Zablokovat pristup na internet

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
pall001
Amateur
Amateur

Zablokovat pristup na internet

Príspevok od používateľa pall001 »

Ak vie niekto poradit mam problem. Potreboval by som nejak zablokovat prístup na net na 1 PC. Mam dvoj modem ucet zial platím len ja i ked dohoda znela ze pojdeme na polovicu. Odpojit kábel nemozem lebo hned PC ohlási ze sietoví kábel bol odpojený. Ja ich chcem aby si mysleli ze som odpojil net celkovo a ze ho "nemám ani ja" je nejaký soft alebo dá sa to nejak v nastavení PC zabezpečit bez tejto hlupej hlášky?
Ak vie niekto poradit bol by som mu vďačný

//t0m4s3 - upraveny nazov temy
winni
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa winni »

pockaj.. ty mas akoze 1pc, a dva ucty na nom teda si tam ty a tvoj spolubyvajuci (sestra, brat a kdovieco) a ty chces aby si ty mal net a on ne hej?
ak som to spravne pochopil tak asi by sa to dalo ak mas administratorske prava (cize prvy ucet) tak tam dakde v nastaveniach pre internet... tusim ae nesom si isty :roll:
lol4
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa lol4 »

Predokladám, že to máte rozdvojené cez router.. Takže len choď do nastavení routra a tam zablokuj buď jeho IP adresu ale MAC adresu.. Tým pádom sa na net nepripojí..
Juicy
King
King

Príspevok od používateľa Juicy »

Po prve tvoja tema patri tu: http://www.hojko.com/internet-a-siete-f48.html
a po druhe aj keby si net odhlasil tak ked nebude signal tiez by signalizovalo ze kabel je odpojeny...pokial bola dohoda ze to budete platit napolovicu a tvoj kamos sa na teba vykaslal tak si myslim ze tym ze odpojis kabel maximalne nic nepokazis a ak to on nepochopi tak to nema v hlave v poriadku...
pall001
Amateur
Amateur

Internet

Príspevok od používateľa pall001 »

je to mikrovlnka z modemu idú 2 kable 1 mne a 1 svagrovi no a ten neplatí
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Tak mu to odpoj az kym nezaplati, to je najlepsie riesenie. Ked to odpojis tak, ze o tom nebude vediet, tak platit nezacne.
Napísať odpoveď