reklamacia

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
Marko5211
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Marko5211 »

ako som uz povedal googli s tou kapacitnou metodou mas pravdu ta druha sa nazyva rezistivna ale budis...ale ta cievka je uz trosku moc na mna videl si niekedy to pero vobec?alebo ten touchscreen?videl si tam niekedy nejaku cievku?omg sak vysokofrekvencna cievka by musela mat x zavitov omg chlapce sak sa uvedom VF cievka moze byt maximalne pouzita pri tabletoch aj to dost pochybujem sak si vies predstavit ten magneticky rozptyl?atd ....su to kraviny....
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Marko Nie! Vesmirni lide ku mne dosli a pustili mi prezentaciu jak nas vsetky TouchScreenove Notebooky od HP a Toshiby chcu ocipovat. :roll:

Kazdy jeden HP Notebook to tak ma ...
Rozober si ho a pozri si to ... Ma pero ktore nema ziadnu bateriu ... Cela jeho konstrukcia je: Cievka na papierovom zaklade a v nom 2mikrospinace ako Bocne tlacitka, Tlakovy senzor na cele pera + samozrejme zvysna elektronika.
Ked rozoberes LCD mas okolo neho Asi 15zavitov ...

Pero zacina fungovat asi 3cm od LCD ako klasicka mys a samozrejme dotykom klikas, chytas, oznacujes atd...
Cize nieje to Klasicky Rezistivny (ad "Kontaktovy" - Sorry sekol som sa z nazvom ale myslel som to iste) Touch screen

Mame na skole Grant od HP ... 61ks notebookov s tymto systemom

Btw ked moze fungovat Bezdrotova Mys bez baterii a napaja ju len jej Specialna podlozka... Alebo to je dalsia manipulacia Vesmirnych ludi??
Marko5211
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

omg rofl lol grant?61 NB???extremnejsie cislo si si vymysliet nemohol asi co?ty mas nejaku specialnu skolu co?na TU v KE nieje 61 NB a vy to mate na strednej ano?CG chlape!aj ja som bol na strednej vies?a tiez som mal sem tam take napady ako mas ty ale teraz som navyske a viem ze to co tu hovoris ty je bluznenie...
za dalsie vesmirnych ludi si nechaj pre niekoho ineho co mas doma to su tvoje sracky a indukcne mysky su normalna vec vies...a vieeeeeeeees preco?no preto ze PC ma trvaly zdroj a nieje na baterku blik...za dalsie trosku porozmyslaj max prud 100mA z USB na cievku sa da v pohode zobrat ked si zberies ze na 5V vetvu mas niekolko desiatok amperov no 100mA z baterky pricom by ti to muselo oscilovat nonstop a pri uhlopriecke povedzme 15" by v cievke muselo byt odost vyssie napetie navyse ak vies ako funguje imobilizer a jeho cievku pricom je tam vzdialenost len par cm a je tam viac ako tych 15 zavitov okolo obrazovky za dalsie pozri si schemy cievok indukcnych mysiek.a uvidis ze to nieje nic jednoduche a zo to nieje len po okraji.za dalsie hovori ti neico slovo krystalka?3cm od plochy?jedine tablet ale tie mysky takze si najpr zisti co za kraviny tu splietas,daj si dve tri facky aby si si uvedomil orientaciu a potom sa tu mozes ospravedlnit ze si si uvedomil ake kraviny si pisal
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Marko daj si www.iivos.cz
Konkretne Tuto stranku.
Na zaciatku 21, v 2007 dalsich 15, 2008 dalsich 15, 2009 dalsich 10. Konkretne sa jedna o Tieto Tablety
Nabuduce ked sa nad niekoho zacnes vyvysovat tak si over fakty ...
A Ked nechces never ... Mne to je jedno, nemam potrebu nieco dokazovat nejakemu degenerantovi ... Zi si v ere Krystaliek a Elektroniek a v snoch ze na TUKE ta nieco naucia. Tiez som zil ten sen ...
V pondelok budem zase v skole tak ti spravim tu radost a zdokumentujem ti to.
Fackovat mozes svojich doma ... za to za jakeho debila ta vychovali.
Napajacie napatie pera sa hybe v urovni 3V ... Odber cievky som nemeral ale nemyslis si ze odber 5V 500mA z Baterky Notebooku ktora ma 14,1V 55Wh je mierne povedane zanedbatelny??
15-30-50 zavitov neratal som to ... bolo to povedane obrazne ... V kazdom pripade nieje to mikrovlnovy ziaric o vykone 750W :roll:
Imobilizer ma vlastny trvaly zdroj napatia ... Ma antenu cca 2x 5cm a funguje na vzdialenost cca 10m ... Ako naco taketo porovnanie??
Ja stale hovorim o Tablete ktory ma Uhlopriecku 12" a pero zacina fungovat vo vzdialenosti max 3cm.

Alebo tam na TUKE ste este medzi 386, 1MB RAM 80MB HDD atd?? Lebo nechapem co je na tom take nerealne ...
Marko5211
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

neviem preco ale presne toto som cakal koli tebe som aj googlil no taku technologiu som ani nenasiel je to tvoj dalsi vyplod cudnej fantazie za dalsie antena na imobilizer?ty si sa s konom asi zrazil co?
imobilizer: VF cievka ktora je v blizkosti spinacej skrinky.po vlozeni kluca do spinacej skrinky sa v cipe ktory je v blizkosti kovoveho tela kluca indukuje napetie ktore sluzi na spravnu funkciu obvodu.tento potom tiez VF cestou odosiela kod ktory sa prijma tou istou cievkou a odosiela sa na spracovanie do riadiacej jednotky motora.za dalsie aka je to ta skola?to len tak pre info ked uz sa tak rozkrikujes lebo to by ma sakra zaujimalo
za dalsie to ze si nepochopil princip krystalky sa ani necudujem ale teraz len preto aby si sa konecne uvedomil ti dam jeden priklad:
preco by si zvysovali odber notebooky(pricom sa snazia zachranit kazdy jeden mA)ked jednoducho staci zmenit parazitnu kapacitu pera a tak nasimulovat tlacitka?

A este jeden fakt:prosim ta daj sem aspon jeden dokaz alebo tvrdenie alebo hocijaku stranku kde je ta technologia colen spomenuta...ak ju sem das zoeriem to normalne uznam si chybu

a teraz este k tomu institutu informatiky:1:je v prahe,Za 2: napocital som len 51 tych NB aj to 30 pre ziakov pre osobne pouzivanie a tiez je na tej stranke ze sa vas tam asi moc nezmesti...a este jedna otazocka:co ty tak ako robis?lebo mne to ako normalna skola nepripada a mne nepripadas ani ako ceh ale skorej ako decko s nejakym komplexom ktore si nieco dokazuje tym ze klame kazdym jedny slovom...
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Myslel som Imobilizer od Mety. Pokial sa vzdialis viac ako 10m od auta ... Zhasne motor a auto je nepojazdne. Klasickemu vymontujes palubny Pocitac namontujes druhy a s autom spokojne odides
Vid priloha ...

Dalej nie na IIVOS studujem ... Ako si si na stranke mohol pozriet je to Sukromna Vysoka ... Neviem ako si pocital notebooky ale to je jedno tie su teraz vedlajsie ... Mame tu 3rocniky a je nas spolu 90 ...
Zajtra poprosim spoluziaka nech mi ho otvori vsetko ti krasne pofotim. Aby si nemal paranoicke poznamky ze si niekto musi vymyslat.

Ja neviem (Nic proti kosicanom) ale tam na TUKE nepoznaju take nieco ako studium v zahranici?? Nenapadlo ta ze mozem studovat v Prahe??
V Bratislave som studoval len Strednu Elektrotechnicku ...
Ad Krystalka ... Neviem odkial si dosiel na to ze som nepochopil co je krystalka ...
Antena, Usmernovacia Dioda (Najlepse Shottkyho), Kondenzator (Pevny alebo ladiaci) a uzemneny druhy koniec ...
Neviem co si tou krystalkou vobec chcel povedat ale nevadi ...

Nepotrebujem si nic dokazovat ... Hlavne nie pred tebou ...
Marko5211
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

a ry ale toto si odpustit nemohol ako sa ty mozes rozkrikovat na TUKE?vas je tam posranych 60 ludi na tuke nas su tisicky vy tam mate 6 ucebni my stovky a mate mozno 10 ucitelov my mame desiatky profesorov!!!ak vies aky je medzi tym rozdiel dalsie stovky inzinierov docentov atd a stovky externych zamestnancov vybavenie o akom sa ti ani nesnivalo tak ako si ty mozes otvarat hubu na daco take?mozno u vas v cechach(ak si z ciech) je to bezne no ta skola ma trosku aj historiu vies?decko jedno rozmaznane

//autoeditácia príspevku ( 29 Mar 2009, 15:04 )
idem po poradi:
1: vies kolko druhov imobilizerov existuje?klasicke(rozumej pevne montovane od vyroby) niesu na baze baterky ale vf pola
2: palubny pocitac?asi si mal na mysli riadiacu jednotku to je jedno nie s novymimi autami nepohnes pretoze nemas len jednu riadiacu jednotku ale je ich viac a spolu komunikuju ale to je jedno
3:

Kód: Vybrať všetko

http://www.iivos.cz/hp-grant-1.html
staci pocitat ...
4:studium v zahranici?neni nahodou v blave tiez technicka univerzita?
5:a nemyslis ze z 55Wh su cca 2Wh malo?no ja neviem aj keby to bola 1Wh tak je to myslim dost
6: pockam si na tie zajtrajsie fotky na toto som sakra zvedavy
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Ano dovolim si nadavat ... Nie na TUKE ale urcite na FEI a FIIT v Bratislave ... Pokial niesi samouk ... Tak ta ta skola nic nenauci ...
Profesori vedia len jedno ... Dokazat ze hovno vies ...
Samozrejme Anglictinu ta uci slepica ktora ma 5statnic ale rozprava Anglicky z Ruskym prizvukom a ked dojde na plynulu komunikaciu tak necekne, Docenti a Profesori sa na danu prednasku pripravuju 20min pred nou a ked nahodou vies viac jak on tak je Pobureny a zotre ta 50 pouckami ktore ti su akurat na Milu Jarmilu.
Profesor ktory sa venuje 10ludom v Skupine ... Kazdeho pozna, vie co nevie v com nieje dobry atd ... A podla toho prisposobuje vyuku ... Takeho uznavam a to je vacsina nasich + Ceskych aj Slovenskych ale podstatne menej.
Samozrejme su aj ine Vysoke kde to funguje normane ... Nehovorim ze nie.
Ale pre mna bola FEI a FIIT nepristupna ... Tak som siel do ciech. Aj tak vacsina Ing, CsC Dc atd Maju len papier ... Sam mi mozes urcite potvrdit ze nie kazdy profak na tej skole s titulom je ho hodny.
A nerozkrikujem sa na TUKE ale spravas sa ako keby si nikdy nevidel nikoho studovat v zahranici.
Decko jedno rozmaznane?? No kolko ze to mas rokov tatino??

Inac naco mi je skola ktora ma 100 docentov, rektorov, profesorov a ma prekrasnu historiu atd ked 50% Absolventov je v Realnom svete nepouzitelnych.

Ad 1. a 2. Vacsina VW a Skodoviek sa tak kradne ... Vypojis riadiacu jednotku ... Zapojis svoju a pokial auto nema vlastny alarm tak je auto "Tvoje"

Ad 3. Realita je ina.
Ad 4. Vysvetlene hore
Ad 5. Rodiel medzi 15" displayom ktory je podsvieteny CCFL trubicami naplno a minimalne je cca 4Wh cize je to naozaj maly rozdiel
Ad 6. Ok ... Zajtra pofotim

//autoeditácia príspevku ( 29 Mar 2009, 17:51 )
Inac nemyslis si ze sme dost OT?? Chlapik vyriesil svoj problem ale ty potrebujes prudko dokazat tvoju pravdu...

//autoeditácia príspevku ( 31 Mar 2009, 00:40 )
Sorry ale dnes som nebol v Skole ...
Marko5211
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

jj OT je riadny a s tou vyskou mas uplnu pravdu ale aj tak trosku ma to vytocilo aj ja som zvazoval na FEI ale od znamych som pocul svoje...zajtra cakam tie fotky a som sakra zvedavy(v dobrom)
zatial nazdo a sry ostatnym za OT

//autoeditácia príspevku ( 04 Apr 2009, 10:29 )
hmmm no neviem ale zatial nic povedal si zajtra a uz presli 4 dni....ja len tak...
Napísať odpoveď