Cawte,
chcel by som sa spytat, kde by mohol byt problem, ked dam zdielat tlaciaren cez wifi router.
Na jednom PC kde je pripojena tlaciaren som ju dal zdielat a na druhom, na ktorom chcem zdielat som dal pridat sietovu tlaciaren ale ked ju dam hladat tak ju nenajde.
Nevie niekto kde by mohol byt problem?
problem so zdielanim tlaciarne
no nemam to nainsltalovane ale myslim ze bez toho softu aspon by ju naslo alebo sa mylim?PAuLi3 napísal:na druhom pc mas nainstalovany soft od tlaciarni?
teda aspon mne bez neho tlaciaren na druhom pc nefungovala...
a este som zistil ze problem moze byt aj v tom ze hoci su pc zosietovane ale nemozem pristupit na ich zdielane vecicky lebo pyta heslo. Kde by som to mohol vypnut? skusal som net ale tam bolo ze centrum sieti ale ja take nemam v ovladacom paneli
Edit: vsimol som si ze to centrum sieti je len vo viste.ospravedlnujem sa. takze otazka.da sa to nastavit aj v XP?
Edit 2: takze opat update. na jednom pc vidim zdielane veci druheho ale na tom druhom ked sa chcem pripojit tak mi ukaze nieco \\IP is not accessible.You do not have permission... co by to mohlo byt? a zistil som ze na ten co sa nemozem dostat tak mam vo vlastnostiach tento pocitac kde je jeho nazov sietovu identifikaciu sedu a neda sa nastavit. Mohlo by to byt aj v tom?