vaše grafické výtvory
-
The Calvin
Star
- Kontaktovať používateľa:
Po roku som znova naistaloval photoshop a zacal sa len tak bavit. To som este netusil ze z toho nakoniec vznikne nieco co sa mi bude pacit
Davam pribezny vyvoj...
/edit
Pridany aj iPod, inspiracia podla tutorialu, ale v podstate urobene podla obrazku iPodu
+ 2 experimenty
//autoeditácia príspevku ( 13 Apr 2009, 19:08 )
Dneska som sa opat cinil
. Nie je to uplne podla mojich predstav, este tam daco chyba, a napis rejected som chcel dat ovel vacsi, hold ten brush nebol v az takom extra rozliseni.
Rejected brush, flaky na papiery brush, obrazok znamky ctrl c + ctrl v, okraje znamky podla tutorialu
Davam znova cely pribezny vyvoj, ako to islo, mozno tam este neskor skusim daco dorobit.
Davam pribezny vyvoj...
/edit
Pridany aj iPod, inspiracia podla tutorialu, ale v podstate urobene podla obrazku iPodu
+ 2 experimenty
//autoeditácia príspevku ( 13 Apr 2009, 19:08 )
Dneska som sa opat cinil
Rejected brush, flaky na papiery brush, obrazok znamky ctrl c + ctrl v, okraje znamky podla tutorialu
Davam znova cely pribezny vyvoj, ako to islo, mozno tam este neskor skusim daco dorobit.
-
The Calvin
Star
-
vladko3007
Medium Expert
-
lekoklatik
VIP
-
lekoklatik
VIP
-
winni
Medium Star
nieco co som ja vytvoril, onooo... mohlo to dopadnut aj lepsie ja sam viem
len by som chcel vediet vase nazory, v PS robim len chvilku neovladam ho este uplne aj ked celkom uz hej, btw keby som to robil rukou akoze na papier tak by to dopadlo lepsie
cize chcem vediet kde som robil chyby a co by som mal pre buducnost vylepsit, na co sa zaujat, co je kockate, co je moc oble a podobne... chapeme sa nie?
dakujem...
cize chcem vediet kde som robil chyby a co by som mal pre buducnost vylepsit, na co sa zaujat, co je kockate, co je moc oble a podobne... chapeme sa nie?
dakujem...
- Prílohy