Inac teraz drzim Skalici aspon nech titul nemaju nejaky vychodnari
// No len mi davajte -k
ja tu do nikoho nekopem ale neznasam taketo reci keby vyhrali tak neviem co aki su najlepsi a zrazu ked padnu na nos tak akoze prenechavaju vitazstvo...a ta K- ma netrapi...Frikso napísal:Ako fanúšik Slovana som sklamaný, že nepostupujeme. No v hokeji rozhoduje každá sekunda, skalica ukázala, že si finále zaslúži a aj ho získala.
Chcel by som ale chcel nastaviť zrkadlo väčšine z vás. Celé play off čítam na nete nadávky na slovan, urážky a hotové eseje o tom, ako si slovan kupuje víťazstvá. Očakával som, že aspoň tu na hojkovi je vyššia uroveň ako v diskusiach a lá sme.sk
tomasito13: Kopneš si do niekoho, kto uzná porážku a popraje víťazovi? Za toto si odo mňa zaslúžiš K-
Mozu mat pokriky na Slovan jake chcu...aj tak nikdy nebudu taky dobryGeogomeogo napísal:lebo je lepsi ako nejaky lazo alebo bielorukavicnik Dome a nebudem fandit Slovanu pretoze byvam v kosiciach a vsetky ostatne kluby maju jeden a ten isty pokrik na slovan a vy viete aky... a este rozhodcovi su obycajny debili nasi zvolencan pride zahakuje Koncik nic ale ked sa kosican dotkne zvolencana automaticky je to branenie v hre pre balusku, konca a spol.
Sedlák Pálffy?Sa uvedom prosím ťa.... Môžeš to povedať v tedy ak sa mu niekto zo Slovana vyrovná inak nie... Keby bol niekto zo Slovana taký dobrý ako Pálffy tak potom tu vyskakuj!t0m4s3 napísal:Jaaaaj do prdele as s tou dierou Skalickou a sedlakom Palffym ....