je to tento plug
Counter-Strike - diskusia, rady, problemy...
-
Andrew007
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Ano vlastne tam ziadne menu nieje...
..no ale ten prikaz funguje takze dik a mas to umna..
, mamste jednu otazku uz poslednu nechcem moc otravovat mam nastaveni Team blance na "1" lenze zakl. TB nestaci nerozdeli nas tak ako by mal urcite existuje nejaky lepsi TB ak poznas pls napis jeho meno dik...
cs 1.6 protokol 47/48 pod linux-om
neviem si sa to tu jednalo, ale potreboval by som zistit ako si dam na svoj cs 1.6 server na linuxe (debian) ten patch, ktory ma protokol 47 aj 48
mihalswk ,prosím ta ty sa rozhodni ci budes písať bodky alebo ciarky jak to už vyzerá preboha.mihalswk napísal:presne takk,.,.ale niekedy byvaju normalne cely hraci cas ,.,.,.,teda skoro stale ,.,.,.su to dobre mapkyyy
Jaj,a k tým awp mapkám,to asi preto keď príde nejaký neschopný admin a nevie hrať s awp,tak mapu radšej zmení,alebo neviem,ale nechápem ako može zmeniť mapu,však na publicu awp mapy?
Prečo niektorý hráči nepoznajú rozdiel medzi awp serverom a publicom ? Aj ja ich mám rád celkom a keď mám chuť tak skočím na awp server .Smajlo55 napísal:Preco niekto hraci nemaju radi AWP mapy????jaaa ich ma raad ale vzdy ked pride na serveri awp tak sa hra asi minutu a hned daju inu
chcem sa len opitat preco su take zlee?
-
Smajlo55
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
mozte mi sem prosim daj nejaky awp server s takov vyssov navstevovanotou ?? aby tam boly aj nejaky hraci ked to budem chciet hrat
dik
//autoeditácia príspevku ( 03 Apr 2009, 17:13 )
!! Preco mi vetsina serverov nejde pridat....pochopil by som keby mi neslo ze 3z10 alee mne nejde 9z10 ....maam Caunter Strike 1,6 non-stem V7 .......preco mi to n nechce ist ....neviete ci nieje nieco v tom ??? !! thanks
//autoeditácia príspevku ( 04 Apr 2009, 19:06 )
!! Preco mi vetsina serverov nejde pridat....pochopil by som keby mi neslo ze 3z10 alee mne nejde 9z10 ....maam Caunter Strike 1,6 non-stem V7 .......preco mi to n nechce ist ....neviete ci nieje nieco v tom ??? !! thanks
nikto nevie ???
//autoeditácia príspevku ( 03 Apr 2009, 17:13 )
//autoeditácia príspevku ( 04 Apr 2009, 19:06 )
nikto nevie ???
Ide o CS:Source. Mám niekoľko príkazov na server či už na zmenu mapy alebo spustenie configov. Mám to pomocou aliasov čiže keď napíšem do konzoly napr. dust2 tak sa vykoná príkaz rcon changelevel de_dust2 a na serveri sa zmení mapa na dust2.
Lenže mám tých príkazov veľa a chcem sa opýtať či existuje nejaká finta aby mi po zadaní nejakého textu do konzoly vypísalo v konzole všetky tieto príkazy.
Vo svojom configu mám na konci napísané také hovadinky a pred každým riadkom je echo "# a za týmto sa vypíše to čo tam chcem mať.
Ale ja potrebujem toto. Napíšem do konzoly slovo prikazy a chcem aby sa mi vypísali do konzoly všetky príkazy ktoré by som tam chcel mať. Neviem či sa to dá.

Lenže mám tých príkazov veľa a chcem sa opýtať či existuje nejaká finta aby mi po zadaní nejakého textu do konzoly vypísalo v konzole všetky tieto príkazy.
Vo svojom configu mám na konci napísané také hovadinky a pred každým riadkom je echo "# a za týmto sa vypíše to čo tam chcem mať.
Ale ja potrebujem toto. Napíšem do konzoly slovo prikazy a chcem aby sa mi vypísali do konzoly všetky príkazy ktoré by som tam chcel mať. Neviem či sa to dá.
Snáď ste ma pochopiliMalo by to vyzerať nejako takto:
Zadám text ktorý vyvolá zobrazenie príkazov
prikazy
a do konzoly sa vypíše toto:
train - zmena mapy na de_train
dust2 - zmena mapy na de_dust2
inferno - zmena mapy na de_inferno
.....