problém z vírusom
problém z vírusom
Zdravím chcel by som vás poprosiť o rada do počítača sa mi dostal niaky vírus ktorí my spomaľuje pc, vihadzuje rôzne chyby atď.. a momentálne nemám tú možnosť preinštalovať win lebo mam pokazenú mechaniku chcel by som poprosiť o radu na niaky program ktorí nájde ten vírus a zlikviduje ho pripadne niaky program ktorí pomenuje ten vírus a v niakom ho odstráni za všetky rady ďakujem. 
a Prepáč mam Avast vyrus sa vola cerv a je v systeme windows ale urcite je ich tam viac lebo je vyrus v zlozke:
c:\windows\system32\logon.scr
c:\windows\system32\mnmsrvc.exe
c:\windows\system32\msdtc.exe
c:\windows\system32\ntsd.exe
c:\windows\system32\osk.exe
c:\windows\system32\rsvp.exe
a mam pocit ze takto by som to tu vipysoval do rana chcel by som niak cely ten vyrus odstranit bez toho aby so mmusel preinstalovat ten win
c:\windows\system32\logon.scr
c:\windows\system32\mnmsrvc.exe
c:\windows\system32\msdtc.exe
c:\windows\system32\ntsd.exe
c:\windows\system32\osk.exe
c:\windows\system32\rsvp.exe
a mam pocit ze takto by som to tu vipysoval do rana chcel by som niak cely ten vyrus odstranit bez toho aby so mmusel preinstalovat ten win
Červ je iba typ vírusu a nie jeho presný názov.
Avast Home je na jeden rok zadarmo, tak sa zaregistruj na ich webke, čím získaš registračný kľúč platný jeden rok, stiahni najnovšiu verziu a preskenuj komp..... uvidíš, či si antivirák dal rady s tým červom alebo nie.
Prípadne môžeš skúsiť aj testovaciu verziu programu NOD zo stránky eset.sk
Avast Home je na jeden rok zadarmo, tak sa zaregistruj na ich webke, čím získaš registračný kľúč platný jeden rok, stiahni najnovšiu verziu a preskenuj komp..... uvidíš, či si antivirák dal rady s tým červom alebo nie.
Prípadne môžeš skúsiť aj testovaciu verziu programu NOD zo stránky eset.sk
-
CrazyFroger
Amateur
- Kontaktovať používateľa: