Huawei E169 HSDPA USB Stick

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
juraj7396
Amateur
Amateur

Huawei E169 HSDPA USB Stick

Príspevok od používateľa juraj7396 »

takze kupil som si toto zariadenie spolu s internetom z ORANGE... no prekvapila ma pomerne slaba rychlost + vysoky ping pri hrani online hier... takze potreboval by som niaku antenu proste nieco co mi zosilni signal... viete poradit aky tip anteny potrebujem? popripadne mi sem pls hodte aj link na konkretny tip... na hrane tohto zariadenia je vstup pre antenu takze preto sa pytam...
Prílohy
toto je vstup pre antenu...
toto je vstup pre antenu...
toto je to zariadenie
toto je to zariadenie
datovezariadeniahuaweie169usbmodem.jpg (2.43 KiB) 2346 zobrazení
Fuxxo
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Fuxxo »

sorry za OT.. ale to ta prekvapilo??? co si cakal? pingy okolo 20? :D to urcite.. este pockaj ked bude prsat... nedas za nic.. ci bude nato nieco ako externa antena.. je to mozne, ale silne o tom pochybujem, nakolko to zariadenie je spravene pre notebooky, tzn. ze sa s tym mozes hybat kdekolvek, a budes mat net vsade tam, kde mas signal. lepsie ti pojde net v pokryti siete 3G inde ti pojde horsie. s tym asi nic nespravis..

/// takze externa antena je mozna, ked vidim aj foto. trochu by si to mohol odfotit s bleskom, ze co sa skryva pod tou krytkou
juraj7396
Amateur
Amateur

Fuxxo napísal:sorry za OT.. ale to ta prekvapilo??? co si cakal? pingy okolo 20? :D to urcite.. este pockaj ked bude prsat... nedas za nic.. ci bude nato nieco ako externa antena.. je to mozne, ale silne o tom pochybujem, nakolko to zariadenie je spravene pre notebooky, tzn. ze sa s tym mozes hybat kdekolvek, a budes mat net vsade tam, kde mas signal. lepsie ti pojde net v pokryti siete 3G inde ti pojde horsie. s tym asi nic nespravis..

/// takze externa antena je mozna, ked vidim aj foto. trochu by si to mohol odfotit s bleskom, ze co sa skryva pod tou krytkou
noo ale tak ping mam od 100 vyssie... ako vazne sa mi pohybuje aj okolo 200 a to je dost vela... lebo mal som pred tymto net od T-mobile tiez takyto mobilny ale to som mal tu expres card ci jak sa to vola.. a to som mal ping 50... foto bud najdem alebo odfotim mmtik...
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Mno ja mam tento modem a som v oblasti, kde je aj pokrytie HSDPA, priamo v centre mesta pod vysielacom. A lepsie pingy ako 120-130ms som nikdy v zivote nezazil, hoci samotna rychlost internetu je skvela. Takze pochybujem, ze ti nejaka antena pomoze. Nevedel som, ze na Slovensku je uz pokrytie HSDPA, mimochodom...
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

orange ma pri hsdpa minimalny ping (na sme.sk) okolo 90ms k lepsej hodnote som sa nedostal
takze hranie hier je mozne, ale cs by som si moc netrufal, hraval som dost casto dotu a ta sa s troska cvikom dala s takymto pingom hrat
Blindman
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Blindman »

kábel je kábel, pripojenie cez vzduch bude mať vždy vyššiu odozvu
juraj7396
Amateur
Amateur

sundevil napísal:orange ma pri hsdpa minimalny ping (na sme.sk) okolo 90ms k lepsej hodnote som sa nedostal
takze hranie hier je mozne, ale cs by som si moc netrufal, hraval som dost casto dotu a ta sa s troska cvikom dala s takymto pingom hrat
ja prave chcem hrat to CSko... som si aj steam kupil a hneva ma ked ma kicknu zo servera koli pingu :(
//ked uz aj pouzivate taky isty net... neviete aka antena by bola vhodna na zlepsenie signalu? tj ze aky tip proste aspon niaky link...
Fuxxo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Fuxxo »

juraj7396 napísal:ja prave chcem hrat to CSko... som si aj steam kupil a hneva ma ked ma kicknu zo servera koli pingu :(
//ked uz aj pouzivate taky isty net... neviete aka antena by bola vhodna na zlepsenie signalu? tj ze aky tip proste aspon niaky link...
bratu, uprimnu sustrast. s tym si CS nezahras... iba ak by kvoli tebe prestavili hpk na vyssi ping, alebo na danom servery by ti dali imunitu... na tvojom mieste by som zvolil nejake miestne wifi.. s tym budes mat ping cca 50.
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

juraj7396 napísal:ja prave chcem hrat to CSko... som si aj steam kupil a hneva ma ked ma kicknu zo servera koli pingu :(
a aku mas uroven signalu? viem, ze pre datove karty (option - co daval orange) existuje externa antena, ale neviem ci je take nieco aj pre tieto usb zariadenia
juraj7396
Amateur
Amateur

sundevil napísal:a aku mas uroven signalu? viem, ze pre datove karty (option - co daval orange) existuje externa antena, ale neviem ci je take nieco aj pre tieto usb zariadenia
no ja nwm ten program co bol dodany s tym zariadenim neukazuje uroven signalu... ale podla rychlosti to je taka rychlost ze v poho ale mala by byt vacsia...
smobil
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa smobil »

ak vies anglicky precitaj si toto, pripadne si to preloz cez google

Kód: Vybrať všetko

http://forums.whirlpool.net.au/forum-replies-archive.cfm/1025031.html
Napísať odpoveď