Prvý bozk
-
hurvinek11
Amateur
Re: ...
Nadherne ja som svoj prvy bosk este nedostal ale chcem aby to aspon vyzeral tak ako tvojtomxi napísal:ehm.. moj prvy bozk bol festy hezky
s danym dievcatom som lezal na trave v lete a pozerali sme na hviezdy a zo 50m od nas ziva hudba..ale aj tak sme mali sukromie..
taase tak
Prvy bozk vcera vecer.
Obaja sme boli ozrati, ale uz sa otukavame vyse 4 mesiacov, takze nic hrozne.
Bola skolska party, mne bolo zle, siel som von a ona so mnou. Sadli sme si na lavicku, oprela sa o mna, vo mne to uz zacinalo byt zaujimave. Dala mi velmi prijemnu pusu na lice, ja som jej vratil a tretia pusa bol francuzak. Na to som ju poslal prec, prosil som ju, aby odisla.
Vstala, presla za roh a ja som sa tak nehorazne dogrcal (miesanie alkoholu, fajcenie jednej cigy od druhej... ).
Som stastny prestastny, ze to nevidela.
Presla asi hodina, bolo nam uz blbo, rozhodli sme sa ist na izbu v hoteli (2 lozka, spali sme tam 4). Bola na tom horsie ako ja, prisli sme na izbu, lahla si, potom utekala na hajzel... nepodstatne. Okolo pol tretej rano sa zobudila, zmenila polohu, pritulila sa, konecne som si na tej zasrane malej posteli vedla nej riadne lahol. Uz bolo vsetko OK, bez vplyvu chlastu.
Dala si hlavu velmi blizko mojej, zase pusinka kamsi na tvar, vratil som jej a tym sa zacal 3 a pol hodinovy maraton bozkavania, hladenia, skrabkania, maznania. Bozkavali sme sa nezne aj vasnivo ci hravo. Bolo to krasne. Ona bola a aj je krasna.
Odvtedy som spal asi pol hodiny a ked som cakal na bus domov po skole, zaspaval som postojacky s bolavymi vajkami. Nie je totiz sranda mat 3 a pol hodiny v kuse stojku (erekciu) od vzrusenia z novej veci.
Chcem repete. Bolo prijemne len tak lezat a vidiet jej usmiatu tvar, pocut jej hlas a citit konceky jej vlnitych zvodnych vlasov na tvari. Bledunka hladka pokozka, na nakusnutie krk, hladka ritka, chrbatik, jemne chlpky na brusku. SLINT! Bavilo ma to naramne a ked nie, tak som aspon pozistoval, co a kde ju stekli ci vzrusuje. Strasne tu zenu lubim a uz sa neviem dockat najblizsej podobnej atmosfery a naslednej cinnosti.
Bola skolska party, mne bolo zle, siel som von a ona so mnou. Sadli sme si na lavicku, oprela sa o mna, vo mne to uz zacinalo byt zaujimave. Dala mi velmi prijemnu pusu na lice, ja som jej vratil a tretia pusa bol francuzak. Na to som ju poslal prec, prosil som ju, aby odisla.
Vstala, presla za roh a ja som sa tak nehorazne dogrcal (miesanie alkoholu, fajcenie jednej cigy od druhej... ).
Presla asi hodina, bolo nam uz blbo, rozhodli sme sa ist na izbu v hoteli (2 lozka, spali sme tam 4). Bola na tom horsie ako ja, prisli sme na izbu, lahla si, potom utekala na hajzel... nepodstatne. Okolo pol tretej rano sa zobudila, zmenila polohu, pritulila sa, konecne som si na tej zasrane malej posteli vedla nej riadne lahol. Uz bolo vsetko OK, bez vplyvu chlastu.
Dala si hlavu velmi blizko mojej, zase pusinka kamsi na tvar, vratil som jej a tym sa zacal 3 a pol hodinovy maraton bozkavania, hladenia, skrabkania, maznania. Bozkavali sme sa nezne aj vasnivo ci hravo. Bolo to krasne. Ona bola a aj je krasna.
Odvtedy som spal asi pol hodiny a ked som cakal na bus domov po skole, zaspaval som postojacky s bolavymi vajkami. Nie je totiz sranda mat 3 a pol hodiny v kuse stojku (erekciu) od vzrusenia z novej veci.
Chcem repete. Bolo prijemne len tak lezat a vidiet jej usmiatu tvar, pocut jej hlas a citit konceky jej vlnitych zvodnych vlasov na tvari. Bledunka hladka pokozka, na nakusnutie krk, hladka ritka, chrbatik, jemne chlpky na brusku. SLINT! Bavilo ma to naramne a ked nie, tak som aspon pozistoval, co a kde ju stekli ci vzrusuje. Strasne tu zenu lubim a uz sa neviem dockat najblizsej podobnej atmosfery a naslednej cinnosti.
po tomto prispevku si pripadam ako stokar ze si svoj prvy bozk vobec nepamatamMastros napísal:Prvy bozk vcera vecer.
Presla asi hodina, bolo nam uz blbo, rozhodli sme sa ist na izbu v hoteli (2 lozka, spali sme tam 4). Bola na tom horsie ako ja, prisli sme na izbu, lahla si, potom utekala na hajzel... nepodstatne. Okolo pol tretej rano sa zobudila, zmenila polohu, pritulila sa, konecne som si na tej zasrane malej posteli vela nej riadne lahol. Uz bolo vsetko OK, bez vplyvu chlastu.
-
porsche997
Light Expert
Noo moj prví "poriadny" bozk?? heeh tak to bolo asi ked som mal 14. Bolo to s mojou terajšou kamaratkou. U starkej volny dom a len my dvaja. romantika jak delo.
Ale velkú drámu sme s toho nerobili. Išlo to samo. heeh ani neviem ako a už som mal jej jazyk v mojích ústach.
čo pokračovalo radšej písať nebudem
takze rada pred prvím francúzkym?? ide to samo od seba, ale hlavne budte uvolnení. 
Isli sme si sadnut ku nej do suterenu
.Sadli sme si chvilku kecali obidvaja sme vedeli ze to pride.No ja hamblivec zasraty som sa ne a ne odvazit ju pobozkat
.Tak zacala ona
.Bolo to asi 4hodinove bozkavanie.Dalsi den tiez.Odvtedy moja hamblivost opadla.
A nudne to urcite tie 4hodiny nebolo.
PS Mastros:Tie vajca by ta prestali boliet keby si si nasiel 5minut pre seban a WCku ze ides akoze srat a poriadne by si si vyhonil...Verim ze ta bolelo nad penisom urcite si mal navrete uzliny
pozname...
//autoeditácia príspevku ( 19 May 2009, 0:45 )
A nudne to urcite tie 4hodiny nebolo.
PS Mastros:Tie vajca by ta prestali boliet keby si si nasiel 5minut pre seban a WCku ze ides akoze srat a poriadne by si si vyhonil...Verim ze ta bolelo nad penisom urcite si mal navrete uzliny
//autoeditácia príspevku ( 19 May 2009, 0:45 )
Bozkavam z otvorenymi ocami odzaciatku , Pretoze chcem vidiet aka je krasna a urcite nezazeram na nic ine okrem nej ... Milujem ju a nevidim nic zle na otvorenych ociach.Samozrejme aj zatvaram ale vacsinou otvorene.Peky05 napísal:fakt vyzerala jak kapor a kazdy sa z toho smial nikoho som nevidel sa bozkavat s otvorenymi ocami(okrem nej)
Radšej neskôr a s niekým, kto ti bude za to stáť, ako hneď teraz a spitý niekde pred diskotékou opretý o múrik s dievčaťom, na ktorého meno si ráno nebudeš môcť spomenúťluto napísal:Pani, tak toto sa oplati citat, neskutocne sa bavim na niektorych postoch, ale hned zatym trochu zosmutniem. Este som to nepoznal.
-
luto
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Tak to mas pravdu ...Pantinela napísal:Radšej neskôr a s niekým, kto ti bude za to stáť, ako hneď teraz a spitý niekde pred diskotékou opretý o múrik s dievčaťom, na ktorého meno si ráno nebudeš môcť spomenúť
-
hurvinek11
Amateur
-
RoQa
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Použijem citát z jedneho nemenovaného filmuPantinela napísal:Radšej neskôr a s niekým, kto ti bude za to stáť, ako hneď teraz a spitý niekde pred diskotékou opretý o múrik s dievčaťom, na ktorého meno si ráno nebudeš môcť spomenúť
//autoeditácia príspevku ( 21 May 2009, 0:38 )
no toto ja nemôžemRisko napísal: Bozkavam z otvorenymi ocami odzaciatku , Pretoze chcem vidiet aka je krasna a urcite nezazeram na nic ine okrem nej ... Milujem ju a nevidim nic zle na otvorenych ociach.Samozrejme aj zatvaram ale vacsinou otvorene.