Slovnaft Extraliga 2007/08, 2008/09, 2009/10

O športe...

Kto vyhra sezonu 2009/2010???

Kosice
23
26%
Slovan
24
27%
Zvolen
3
3%
Skalica
2
2%
Trencin
2
2%
Martin
19
21%
Banska Bystrica
5
6%
Nitra
6
7%
Zilina
0
Žiadne hlasovania
Poprad
6
7%

Celkom hlasov: 90

pishta
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pishta »

No nevadi jeden rok sme to dopriali aj niekomu inemu :D Buduci rok sme aj tak zase my majstri :D :D

Inac teraz drzim Skalici aspon nech titul nemaju nejaky vychodnari 8)

// No len mi davajte -k :D Aj tak je SLOVAN NAJLEPSI... vo finale vyhra skalica vychodnarom nedoprajte titul Skalicania :wink:
Georgeo88
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Georgeo88 »

hurááááááááááá konečne ide Slovan do p*ce! Žigo im to ukázal
Skalica by mala byť majster zaslúži si to!!
tomasito13
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomasito13 »

pishta napísal:No nevadi jeden rok sme to dopriali aj niekomu inemu :D Buduci rok sme aj tak zase my majstri :D :D

Inac teraz drzim Skalici aspon nech titul nemaju nejaky vychodnari 8)
typicke blavacke namyslene reci, prehrate tak zrazu ze doprajeme
pishta
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

tomasito13 napísal:typicke blavacke namyslene reci, prehrate tak zrazu ze doprajeme
No tak jeden rok bol niekto lepsi spokojny :?: Aj tak dalsi rok zas vyhrame :P :D
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Ako fanúšik Slovana som sklamaný, že nepostupujeme. No v hokeji rozhoduje každá sekunda, skalica ukázala, že si finále zaslúži a aj ho získala.

Chcel by som ale chcel nastaviť zrkadlo väčšine z vás. Celé play off čítam na nete nadávky na slovan, urážky a hotové eseje o tom, ako si slovan kupuje víťazstvá. Očakával som, že aspoň tu na hojkovi je vyššia uroveň ako v diskusiach a lá sme.sk

tomasito13: Kopneš si do niekoho, kto uzná porážku a popraje víťazovi? Za toto si odo mňa zaslúžiš K-
tomasito13
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomasito13 »

Frikso napísal:Ako fanúšik Slovana som sklamaný, že nepostupujeme. No v hokeji rozhoduje každá sekunda, skalica ukázala, že si finále zaslúži a aj ho získala.

Chcel by som ale chcel nastaviť zrkadlo väčšine z vás. Celé play off čítam na nete nadávky na slovan, urážky a hotové eseje o tom, ako si slovan kupuje víťazstvá. Očakával som, že aspoň tu na hojkovi je vyššia uroveň ako v diskusiach a lá sme.sk

tomasito13: Kopneš si do niekoho, kto uzná porážku a popraje víťazovi? Za toto si odo mňa zaslúžiš K-
ja tu do nikoho nekopem ale neznasam taketo reci keby vyhrali tak neviem co aki su najlepsi a zrazu ked padnu na nos tak akoze prenechavaju vitazstvo...a ta K- ma netrapi... :-)
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Jaaaaj do prdele as s tou dierou Skalickou a sedlakom Palffym ....
aswer
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aswer »

...ten "sedlák" Pálffy si určite viac zaslúži finále, ako nejaký "buran" Dome :wink:
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

A preco si ho zasluzi viac?
Geogomeogo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Geogomeogo »

lebo je lepsi ako nejaky lazo alebo bielorukavicnik Dome a nebudem fandit Slovanu pretoze byvam v kosiciach a vsetky ostatne kluby maju jeden a ten isty pokrik na slovan a vy viete aky... a este rozhodcovi su obycajny debili nasi zvolencan pride zahakuje Koncik nic ale ked sa kosican dotkne zvolencana automaticky je to branenie v hre pre balusku, konca a spol.
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

Neviem co tu cakate, nikto okrem slovanistov nema rad Slovan, zbytocne sa nehadajte, ako Lazo/Zmrd pred chvilkou povedat je to len hra :hokej2:
pishta
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Geogomeogo napísal:lebo je lepsi ako nejaky lazo alebo bielorukavicnik Dome a nebudem fandit Slovanu pretoze byvam v kosiciach a vsetky ostatne kluby maju jeden a ten isty pokrik na slovan a vy viete aky... a este rozhodcovi su obycajny debili nasi zvolencan pride zahakuje Koncik nic ale ked sa kosican dotkne zvolencana automaticky je to branenie v hre pre balusku, konca a spol.
Mozu mat pokriky na Slovan jake chcu...aj tak nikdy nebudu taky dobry :roll: :P

// este mi dajte -K :D lol sa uplne smejem jak sa samy provokujete a davate -K ked niekto fandi Slovanu :D
Ja by som -K za to ze niekto fandi niekomu inemu nedal, aj ked je to nejaky sedlak zo skalice alebo z kosic :roll:
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

O kvalite Slovana by som nebol až taký istý, boli časy, keď bolo pre nich finále vzdialenou métou. A Slovan je len preto taký dobrý, že má najviac možností a najviac financií... Pred pár rokmi som ešte fandil Slovanu, ale teraz vôbec, veď ako by som mohol fandiť tímu, v ktorom mi nie je ani jeden hráč sympatický, možno až na Hoviho...

A ešte by som mal jednu otázku neviete, kto by postúpil do Ligy majstrov ako druhý tím, keby Košice vyhrali play-off. Slovan ako 2. po základnej časti, či Skalica ako porazený finalista?
Hossa1881
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hossa1881 »

nic v zlom ale ak sa kosice dostanu do finale tak skalica bude hral kvalifikaciu ligy majstrov a si myslite ze jeden a pol utoky bude stacit na europu? to zas bude akurat hanba ak skalica neziska par dobrych hracov pojde na vylet...
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

No to zaleží na tom akých bude mať súperov cez jeden turnaj by mohla preliezť, ale do hlavnej súťaže sa nedostane asi tak, či tak. Len aby tam zostal Pálffy, lebo potom to bude ozaj blamáž...
Paul
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Paul »

Škoda, každopádne ak sa Košice dostanú do finále tak budem určite fandiť im, radšej ako nejakej Skalici ktorá je vo finále len vďaka už vyššie spomínanému sedlákovi. :)
Kybelvody
Star
Star

Príspevok od používateľa Kybelvody »

Paul napísal:Škoda, každopádne ak sa Košice dostanú do finále tak budem určite fandiť im, radšej ako nejakej Skalici ktorá je vo finále len vďaka už vyššie spomínanému sedlákovi. :)
to vyznieva ako keby cely Slovan porazil Zigo... to je natom potom dost zle :D
Paul
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Paul »

Kybelvody napísal:to vyznieva ako keby cely Slovan porazil Zigo... to je natom potom dost zle :D
Vyznievať to tak môže ale myslené to je inak, kto chce tak pochopí. :)
aswer
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aswer »

t0m4s3 napísal:A preco si ho zasluzi viac?
...žeby odprezentovaný výkon počas sezóny + play off? nehovorím, že pán Dome nemá svoje kvality, ale na toho "sedláka" sa lepšie pozerá.

btw. vďaka za karmu :cokolvek:
neo250
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa neo250 »

t0m4s3 napísal:Jaaaaj do prdele as s tou dierou Skalickou a sedlakom Palffym ....
Sedlák Pálffy?Sa uvedom prosím ťa.... Môžeš to povedať v tedy ak sa mu niekto zo Slovana vyrovná inak nie... Keby bol niekto zo Slovana taký dobrý ako Pálffy tak potom tu vyskakuj!
Hlavne potom ak by prišli MS tak by si ho určite ohlasoval aký je dobrý keby, tam ukázal svoje kvality. Nečudujem sa prečo nechce reprezentovať SR kôli takým volom ako si ty!A je mi jedno či si admin alebo nie ale dostaň rozum!!!

Som strašne rád že SKALICA ide ĎALEJ! :cookies:
Zamknuté