GTA 4
Furt ma z hry vihodi niaky fatal eror . Naposledy to bol "out of video memory" . Neviete mi pomoct ?
minimalne poziadavky na hru :
Moj pocitac :
Normalne moj pocitac odpoveda aj Odporucanym poziadavkam :
A aj tak to mam uplne na najslabsich a furt ma to vyhadzuje z hry . Mozno sa to tu uz riesilo ale nemam cas na prelistovanie 180-tich prispevkov . Dik .
minimalne poziadavky na hru :
Kód: Vybrať všetko
Minimálne požiadavky
Windows Vista SP1 / XP SP3
Intel Core 2 Duo 1.8 Ghz / AMD Athlon X2 64 2.4 Ghz
1.5 GB RAM
16 GB miesta na HDD
256 MB NVIDIA 7900 / ATI X1900Kód: Vybrať všetko
Windows Xp Profesional
AMD Athlon 64 X2 Dual 2.79 GHz
2.5 Gb Ram
ATI Radeon HD 3600 (512Mb)
Volné miesto na HardDisku : 4.35 Gb
A pise mi ze mam Service Pack 3Normalne moj pocitac odpoveda aj Odporucanym poziadavkam :
Kód: Vybrať všetko
Odporúčané požiadavky
Windows Vista SP1 / XP SP3
Intel Core 2 Quad 2.4 Ghz / AMD Phenom X3 2.1 Ghz
2 GB RAM - XP / 2.5 GB RAM - Vista
18 GB miesta na HDD
512 MB NVIDIA 8600 / ATI 3870A aj tak to mam uplne na najslabsich a furt ma to vyhadzuje z hry . Mozno sa to tu uz riesilo ale nemam cas na prelistovanie 180-tich prispevkov . Dik .
-
Daggertail
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
->slavo<-
Addict
tiez mate problem sa pripojit na online hru .
mne to ide tak na 10 krat . ked vytvorim online hru ja tak to ide v pohode aj sa namna ludia napoja ale ked sa chcem napojit na DM napr kde hraje aj 20 hracov tak ma to proste nepripoji a to mam originalku . preco to tak blbne ?Som myslel ze novy patch to spravi . ale stale ten isty problem.
mne to ide tak na 10 krat . ked vytvorim online hru ja tak to ide v pohode aj sa namna ludia napoja ale ked sa chcem napojit na DM napr kde hraje aj 20 hracov tak ma to proste nepripoji a to mam originalku . preco to tak blbne ?Som myslel ze novy patch to spravi . ale stale ten isty problem.
Nezapominaj ze hra ktora je uz rozohrana musi mat povolene v nastaveniach moznot pripojenia v Progress mode. Na pravo vzdy vidis kolko % hry je uz odohranych. Ja vacsinou sa pripajam len na TeamDeathmatch. Par krat som hral Mafia TeamDeathmatch (neviem presny nazov) a par krat Time Moto Racing. Samozrejme islo mi pripojit na kazdy ktory ma povolenu funckiu pripojit sa aj do uz rozohranej hry.
-
kenny-mito
Novice
RGSC
RGSC has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience
If you were in the middle of something, the information you were worknig on mighz be lost.
Please tell Microsoft about this problem
We have created an error report that you can send to help us improve RGSC. We will treat
this report as confidential an anonymous.
send error report Don´t Send
tato tabulka vi nabehne ked to chcem spustit prosim poradte
RGSC has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience
If you were in the middle of something, the information you were worknig on mighz be lost.
Please tell Microsoft about this problem
We have created an error report that you can send to help us improve RGSC. We will treat
this report as confidential an anonymous.
send error report Don´t Send
tato tabulka vi nabehne ked to chcem spustit prosim poradte
-
whitecOder
Zablokovaný