznamky
no to nebol dlhy vztah tak mi urcite viac beha po rozume baba s ktorou som nieco mal este predtouto mozno mamickou..lollo napísal:waw teraz uz ju nemilujem a to mi chces povedat ze ti nechodi niekedy po rozume??? neverim...
//autoeditácia príspevku ( 27 Mar 2009, 14:46 )
ale tak zas uplne ukradnute mi to neni len ma vobec nezaujima ta baba ale to ci je tehotna alebo nenilollo napísal:bud sa spravas ako hlupak alebo si hlupakresp nedozrel si a nechapes niektorym veciam or beries to ze pre mna za mna(asi ti je to ukradnute)
jaku spravu som dostal od nej teraz neviem ci je dobra alebo zla
Kód: Vybrať všetko
noo a k tej twojej otazke ano som tehotna teda podla testu ano ale je to jednoo ja nechcem aby sa to teba tykalo ja sa o seba aj o SWOJE babo postaram...a nebudem w tom sama
-
Wishmaster
Medium Professional
-
lollo
Professional
huh odvazne ale take veci po sms? je to detinske a nechce sa mi tomu verit lebo to ti moze napisat kazda druha....a co sa tyka teba tak si to posral, a fakt by som isiel za nou ze co vyvadza a nech sa testne predo mnoutvrdas napísal:jaku spravu som dostal od nejteraz neviem ci je dobra alebo zlaKód: Vybrať všetko
noo a k tej twojej otazke ano som tehotna teda podla testu ano ale je to jednoo ja nechcem aby sa to teba tykalo ja sa o seba aj o SWOJE babo postaram...a nebudem w tom sama
//uprimne nezavidim ti
Ked ti poviem ze ti zomreli rodicia ze hybaj so mnou tam a tam ze ukazem ti ich a nakoniec sa ti vysmejem do ksichtu ze som ta oje*** neposles ma do pi*e z plnych pluc?Jediny kto tu je ko*ot si tyLoomy napísal:ty radsej nikomu nerad, tymto stylom ako riesis ty problemy je typicke tak pre nervakov a nervovo labilnych ludi.. toto su bezne veci a urcite pre to na nikoho nemas pravo kricat ani jej nadavat. zachoval si sa ako chudak K-
//GothaR: mas 1 den na upokojenie
//Dvaja chalani sa boja podpisat sa pod karmu?Chlapci v zivote to budete mat dost blbe nezavidim vam
-
Runes
Addict
huh lol ja by som nanu vysiel s tym ze trvas na testoch DNA
abo ju zober bokom a vaznou tvarou zahlas "vies mame problem pred 2 tyzdnami som bol na prehliadke koli rakovine a nasli mi nador na plucach ale co je horsie pre teba zistili ze nemam vyvynute semeniky a som neplodny"
a to by som si kukol ten vyraz tvare 
To dievča má 15 alebo 16, neviem, či môžeš čakať komunikáciu na vysokej úrovni, keď s ňou samou ešte len trieskajú hormóny, ale v každom prípade ma zaráža ich pokoj (tvrdasa aj jej).lollo napísal:huh odvazne ale take veci po sms? je to detinske a nechce sa mi tomu verit lebo to ti moze napisat kazda druha....