Je to mozne, ze to mohlo hadzat chybu, pretoze padol jeden program a trochu sa zacyklil, uz je vypnuty. Nasledne na to som restartol MySQL a aj Apache, takze pocitam, ze pocas celeho dna to uz malo byt OK.
Lub0$: Divne, pripada mi to, ako keby ta priloha bola prerusena pocas nahravania, pripadne odstranena pri editacii. Este som sa s tym vari nestretol, takze ti neviem presne povedat co sa mohlo stat.
Ked odosielam SS, je tam aj zaskrtavatko "Upozornit pri citovani tohto prispevku". Neviem, ci je to chyba, ale neviem, ako by niekto mohol citovat sukromnu spravu. Snad len jej odosielatel pri pisani odpovede, ale to, ze mi napisal odpoved sa dozviem aj tak
pri posielani príspevku a ss sa používa rovnaká šablona. Skryť zo ss sa to dá (nemá to tam čo robiť), len by sa muselo chcieť A počítam, že tento týždeň sa chcieť určite nebude. Možno cez víkend ak nestihnem zabudnúť
V prvom momente som myslel, že mi v práci blokli prístup. Ale keď mi nešlo ani cez mobil a ani doma, skľudnil som sa.. a aspoň som čo-to urobil užitočné..
Tiež som mal pochyby čo sa deje. Prečo to nejde. Ale keď to nešlo z viacerých prehliadačov,cez proxy, a ani v škole tak som vedel,že to nebude mojím netom.
//autoeditácia príspevku ( 23 Apr 2009, 15:16 )
Mám tu jeden problém keď si pozriem neakú tému tak mi ju nedá ako prečítanú. Hmm iba keď hore dám označiť všetky témy ako prečítané. A to iste robí aj keď dám neaký príspevok ja. Tak mi to dá že ja som ho ešte nevidel. Neviete čo je s tým?