Ale teraz mám jednú užasnú osôbku, ktorej rozdávam jeden bozk za druhým a vždy to tak bude
Prvý bozk
-
braino.swk
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Hladenie hlboko do oci moze pri bozkavani sposobovat vacsiu intimitu, je to take osobnejsie, out of fantasy (v pokrocilejsom vztahu doverne megakrasne studium
sietnice). Moj postoj. Pri zatvorenych vieckach sa zas stupnuje vnimanie 1 zmyslu, a fantazia to este znasobi.
A hlavne> Zenske oci vedia byt magicke. Neopisatelne paralizujuce svojou krasou, teda aspon co som Ja vnimal tak mozno az prilis...jednoducho pritazlive, co poviem.
A hlavne> Zenske oci vedia byt magicke. Neopisatelne paralizujuce svojou krasou, teda aspon co som Ja vnimal tak mozno az prilis...jednoducho pritazlive, co poviem.
-
midnight_man
Guru
-
RoQa
Darca
- Kontaktovať používateľa:
no ja ked som s babou ktora sa mi fakt paci a je tam taka "vasen" tak oci urcite otvorene mat nemozem to sa neda ... akurat ked sa s babou zacnes bozkavat zistis ze to s nou nie je to prave orechove tak vtedy som mal par krat oci otvorene a pozeral som po "holuboch "midnight_man napísal:no co ja ti viemje to troska "blbe"
pipopipo:neboj sa vsetko raz pride a potom uvidis ze to je fasa
...mno, moj uplne prvy bozk bol dost strasny
chalan, ktory sa mi ho snazil dat sa prestal ovladat a straasne ma pohryzol, a to bolo vsetko, nemal sancu sa ani ospravedlnit, urobil posledny krat...
uplne inak vnimam bozky od milovanej osoby s ktorou som teraz, rada sa bozkavam nezne, vasnivo, dravo...ale nikdy pri tom netecie krv
a strasne ma tesi, ked vidim, co mu tie moje bozky sposobuju 
uplne inak vnimam bozky od milovanej osoby s ktorou som teraz, rada sa bozkavam nezne, vasnivo, dravo...ale nikdy pri tom netecie krv