Ako sa lacno a dobre najest??
-
Edward88
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
Politika KFC
To ešte funguje??? Vychýrená reštika začiatku 90. rokov. Určite sa tam odvtedy zmenili pomery. Tie porcie tam boli OBROVSKÉ a ceny.... Misa pre dve osoby Divný Janko - 4 druhy mäsa, príloh, feferónka, tatarka za kilečko!uplink napísal:Bratislava > Prezidentsky Palac > Divny Janko...
//autoeditácia príspevku ( 29 Nov 2008, 8:20 )
Chodíme do KFC, ale iba na menu, Piknik, alebo 30 Hot wings. Stojí to 314 Sk + nejaké hranolky, aj keď to je peniaz, ale dvaja sa z toho nabombujú, traja napracú a štyria najedia. Tým som chcel povedať, že sa v KFC oplatí menu. Keď som videl tých chudákov, čo si kúpili nejakú tortilu či čo, alebo 4 kúsky nejakých vyprážaných slížov, tak mi bolo ešte hladnejšie. Zaplatili ako cigáň za mater a s pocitom sýtosti na hodinu sa pobrali ta het. KFC je drahé čo sa týka sóloviek.
Mc Donalds nie je kompaktibilný s mojim tráviacim systémom. Partia sme sa stretli na pumpe a sadáme do Mc. Fajn, prvé dve veľké žemle, cola k tomu a po pol hodine, ďalšie dve veľké žemle, cola.... no fajn, po troch hodinách som prišiel domov a prvé čo bolo, chladnička a brutálny biely sex. Spokojný som si odchádzal ľahnúť spať s vedomím, že už nikdy viac.
... a odvtedy ubehlo skoro 5 rokov....
najest sa z chrumiek? nemyslis vazneguru07 napísal:Ist do Billy nakupit chrumky za 10.90 130g najes sa z toho a ked kupis tri alebo styri tak si dost najedeny
+ ak si kupis tri rozky za sest korun a parizsky salat za 20 a tiez ta to zasyti.
ked aj citim hlad, tak sa nenajem ani z tych 3 rozkov, akurat zacnem mat chut... s tymi parkami, to uz je rozumnejsie riesenie
co je to za podnik a kde sa nachadza, ak sa vobec este nachadza? (poznam akurat Stockholm, ale tam asi cheesy nemajuob3l1x napísal:KE - Amsterdam - Cheesburger s hranolkami cca 70sk najes sa z toho poriadne
mierny hlad peceny zemiak 39sk a take fajne na zahnatie hladu
-
Jeremy
Medium Professional
prosim prihlaste sa kto sem hodil tie recepty varime.fei.sk vcera mi to zachranilo vecer. konecne nieco poriadne pre studakov...
ja este odporucam stranku Studentska kucharka
ja este odporucam stranku Studentska kucharka
Tak pridam aj ja nieco, nie ej to najlacnejsie, ale pomer cena/chut je vyborny 
Potrebujeme:
1 maxi bagetu (najvacsia co sa da kupit
) - 20kc
75 g sunky alebo niecoho podobneho - 20 kc
100 g platkoveho syra (odporucam eidam) - 15 kc
1 paradajka - 7 kc
Bagetu rozrezeme na polovicu, na spodku natrieme maslom, vylozime sunkou, paradajkou a syrom a mozeme podavat
Priprava zaberie cca 10 minut, zasyti na velmi dlho.
V bageterii stoji polovica takejto bagety cca 90 kc a chutovo je to velmi porovnatelne, zaroven je tato domaca vyrobena omnoho lepsia ako tie chladene z obchodu a tiez vyjde lacnejsie.
Foto:
Potrebujeme:
1 maxi bagetu (najvacsia co sa da kupit
75 g sunky alebo niecoho podobneho - 20 kc
100 g platkoveho syra (odporucam eidam) - 15 kc
1 paradajka - 7 kc
Bagetu rozrezeme na polovicu, na spodku natrieme maslom, vylozime sunkou, paradajkou a syrom a mozeme podavat
Priprava zaberie cca 10 minut, zasyti na velmi dlho.
V bageterii stoji polovica takejto bagety cca 90 kc a chutovo je to velmi porovnatelne, zaroven je tato domaca vyrobena omnoho lepsia ako tie chladene z obchodu a tiez vyjde lacnejsie.
Foto:
necital som vsetkych 8 stran (teda cital som len prvu a poslednu). najlacnejsie a zaroven najlepsie za tu cenu je urcite IKEA (pri avione) a tam kotbullar http://www.flickr.com/photos/jerrick/562883331/ su to masove gulicky a teraz je akcia. 15 guliciek za 50 centov a pri predlozeni pokladnicneho bloku je keramicka miska za 5 centikov. akcia plati len do konca mesiaca (tusim). aspon nejake pozitivum. uz mi je z toho zle
ale aspon mi ostalo kopec gastracov.
To je mozne, u nas je to s cenami tak ako som napisal, drahsie bagety idu az po cca 120 kc. (Nie je to uplne v centre, bageteria Boulevard)SlimEm napísal:to je nejake drahe. U nas su ceny takychto bagiet tak 40-60 sk, podla oblohy a tej oblohy je tam ovela viac ako len sunka syr a paradajky.
Ale cielom toho celeho bolo to, ze aj na internate sa da za 10 minut spravit dobre jedlo za rozumnu cenu
-
R1k1nko
Darca
alebo napr: aj tie restouracie PANDA vsak za 4-5 EUR vam tam nalozia a najete sa kvalitne dobre su tam fakt mnamky...
radsej ako to a babrat sa s bagetkami kupit cakat v rade na sunku cakat v rade v tescu pri pokladni vsak ma 3x prejde hlad ....
takto idem zoberem si tacku a uz as ma japonec pyta co chcem
radsej ako to a babrat sa s bagetkami kupit cakat v rade na sunku cakat v rade v tescu pri pokladni vsak ma 3x prejde hlad ....
takto idem zoberem si tacku a uz as ma japonec pyta co chcem
-
makaveli
King
Kolejni kucharka:
http://hlad.javorek.net/wiki/rejstrik
Kolejacka kucharka:
http://www.coolnicka.cz/kolejackakucharka.html
http://hlad.javorek.net/wiki/rejstrik
Kolejacka kucharka:
http://www.coolnicka.cz/kolejackakucharka.html