Sionizmus

Diskusie na politické témy...
zmija1313
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa zmija1313 »

Toto bude asi OT:

Pri pocte emigrujucich z uzemia Slovenska do USA v spominanom desatroci 20.storocia sa mi vybavil pocet Slovakov, ktori v sucasnosti ziju a pracuju v zahranici - dlhodobo. Myslim, ze ich pohnutky su rovnake, ake boli pohnutky vtedy emigrujucich Slovakov, akurat sa mi zda, ze v sucasnosti je ovela mensi "prisun" Zidov do SR. Takze mozno by som sa priklonil k zaveru, ze za hranice sa odchadzalo a odchadza nie kvoli tomu, ze by nas niekto "vytlacal", ale kvoli vseobecne slabej a zle strukturovanej ekonomike, ktora by sama neuzivila cely narod.

//to je este reakcia na cislo v prispevku od kriju
krija
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

zmija1313, dovody mohli (dokonca boli) ine. ale vysledok je takmer ten isty. v roku 1919 prisiel masaryk s tzv. zaberovym zakonom. obrali o pozemky (lesy a or. poda) slachtu a cirkev (4 000 000 ha z coho polovicu potom vratili). na uzemi slovenska bola zabrana poda vo vymere 1 410 384 ha z toho bolo 460 217 ha polnohospodarskej pody.

"Pro východní oblasti republiky bylo typické tzv. agrární přelidnění, které se stalo zdrojem silného vystěhovalectví. Venkovské obyvatelstvo se stávalo často obětí lichvy, která se rozšířila zejména na venkově." snad nemusim pisat, kto boli ti lichvari?

"Byly vytvořeny celé dynastie uchvatitelů zbytkových statků, kterým byla tato půda rozdána přímo za babku, že necelé 3000 těchto zbytkařů dostalo téměř 40% zabrané půdy, zatím co přes 300.000 drobných zemědělců poděleno bylo ohlodanou kostí, políčky na vzdáleném a těžce přístupném místě, ale za cenu proti zbytkařům několikanásobnou."

no a co sa tyka sucasnosti! podakuj sa dzurindovi. v priebehu 4 mesiacov od oktobra 1998 do januara 1999 prislo o pracu 69 000 slovakov (miklos´s black books). to on je zodpovedny za viac ako 2/3 "emigrujucich" slovakov z tych cca 250 000. no a vobec nie je nezaujimave, ze nasa ekonomika bola slaba povedzme na tych 30 000 invalidnych dochodcov, ale je dostatocne silna na to, aby uzivila 400 000 - 600 000 nasich romskych spoluobcanov.
zmija1313
Light Star
Light Star

krija napísal:zmija1313, dovody mohli (dokonca boli) ine. ale vysledok je takmer ten isty. v roku 1919 prisiel masaryk s tzv. zaberovym zakonom. obrali o pozemky (lesy a or. poda) slachtu a cirkev (4 000 000 ha z coho polovicu potom vratili). na uzemi slovenska bola zabrana poda vo vymere 1 410 384 ha z toho bolo 460 217 ha polnohospodarskej pody.

"Pro východní oblasti republiky bylo typické tzv. agrární přelidnění, které se stalo zdrojem silného vystěhovalectví. Venkovské obyvatelstvo se stávalo často obětí lichvy, která se rozšířila zejména na venkově." snad nemusim pisat, kto boli ti lichvari?

"Byly vytvořeny celé dynastie uchvatitelů zbytkových statků, kterým byla tato půda rozdána přímo za babku, že necelé 3000 těchto zbytkařů dostalo téměř 40% zabrané půdy, zatím co přes 300.000 drobných zemědělců poděleno bylo ohlodanou kostí, políčky na vzdáleném a těžce přístupném místě, ale za cenu proti zbytkařům několikanásobnou."

no a co sa tyka sucasnosti! podakuj sa dzurindovi. v priebehu 4 mesiacov od oktobra 1998 do januara 1999 prislo o pracu 69 000 slovakov (miklos´s black books). to on je zodpovedny za viac ako 2/3 "emigrujucich" slovakov z tych cca 250 000. no a vobec nie je nezaujimave, ze nasa ekonomika bola slaba povedzme na tych 30 000 invalidnych dochodcov, ale je dostatocne silna na to, aby uzivila 400 000 - 600 000 nasich romskych spoluobcanov.
Inymi slovami: slaba a zle strukturovana ekonomika...

//alebo skor mala (miesto slaba)
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

zmija1313 napísal:Inymi slovami: slaba a zle strukturovana ekonomika...

//alebo skor mala (miesto slaba)
zakladnou snahou kazdeho statu by malo byt pokusit sa o sebestacnost tj prinajmensom sa pokusit o nulove saldo v statnom dlhu (import vs export). slovensko je otvorenou ekonomikou- proexportne zalozenou a aj napriek tomu viacej dovazame ako vyvazame. v roku 1999 tiez miklos machroval, ze po prvy krat v historii schodok poklesol. lenze ked bol v roku 2006 uz takmer 3- nasobne vyssi tak uz bol ticho.

kto je podla teba zodpovedny za zle strukturovanu ekonomiku? po pade komunizmu radili rakuski odbornici, aby sme podporovali malych a strednych podnikatelov v oblasti obchodu a sluzieb. boli nadseni stavom, ktory v ceskoslovensku videli. mnoho malych obchodikov, potraviny, rozlicny tovar...nepustajte si k vam obchodne retazce, radili. pri zrode tejto zrady bol ivan miklos v rokoch 1991/92. sucasny stav je v tejto sfere pravdepodobne nezvratny.

ako je vidiet v dnesnych dnoch tak aj zameranie sa na automobilovy priemysel "ma nieco do seba". dokonca aj ich umiestnenie na "mape" slovenska ma nieco do seba...
zmija1313
Light Star
Light Star

Ja v tomto neprotirecim, len som sa pri pohlade na to cislo zamyslel tymto smerom a napisal poznamku.
Zodpovedni su aj boli politici, ludia "s mocou" - zlodeji, korupcnici alebo ako to uz kto chce nazvat.
Myslim, ze v tomto threade nie je potrebne dalej pokracovat v tejto OT odbocke.
IvanSk
Medium Professional
Medium Professional

...

Príspevok od používateľa IvanSk »

6 miliónov židov

MakeFake
Spammer
Spammer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MakeFake »

Az na to ,ze autor videa je pekny nacek ako mozeme vidiet aj na ostatnych videach.

Tu rovno ja mozem zacat hadzat linky so sionistickych stranok nie?
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Re: ...

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

IvanSk napísal:6 miliónov židov

fantasticke video! pripada mi to ako vyhrazny list, vtedy ak vystrihujes z novin pismenka kym z toho nevznikne celistvy text. Je to velmi doveryhodne a ta skvela muzicka len dotvara dojem doveryhodnosti..
IvanSk
Medium Professional
Medium Professional

Make fake veď to robíš každodenne, keď sem dáš link zo SME alebo pravdy :lol:
Okrem toho ja vás nikde nenútim stotožňovať sa s videom.
MakeFake
Spammer
Spammer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MakeFake »

Ale davat tu polofasisticke video ako zdroj ved to je maximalne ubohe.
IvanSk
Medium Professional
Medium Professional

Aké polofašistické? Existuje poloklobása? Alebo si poločlovek? Či ako to mám chápať? Koniec koncov aj fašizmus je ideológia, ktorá sama o sebe nemôže byť zlá, nie fašizmus zabíjal ale ľudia. Preto vždy hovorím, že nie pojmy robia ľudí ale ľudia pojmy.

Veď na tom videu nieje nič nenormálne, je ako každé iné, len ukazuje pohľad istého človeka. Kto nechce to video nepozrie, kto chce pozrie a kto chce vyvrátiť- pozrie a vyvráti. Ktorý z týchto troch typov si ty?

Pozri sa ja voči tebe nemám nič, aj keby si sem plieskal správy priamo z Tel Avivu a kričal, že židia sú najväčšie obete na svete. Nebudem tu hneď vykrikovať, že si poloidiot. Dokonca si o tebe myslím, že si dobrý človek. Nieže myslím ale verím. Možno len stojíš na nesprávnej strane ale to nechcem ďalej rozpitvávať.
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

makefakeho logika kaze ze ked nacek povie ze 1+1=2 tak to neni pravda. Kazdopadne autor vychadza zo zidovskych zdrojov takze neviem o ako fasistickom zdroji tu je rec.

Inak ivan.sk, makefake je jednoducho ignorant a mnohy sa tu presvedcili ze akakolvek diskusia s nim nema zmysel, najlepsie je na jeho posty vobec nereagovat.
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Self-Hating and/or Israel-Threatening LIST

aneb- tolko nenavisti na jednom mieste sa hlada naozaj tazko

Those Who Bless Her (Israel) Will Be Blessed, And Those Who Curse Her Will Be Cursed (Genesis 12:2-3)
Styphnos
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Styphnos »

No dobre o co s tymi sionistami spravite ? Ja neviem...to by muselo dojst k politickej zmene v USA, Rusku k zastaveniu podpory izraela a pod.

Ktovie ako to nakoniec cele dopadne ?

Dobre je s*urveny tento svet, len co je pravda :? :? :cry:

Keby aspon clovek vedel co bude po smrti, ked uz tu je to na houby.

Najhorsie je ze ked zavedu sionisti NVO, tak clovek ani nebude mat kam ujst. Za bolsevika sa aspon dalo zdrhnut na zapad, ked uz nic ineho.
IvanSk
Medium Professional
Medium Professional

Kali,

mám už také skúsenosti(možno to nieje makefake-ov prípad) že z najväčších ignorantov sa stávajú najzapálenejší ľudia. Len potrebujú správne postrčiť. Ale predsa možno aj v makefake je niečo. Netreba nikoho odpisovať aj keď je tvrdošijným odporcom.
slay
Addict
Addict

Príspevok od používateľa slay »

IvanSk napísal:Kali,

mám už také skúsenosti(možno to nieje makefake-ov prípad) že z najväčších ignorantov sa stávajú najzapálenejší ľudia. Len potrebujú správne postrčiť. Ale predsa možno aj v makefake je niečo. Netreba nikoho odpisovať aj keď je tvrdošijným odporcom.
suhlasim
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

IvanSk napísal:Kali,

svata pravda, takym ako vy propaganda vzdy vychadzala..zialbohu :(
Propaganda (z latinského slova propagare - rozširovať) je rozširovanie názorov a informácií za účelom zmeny názorov, ovplyvnenia, vyvolania alebo zosilnenia určitých postojov alebo konaní. Sprievodným javom propagandy je často skresľovanie faktov. Propaganda zvykne vytvárať zdanie vyššieho cieľa, využívá ľudské vášne, strach a nenávisť.

Aj keď propagandisti môžu rôznym spôsobom skresľovať fakty, snažia sa prezentovať ako objektívni pozorovatelia skutočnosti.
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

aj ja suhlasim. vid nasa prezidentska kandidatka "spravodlive slovensko", alebo predvolebny rok 1997(8 ). len vtedy sa to uz nenazyva propaganda, ale boj za lepsie slovensko, boj proti korupcii, boj za spravodlovost, masivna kampan, reklama pripadne podpora a co ja viem este ako. ved uz ani tunel nie je tunel, alebo a mylim?
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

mas pravdu krija i ked takouto kampanou to ide o dost tazsie..predsa ludia radsej uveria tomu, ze za vsetky ich problemy a za vsetko zle na svete mozu zidia, madari alebo movementariani. i taky AH bol len obetou, ktora chcela svetu priniest dobro :roll:
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Key5ers0ze, nie som si isty. radicova je v politike sotva tri roky (pravda, stihla sa uz vyfarbit- chameleon :D a ak nepocitam tu jej kratku eskapadu pre VPN) a za peniaze bohvie odkial sa dokazala tak spropagovat, ze ziskala takmer 1 000 000 hlasov. AH bol zadlzeny az po usi. to peniaze (pravdepodobne z toho isteho (obdobneho zdroja) ako mal dzurinda ako aj radicova) sa dostal na vrchol. v pripade radicovej takmer na vrchol.
Napísať odpoveď