Ahojte mam problem. Momentalne moj na mojom PC odislo chladenie. Takze na internet chello musim napojit notebook. Doteraz som to tak robil a vsetko v pohode slapalo.. Vcera som to napojil, vsetko pekne nacitalo, siet 100MB/S . Vsetko sa javilo ako fajn tak pustim mozzilu a nic. Stranka nenajdena.. Kde je problem??? Nestretol sa vas uz stymto niekdo?
Nastav si rucne DNS. To je jednoduchsie ako prepisovat MAC. Totizto Chello funguje tak, ze ked sa hlasis s nezaregistrovanou MAC, tak Ti prideli nejake ich specialne DNS, ktore vsetky mena resolvuju na IP adresu nejakeho ich servera sa strankou, ktora Ta vyzve k registracii.
Robert napísal:Nastav si rucne DNS. To je jednoduchsie ako prepisovat MAC. Totizto Chello funguje tak, ze ked sa hlasis s nezaregistrovanou MAC, tak Ti prideli nejake ich specialne DNS, ktore vsetky mena resolvuju na IP adresu nejakeho ich servera sa strankou, ktora Ta vyzve k registracii.
Nefunguje uz Chello dlhsiu dobu tak, ze pri restarte, resp. vypnuti modemu na kratku dobu sa akakolvek MAC adresa sama zaregistruje v systeme? Min. v Cechach to uz takmer rok funguje takto, divil by som sa ak by to bolo na Slovensku inak.