Ak vie niekto poradit mam problem. Potreboval by som nejak zablokovat prístup na net na 1 PC. Mam dvoj modem ucet zial platím len ja i ked dohoda znela ze pojdeme na polovicu. Odpojit kábel nemozem lebo hned PC ohlási ze sietoví kábel bol odpojený. Ja ich chcem aby si mysleli ze som odpojil net celkovo a ze ho "nemám ani ja" je nejaký soft alebo dá sa to nejak v nastavení PC zabezpečit bez tejto hlupej hlášky?
Ak vie niekto poradit bol by som mu vďačný
//t0m4s3 - upraveny nazov temy
Zablokovat pristup na internet
-
winni
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
pockaj.. ty mas akoze 1pc, a dva ucty na nom teda si tam ty a tvoj spolubyvajuci (sestra, brat a kdovieco) a ty chces aby si ty mal net a on ne hej?
ak som to spravne pochopil tak asi by sa to dalo ak mas administratorske prava (cize prvy ucet) tak tam dakde v nastaveniach pre internet... tusim ae nesom si isty
ak som to spravne pochopil tak asi by sa to dalo ak mas administratorske prava (cize prvy ucet) tak tam dakde v nastaveniach pre internet... tusim ae nesom si isty
Po prve tvoja tema patri tu: http://www.hojko.com/internet-a-siete-f48.html
a po druhe aj keby si net odhlasil tak ked nebude signal tiez by signalizovalo ze kabel je odpojeny...pokial bola dohoda ze to budete platit napolovicu a tvoj kamos sa na teba vykaslal tak si myslim ze tym ze odpojis kabel maximalne nic nepokazis a ak to on nepochopi tak to nema v hlave v poriadku...
a po druhe aj keby si net odhlasil tak ked nebude signal tiez by signalizovalo ze kabel je odpojeny...pokial bola dohoda ze to budete platit napolovicu a tvoj kamos sa na teba vykaslal tak si myslim ze tym ze odpojis kabel maximalne nic nepokazis a ak to on nepochopi tak to nema v hlave v poriadku...