lamky.net
citujem sameho seba:
Ked niekto necita pravidla...
http://www.lamky.net/viewtopic.php?t=116283Keďže sa začali množiť otázky ohľadom toho, ako získať pozvánky, moderátori a ja sme sa rozhodli vytvoriť túto tému.
Každý, kto prispeje na chod lamiek sumou aspoň 200Sk, poprípade podobnou hodnotou v českých korunách (pre českých userov), dostane automaticky rank Darca a k tomu ako prejav dôvery aj 5 pozvánok.
Pozvánky sa dajú taktiež získať iným prispením na fórum, či už ako:
* Helper - ak budú pomáhať adminom a moderátorom v riadení jednotlivých tém/topicov/celého fóra
* Report poster - ak budú nahlasovať príspevky nesplňujúce pravidlá
* Uploader - ak bude user uploadovať veľké množstvo filmov/seriálov/hier/programov/XXX/atď
* inou tu nedefinovanou pomocou, všetko závisí od modov a admina
Od 13. 12. 2007 vstupuje do platnosti nová možnosť pre moderátorov zníziť počet pozvánok určitých hriešnikov, je na posúdení moderátora, či za priesupok počet pozvánok nezmení, zmenší na polovicu, alebo všetky odoberie.
Toto pravidlo bude doplnené aj do súboru celkových pravidiel fóra.
P.S.: kto založí novú tému ohľadom získania pozvánok, dostane ako bonus basu na pár dní![]()
Ked niekto necita pravidla...
-
DanielDevil
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Sa zobud neexistuje ziadne konkretne cislo. Ked uzivatel uploaduje casto, pravidelne a kvalitne vedenie si ho vsimne a da mu rank.Tomika napísal:je dost mozne ze cita pravidla a prave preto sa pyta pri uploadnuti kolych veci ziska pozvanky, pretoze tam nie je definovane za ake aktivne uploadovanie sa ziskavaju
lamky.net
Chcem sa spýtať, čo sa stalo s lamkami. Keď otvorím stránku tak sa mi objaví len toto:
Obsah fóra www.lamky.net
Naučte sa hrať POKER a privyrábajte si ako vela ďalších hráčov na celom svete!
ONLINE FILMY | ONLINE TV | Sťahuj MP3
Registrácia • Prihlásenie
Nedá sa prihlásiť na fórum . THNX
Obsah fóra www.lamky.net
Naučte sa hrať POKER a privyrábajte si ako vela ďalších hráčov na celom svete!
ONLINE FILMY | ONLINE TV | Sťahuj MP3
Registrácia • Prihlásenie
Nedá sa prihlásiť na fórum . THNX
lamky.net
Klikol som na prihlásenie a nič. Klikol som na registráciu aj na lamky.net a zasa nič. Registrovaný som. Neviem, čo sa mohlo stať. Používam Firefox a nejde ani na IE a ani na Operu.
//autoeditácia príspevku ( 28 Mar 2009, 8:41 )
Zistil som príčinu. Začal som používať firewall Kerio a ten mi lamky blokuje. Po vypnutí Keria fungujú normálne. Pretože nepoznám program Kerio, pomôžte, kde zapísať výnimku. Skúšal som to zapisovať, ale stále lamky blokuje. THNX
//autoeditácia príspevku ( 28 Mar 2009, 8:41 )
Zistil som príčinu. Začal som používať firewall Kerio a ten mi lamky blokuje. Po vypnutí Keria fungujú normálne. Pretože nepoznám program Kerio, pomôžte, kde zapísať výnimku. Skúšal som to zapisovať, ale stále lamky blokuje. THNX
Re: lamky.net
Teraz sa tam da regnut len cez platbu SMS...ale jak sa tam regnut zo zahranicia?
-
DjBass
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Poprosiť niekoho zo SVK, aby ti tu SMS poslal alebo požiadať niekoho (kto má príslušné práva a pozvánky) o to, aby ti jednu pozvánku poslal. Určite by sa niečo dalo vymyslieť aj cez PayPal.
Admina som uz kontaktoval ale tohoto mozno ani nezaujimalo...takze no keby sa dalo nejak tak by som dakomu poslal kredit alebo neviem jak cez paypal som este nikdy neposielal peniaze a ani neviem jak sa to robi